Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Njohja me anëtarët e forumit > Anëtarët dhe ëndrrat e tyre........ > Ca do te benit me 1 million $
Gjithsej 5 faqe: « 1 2 3 [4] 5 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
wydra
y'know

Regjistruar: 10/10/2004
Vendbanimi: From Beyond
Mesazhe: 982

Citim:
Po citoj ato që tha dieFaustNeu
ben nje harlem te madh sa gjithe europa

harlem?! e ke llafin per ate lagjen?? apo "harem"...

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 29 Janar 2005 15:59
wydra nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të wydra Kliko këtu për të kontaktuar me wydra (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: wydra Shto wydra në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto wydra në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
dieFaustNeu
I perjashtuar nga forumi

Regjistruar: 26/11/2004
Vendbanimi: atje
Mesazhe: 786

ops sorry harem

Mesazh i vjetër 29 Janar 2005 23:39
dieFaustNeu nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të dieFaustNeu Kliko këtu për të kontaktuar me dieFaustNeu (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: dieFaustNeu Shto dieFaustNeu në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto dieFaustNeu në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
jimmy84
Veteran ne forum

Regjistruar: 12/12/2003
Vendbanimi:
Mesazhe: 1021

Citim:
ops sorry harem

Sa modest qe je me qafsh Po c`e do haremin? Pse t`i mbash tere jeten me buke 40 gra? Kur i merr nga 2-3 (po deshe edhe 4) i mban ca dite dhe pastaj kalon ne "raundin" tjeter (dmth kap nje treshe tjeter) .
Me praktik mer lal me praktik

Aha une e kam thene, s`ma mbushin syrin nje milion dollare por po te kisha me shume, s`do lija vend pa shkuar, ushqim pa provuar, dhe sigurisht qe do provoja "specialitetin" e vendit. (e kape kete te fundit ti diefaustneu?) Kjo deri nja 40 vjec. Pastaj nuk do ishte keq nje vile ne breg te nje liqeni, nje grua per se mbari, (me kete rast filloja te beja edhe ca kalamaj) dhe ne moshen 50 vjecare ja ku jam : Ne nje karrige lekundese (si quhen keto? ) ne verande duke marre rreze dielli, kalamajte duke bere rremuje para oborrit, gruaja perbri meje qe e ka zene gjumi duke bere banjo dielli dhe une me nje gote J&B ne dore dhe me doren e lire poshte fundit te kamarieres qe vjen te me hedhe uiski

Mesazh i vjetër 30 Janar 2005 15:43
jimmy84 nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të jimmy84 Kliko këtu për të kontaktuar me jimmy84 (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të jimmy84't! Kërko mesazhe të tjera nga: jimmy84 Shto jimmy84 në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto jimmy84 në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
dieFaustNeu
I perjashtuar nga forumi

Citim:
Po citoj ato që tha jimmy84

Sa modest qe je me qafsh Po c`e do haremin? Pse t`i mbash tere jeten me buke 40 gra? Kur i merr nga 2-3 (po deshe edhe 4) i mban ca dite dhe pastaj kalon ne "raundin" tjeter (dmth kap nje treshe tjeter) .
Me praktik mer lal me praktik

Aha une e kam thene, s`ma mbushin syrin nje milion dollare por po te kisha me shume, s`do lija vend pa shkuar, ushqim pa provuar, dhe sigurisht qe do provoja "specialitetin" e vendit. (e kape kete te fundit ti diefaustneu?) Kjo deri nja 40 vjec. Pastaj nuk do ishte keq nje vile ne breg te nje liqeni, nje grua per se mbari, (me kete rast filloja te beja edhe ca kalamaj) dhe ne moshen 50 vjecare ja ku jam : Ne nje karrige lekundese (si quhen keto? ) ne verande duke marre rreze dielli, kalamajte duke bere rremuje para oborrit, gruaja perbri meje qe e ka zene gjumi duke bere banjo dielli dhe une me nje gote J&B ne dore dhe me doren e lire poshte fundit te kamarieres qe vjen te me hedhe uiski

o jimmo po ku je mer daj se na thave syt....

ca bohet anej ka tirona i her...

per pune prakticiteti pse ca kujton ti se do mbaja gjithnje te njejtat aty un e??

here pas here do i zevendesoja ato qe me merziten

Mesazh i vjetër 30 Janar 2005 19:23
dieFaustNeu nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të dieFaustNeu Kliko këtu për të kontaktuar me dieFaustNeu (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: dieFaustNeu Shto dieFaustNeu në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto dieFaustNeu në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Cx55
I perjashtuar nga forumi

