Forumi Horizont Forumi Horizont > Media dhe Politika > Aktualitete Ndërkombëtare > Arkiv > Abu Musab el-Zarkaui , super-heroi i terrorizmit Islamik
Gjithsej 7 faqe: « 1 [2] 3 4 5 6 7 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
oliinter
Veteran ne forum

Regjistruar: 01/10/2004
Vendbanimi: brunssum netherland
Mesazhe: 3833

MIre mo sabian mire ti ke mendimin tend!!

Pervec se flet me zell kundra merikaneve asnje fakt nuk na solle....

tung

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 22 Shtator 2005 17:34
oliinter nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të oliinter Kliko këtu për të kontaktuar me oliinter (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: oliinter Shto oliinter në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto oliinter në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Sabian
Bukuran

Regjistruar: 15/08/2005
Vendbanimi: Rrugeve
Mesazhe: 66

Oliver!

Qe kam mendimin tim po, por ama nuk kam gjetur asnje fakt qe egziston edhe nje zarqawi?
E si mund te gjenden fakte per personazhe mitologjike?
tung

Mesazh i vjetër 22 Shtator 2005 18:06
Sabian nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Sabian Kliko këtu për të kontaktuar me Sabian (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Sabian Shto Sabian në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Sabian në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Klodel
.

Regjistruar: 10/01/2003
Vendbanimi: .
Mesazhe: 5233

NE radhe te pare titulli origjinal eshte ky qe ju vu mare nga rumanishtja. pas nje krahasimi qe nje shoku im qe ka studjuar ne rumani i beri shkrimit origjinal me perkthimin e erzenit, te pakten fillimit doli ne keto konkluzione :::
----------------------------------------------------------------------------------------------
Thuhet nga autori origjinal ne rumanisht, qe jane krijuar mite...(Crearea unor personaje, a unor "mituri", ale terorismului universal - ca Osama ben Laden (fost agent CIA) ori ca recentul Abu Musab Al-Zarqawi - urmariti dar niciodata prinsi de Pentagon, au rolul de a autentifica, de a "personaliza", razboiul care a largit considerabil sfera de influenta a SUA. ) te terrorizmit universal, si osama ben laden (ish agjent i cia-s) apo te tashmin abu musab al-zarqawi te ndjekur por asnjehere te kapur nga pentagoni, te cilet kane pasur rolin e identifikimit apo "personalizmit' te luftes cka ka bere qe te rritet se tepermi sfera e influences se Amerikes.

Me pas autori nga rumanishtja ...thote se si linden keto mite (me sa po shikoj nga e perkthyera e tij, ka marre vetem disa pasazhe dhe jo thelbin, pasi flet me pak fjale per krijimin e mitit nga amerikanet ne afganistan dhe nderhyrjen e tyre sekrete atje 'per krijimin e nje vietnami sovjetik'. (jep shume fakte historike dhe bibliografi autori rumun!). Administrata Carter krijoi "islamistet' ne afganistan dhe iran, dhe me pas ne sudan, ndersa administrata e Klintonit 'islamiket' ne shqiperi, algjeri, bosnje, ceceni, irak dhe libi.

Me pas autori thekson se cfare do te bente administrata e bushit pa osama ben laden? - duke marre pershembull Mike Ruppert in "Crossing the Rubicon" ("Trecerea Rubiconului"). i cili ka shkuar edhe me tej me konkluzionet e tij : "Besoj se ben Laden ka ngelur ende agjenti i CIA-s/qeverise amerikane/Wall Street-it". Kjo gje shpjegon mjaft mire se terroristi me i 'gjurmuar' ne planet nuk eshte kapur asnjehere.

Biografia vaga a unui terorist obscur

(biografia e vaket e nje terroristi te fshehur)

Aty autori tregon per abu zakawin qe deri ne janar 2003 askush nuk kishte degjuar per te. Me pas tregon per vendlindjen e tij, jeten feminore...ne detaje!.

Ne titullin tjeter "Lindja e nje legjende" ...tregon per lidhjet e tij (zakawi) me terrorizmin ...dhe lidhjen e tij me rrjetin al-qaieda, si lokotenent i ketyre te fundit, thene pergjate nje diskutimi nga colin powell ne keshillin e sigurimit te OKB-se...duke e permendur me pas ngritjen e nje rrjeti....dhe autori duke shtuar qe nga nje muxhahedin i vogel brenda nje nate u be legjende.

Me tej artikulli pareqet shume fakte interesante se si mund te fabrikohet nje terrorist duke cilesuar sakaq artikujt pro dhe kundra luftes ne irak dhe mitit dhe c’mitizimit, ne fund artikullin e mbyll me “e ashtequajtura epoka e al-zarqawit’ duket se nuk eshte mbyllur ende. Mund te thuhet qe terrorizmi fantazem do te perdoret edhe kundra iranit.

Mendimi im: Autori shqiptar ka marre vetem pasazhe te shkeputura nga teksti dhe i ka perpunuar sipas menyres se vet. Shkrimi i autorit rumun permbledh te dhena te shumta perreth te ashtequajtures mitizimi dhe c’mitizimi...nuk e di nqs mund te merret per baze por me duket se ky shkrimi i shkruajtur ne shqip permbledh me shume nje esence anti-amerikane dhe politike anti-amerikane se sa vete sqarimi i rrethanave. Ne rumanisht me te veretete qe shkrimi permban shume te dhena historike dhe madje edhe lidhjet etyre...por hedh dhe tezen e fabrikimit te tyre nga administrata amerikane, me qellim luften kunder terrorizmit.
Ato lufta e te keqes dhe lufta e se mires jane bere nga autori shqiptar duke iu referuar administrates se bushit.
Autori rumun permbledh aksionet qe ka bere qeveria e ketij shteti per mbeshtetjen apo jo te terroristeve ne afganistan etj. Mua shkrimi I autorit rumun te ziua-s me pelqeu jashte mase…eshte teper teper interesant si shkrim ndersa ky shqiptari nuk ka vlera, pothuajse zero apsolut…

----------------------------------------

megjithate erzeni pas perkthimit te te gjithe tekstit tend mundem serisht ta coj per krahasim me origjinalin ne rumanisht.

ne lidhje me temen do e them mendimin tim here tjeter sepse nuk kam kohe.

Mesazh i vjetër 22 Shtator 2005 19:55
Klodel nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Klodel Kliko këtu për të kontaktuar me Klodel (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Klodel Shto Klodel në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Klodel në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
myzeqari
daddy

Regjistruar: 14/10/2004
Vendbanimi: England
Mesazhe: 2498

Ja pra duke mos ditur te verteten , te gjithe i referohemi shtypit dhe mbi te gjithmon bazojme konkluzionet tona , sado te gabuara apo te drejta qofshin !(me disa nga ne ketu , ti kalojne gjerat me thelle nga c'jane)

Tani per zotrine Abu Musab Al-Zarkawi , gjithmon sipas shtypit , emigrant ne Irak prej 2002 dhe krijues dhe lider i grupit ''militant'' Ansar Al-Islam , ka mare pjese ne nje sere ekzekutimesh te roberve te ndryshem perendimore , pergjegjes per disa aksione teroriste dhe gjithashtu e bejne pergjegjes per Madritin dhe Londren (7 korikun)
Policia Spanjolle e ka provuar qe te arestuarit(16) kane pase lidhje me ''militantet'' e Ansar Al-Islam
Burime ta pakonfirmuara e sjellin ate te vrare ne bombardimet amerikane bere ne veri te Irakut , sipas nje deklarate nga lidership of the Allah , Akbar Mujaheden !!
Nje nga veprimet e fundit te ketij grupi ishte vrasja e 114 shiitve me menyren tashme te ''modes'' suicide !!

Mendimi im tani , sinqerisht jam ngatruar ne kete lemsh lajmesh , dhe nuk di cfare te besoj edhe cfare jo , vertet dyshoj ne ekzistencen e ketij njeriu dhe per vete faktin qe koka e tij jepet me shkembimin e 25 milione dollareve , nga 10 qe ishte por nuk ndodhet edhe ne listat e kerkuara te FBI !!
Por ama dreqi e mori tere keta suicide nga vijne , ke perfaqsojne , kush fshihet pas tyre !!
Vetem mos me thoni Amerikanet , kane te tjera gjynahe por jo keto !!

Mesazh i vjetër 23 Shtator 2005 15:45
myzeqari nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të myzeqari Kliko këtu për të kontaktuar me myzeqari (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të myzeqari't! Kërko mesazhe të tjera nga: myzeqari Shto myzeqari në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto myzeqari në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
erzeni_be
Veteran ne forum

Regjistruar: 07/07/2004
Vendbanimi:
Mesazhe: 1306

Citim:
Po citoj ato që tha myzeqari

Mendimi im tani , sinqerisht jam ngatruar ne kete lemsh lajmesh , dhe nuk di cfare te besoj edhe cfare jo , vertet dyshoj ne ekzistencen e ketij njeriu dhe per vete faktin qe koka e tij jepet me shkembimin e 25 milione dollareve , nga 10 qe ishte por nuk ndodhet edhe ne listat e kerkuara te FBI !!
Por ama dreqi e mori tere keta suicide nga vijne , ke perfaqsojne , kush fshihet pas tyre !!
Vetem mos me thoni Amerikanet , kane te tjera gjynahe por jo keto !!

Ne forum une s'mendoj se eshte vendi te bindim tjetrin te besoje versionin tone ne lidhje me nje çeshtje, por eshte vendi te diskutojme e te debatojme me versione dhe mendime nga me te ndryshmet.

Pse une mendoj se terroristi Abu Musab el-Zarkaui s'ekziston!?

E para e punes te kalosh ne ate shkalle te terrorizmit nuk mund te behet per 1 vit dy apo tre. Te ekstremizohesh ne ate mase do te thote te jeshe pergatitur nje jete te tere, te keshe arsye te jashtezakonshme ose te jeshe vertete nje agjent i felliqur.
Ne rastin konkret Zarkaui vetem tre vjet me pare ka qene i panjohur.

Akuzohet Zarkaui si autore i te gjitha akteve terroriste ne Irak me qellim rikthimin ne pushtet te Suniteve!!!
E pare kjo nga nje llogjike e shendoshe, mendoni ju vertete se kjo eshte menyra me e mire e ardhjes se nje grupi shoqeror ne pushtet?!

Ne kete menyre ai nuk ben asgje me teper vetem se nxit rritjen marramendese te urrejtjes se popullit ndaj tij.... e si mundet ai atehere te vije apo te mundesoje ardhjen ne pushtet te Suniteve?!!

Thua valle te jete aq i Trashe?! Nese po si ka mundesi qe nje hajvan i tille t'i mbizoteroje Koalicionit me te fuqishem dhe me te pergatitur te te gjitha kohrave?!!

Te gjithe e dijme, qe terroriste te tille , jane kapur e eliminuar nga shtete edhe me te inferiore (per nga pergatitja ushtarake).
Vlen te permendet , arrestimi i Sadam Huseinit po ne Irak, eliminimi i Dudajev e Maskadov dhe se shpejti (pse jo) i Basajev ne çeçeni; eliminimi i rregullt i drejtuesve te Hamasit ne Palestine etj etj.

Do me thene qe arrestimi apo eliminimi i nje terroristi nuk eshte e pamundur , perkundrazi une do te thoja qe eshte fare e thjeshte aq me shume ne irak ku s'ka pellembe toke pa ushtar!!!

Une e perforcoj edhe me bindjen time ne kete drejtim me rastin konkret ne Afganistan.
U ndermor nje lufte , qellimisht per te shkaterruar Talibanet dhe arrestuar Ben Ladenin si autoret e atentateve te 11 shtatorit 2001
U shkaterruan Talibanet ndersa Ben Laden avulloi ne natyre.
Atehere ose ky koalicion ose eshte vertete i marre ose qellimisht hiqen si te tille.

Konkretisht te atentatet vetevrasese qe i atribuohen atij ne Irak.
Se pari mund t'ju duket vertete e çuditshme por une kam nje fare dyshimi te "vetevrasja"
Asnjeri nga ne s'mund dhe s'ka vezhguar nje gje te tille. Ne themi vetevrasese sepse ashtu ka thene Euro News , CNN apo BBC etj etj.
Por edhe nese jane tilla , dhe sido qe te jene, atentate te tilla shpien uje te mulliri amerikan.

Amerikaneve s'u interresojne as Shiitet as Suniitet biles as Sadami dhe eshte qesharake te identifikohet prezenca e tyre ne Irak me demokratizimin e Irakut, ajo qe u intereson eshte Nafta.

Zarkaui me bemat dhe thirrjet e tij ekstremiste rracore anti-shiite nuk ben gje tjeter vetem se perçan Irakianet dhe i zgjat jeten Koalicionit dhe "ndertimit te demokracise"
do me thene me veprat e tij Zarkaui pamundeson realizimin e idealeve te tij.

A nuk eshte kjo paradoksale. te luftosh per mos realizimin e idealeve tuaja

Modifikuar nga Klodel datë 26/09/2005 ora 20:04

Mesazh i vjetër 24 Shtator 2005 20:13
erzeni_be nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të erzeni_be Kliko këtu për të kontaktuar me erzeni_be (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: erzeni_be Shto erzeni_be në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto erzeni_be në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
myzeqari
daddy

Keto qe me tregon , kane lidhje me sherbimet sekrete Angleze ne Irak , tek pyetja ime smora pergjigje , po munde me fjalet tuaja , dhe jo me link

Mesazh i vjetër 26 Shtator 2005 02:09
myzeqari nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të myzeqari Kliko këtu për të kontaktuar me myzeqari (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të myzeqari't! Kërko mesazhe të tjera nga: myzeqari Shto myzeqari në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto myzeqari në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Sabian
Bukuran

Regjistruar: 15/08/2005
Vendbanimi: Rrugeve
Mesazhe: 66

Ok nese e do me fjale une po te tregoj nje llogjike te lehte fare qe me ben te mendoj se Zarqawi eshte i sajuar.
Pra sot u kapen nga policia irakiane dy ushtare britanike ne Basra te cilet te maskuar si "terroriste Islamike" kryenin atentate kunder policise Irakiane. Dhe me keto gjera si gjithmone fajesohet Zarqawi dhe Ansar Al Islam qe gjoja ka formuar.
Pra edhe Amerikanet per te futur nje sherr midis dy frnksjoneve fetare krijuan mitin e terrorit qe ka pasaporte Amerikane dhe ai eshte Zarqawi.
Edhe kjo do dale seshpejti me e qarte, megjithese e qarte eshte.
deshe sdeshe mi more dhe nja dy min kohe...

Mesazh i vjetër 26 Shtator 2005 02:31
Sabian nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Sabian Kliko këtu për të kontaktuar me Sabian (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Sabian Shto Sabian në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Sabian në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
myzeqari
daddy

Po ky , po ti po nuk pate kohe mos shkruaj o burri i dheut

Nejse tek tema , ngjarja ne fjale ka me shume se nje jave qe ka ndodh (reth 10 dite ) , pra ti e ke gjet rastesisht ate linkun e mesiperm edhe e solle ketu , te na ''hapesh'' syte!!
Vazhdoj te kem dyshimet e mia per situaten e krijuar ne rajon , por ti Sabian nuk me bind me diskutimet e tua !!

Mesazh i vjetër 26 Shtator 2005 18:28
kalorsi_i_kuq
Luftetari i te vertetes.

Regjistruar: 26/06/2005
Vendbanimi: katunet e USAs
Mesazhe: 318

Citim:
Po citoj ato që tha erzeni_be

Ne forum une s'mendoj se eshte vendi te bindim tjetrin te besoje versionin tone ne lidhje me nje çeshtje, por eshte vendi te diskutojme e te debatojme me versione dhe mendime nga me te ndryshmet.

Pse une mendoj se terroristi Abu Musab el-Zarkaui s'ekziston!?

E para e punes te kalosh ne ate shkalle te terrorizmit nuk mund te behet per 1 vit dy apo tre. Te ekstremizohesh ne ate mase do te thote te jeshe pergatitur nje jete te tere, te keshe arsye te jashtezakonshme ose te jeshe vertete nje agjent i felliqur.
Ne rastin konkret Zarkaui vetem tre vjet me pare ka qene i panjohur.

Akuzohet Zarkaui si autore i te gjitha akteve terroriste ne Irak me qellim rikthimin ne pushtet te Suniteve!!!
E pare kjo nga nje llogjike e shendoshe, mendoni ju vertete se kjo eshte menyra me e mire e ardhjes se nje grupi shoqeror ne pushtet?!

Ne kete menyre ai nuk ben asgje me teper vetem se nxit rritjen marramendese te urrejtjes se popullit ndaj tij.... e si mundet ai atehere te vije apo te mundesoje ardhjen ne pushtet te Suniteve?!!

Thua valle te jete aq i Trashe?! Nese po si ka mundesi qe nje hajvan i tille t'i mbizoteroje Koalicionit me te fuqishem dhe me te pergatitur te te gjitha kohrave?!!

Te gjithe e dijme, qe terroriste te tille , jane kapur e eliminuar nga shtete edhe me te inferiore (per nga pergatitja ushtarake).
Vlen te permendet , arrestimi i Sadam Huseinit po ne Irak, eliminimi i Dudajev e Maskadov dhe se shpejti (pse jo) i Basajev ne çeçeni; eliminimi i rregullt i drejtuesve te Hamasit ne Palestine etj etj.

Do me thene qe arrestimi apo eliminimi i nje terroristi nuk eshte e pamundur , perkundrazi une do te thoja qe eshte fare e thjeshte aq me shume ne irak ku s'ka pellembe toke pa ushtar!!!

Une e perforcoj edhe me bindjen time ne kete drejtim me rastin konkret ne Afganistan.
U ndermor nje lufte , qellimisht per te shkaterruar Talibanet dhe arrestuar Ben Ladenin si autoret e atentateve te 11 shtatorit 2001
U shkaterruan Talibanet ndersa Ben Laden avulloi ne natyre.
Atehere ose ky koalicion ose eshte vertete i marre ose qellimisht hiqen si te tille.

Konkretisht te atentatet vetevrasese qe i atribuohen atij ne Irak.
Se pari mund t'ju duket vertete e çuditshme por une kam nje fare dyshimi te "vetevrasja"
Asnjeri nga ne s'mund dhe s'ka vezhguar nje gje te tille. Ne themi vetevrasese sepse ashtu ka thene Euro News , CNN apo BBC etj etj.
Por edhe nese jane tilla , dhe sido qe te jene, atentate te tilla shpien uje te mulliri amerikan.

Amerikaneve s'u interresojne as Shiitet as Suniitet biles as Sadami dhe eshte qesharake te identifikohet prezenca e tyre ne Irak me demokratizimin e Irakut, ajo qe u intereson eshte Nafta.

Zarkaui me bemat dhe thirrjet e tij ekstremiste rracore anti-shiite nuk ben gje tjeter vetem se perçan Irakianet dhe i zgjat jeten Koalicionit dhe "ndertimit te demokracise"
do me thene me veprat e tij Zarkaui pamundeson realizimin e idealeve te tij.

A nuk eshte kjo paradoksale. te luftosh per mos realizimin e idealeve tuaja

[QUOTE]Po citoj ato që tha erzeni_be
[B]

erzen kur thua per Zarkauin edhe hedh ne pyetje strategjine e tij terroriste si dicka te pallogjikshme une te them qe ata ashtu mendojne edhe nuk eshte hera