Regjistruar: 20/07/2003
Vendbanimi: ne byro me dashoren
Mesazhe: 231

Re: Ca do te benit me 1 million $

Citim:
Po citoj ato që tha lulka
Ja nje teme e re:
Nqs do te zgjoheshit nje mengjes me nje shume fantastike nje kontin tuaj bankar te themi 1 000 000 $ ca do te benit me to ?
Ca deshire do te plotesonit me pare?
Mirepres pergjigjet tuaja

haahahahahhahahahahahahahah ne radh te pare do te jepja ty nja 500 $ me te pas ne krevat dhe te tjerat do hapja nje spital per me shit organe njerzish eshte biznesi me i fuqishem :p ene mas nja dy mujve ajde folni me mua pastaj sa miljona kam hahahhahahahahahah

Mesazh i vjetër 30 Janar 2005 21:04
Cx55 nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Cx55 Kliko këtu për të kontaktuar me Cx55 (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Cx55't! Kërko mesazhe të tjera nga: Cx55 Shto Cx55 në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Cx55 në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
roke
me AC MILAN ne zemer

Regjistruar: 19/07/2003
Vendbanimi: USA
Mesazhe: 2397

Re: Ca do te benit me 1 million $

Citim:
Po citoj ato që tha lulka
Ja nje teme e re:
Nqs do te zgjoheshit nje mengjes me nje shume fantastike nje kontin tuaj bankar te themi 1 000 000 $ ca do te benit me to ?
Ca deshire do te plotesonit me pare?
Mirepres pergjigjet tuaja

Une do beja te mundur te beja sex me Xhenifer Lopez dhe nuk do lahesha per nje muaj,hahahahahahahah.Dhe pastaj mendoni gazetat me ne ze te Shqiperise do kishin si titull kryesor:"SHQIPTARI QE VURI POSHTE SEX SIMBOLIN E HOLLIVUDIT DUKE IU BASHKANGITUR pUF DEDIT,BEN AFLECK ETJ DHE DUKE gjurmet e tij ne thellesite e superstares:p:p:p:p
Hajde une,keni inat goca:p:p

Mesazh i vjetër 16 Shkurt 2005 14:10
roke nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të roke Kliko këtu për të kontaktuar me roke (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: roke Shto roke në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto roke në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Fajtori
Apo jo?

Regjistruar: 11/06/2002
Vendbanimi: Europe
Mesazhe: 10706

Si qenka kjo tema... nejse.

Pak dite me pare po diskutoja kete teme me nje shok. Une mendoj se nuk jam gati te manaxhoj 1 milion dollare (euro me mire), dhe si une shumica prej nesh. Prandaj do ndaja vec 100 mije dollare dhe do i shpenzoja per qejf, udhetime etj etj. Ndersa 900 mije te tjera do i fusja ne banke dhe do kisha cdo muaj nje rroge me vete pa bere asgje. Pershendetje.

Mesazh i vjetër 17 Shkurt 2005 00:10
Fajtori nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Fajtori Kliko këtu për të kontaktuar me Fajtori (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Fajtori't! Kërko mesazhe të tjera nga: Fajtori Shto Fajtori në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Fajtori në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ajrori
Profesion i lire

Regjistruar: 31/08/2004
Vendbanimi: TIRANE
Mesazhe: 180

Citim:

per pune prakticiteti pse ca kujton ti se do mbaja gjithnje te njejtat aty un e??

here pas here do i zevendesoja ato qe me merziten

Faust behemi ortake ne kete investim te fuqishem. 50% me 50 %
Se puna eshte qe kur te merzitet haremi jot ,
do i hedhesh syte nga haremi i komshiut.

Mesazh i vjetër 17 Shkurt 2005 00:41
Ajrori nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Ajrori Kliko këtu për të kontaktuar me Ajrori (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Ajrori Shto Ajrori në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Ajrori në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
dieFaustNeu
I perjashtuar nga forumi

Citim:
Po citoj ato që tha Ajrori

Faust behemi ortake ne kete investim te fuqishem. 50% me 50 %
Se puna eshte qe kur te merzitet haremi jot ,
do i hedhesh syte nga haremi i komshiut.

ahahahahahah
ide e mir kjo plak

se mu mkishte vajt nmenie qe gjysmen ti beja harram dmth harem kurse gjysmen tjeter te bleja leter higjenike

Mesazh i vjetër 17 Shkurt 2005 01:13
eliz
Veteran ne forum

Regjistruar: 16/10/2003
Vendbanimi: Toke
Mesazhe: 1679

E vetmja gje qe mendoj tani per tani eshte nje kacatorr qe te fluturoja ku te doja.Duk-duk-duk-duk ...po fluturoj .Sa mire eshte te enderosh.

Mesazh i vjetër 18 Shkurt 2005 19:31
eliz nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të eliz Kliko këtu për të kontaktuar me eliz (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të eliz't! Kërko mesazhe të tjera nga: eliz Shto eliz në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto eliz në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 20:16 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 5 faqe: « 1 2 3 [4] 5 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Njohja me anëtarët e forumit > Anëtarët dhe ëndrrat e tyre........ > Ca do te benit me 1 million $

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML nuk lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar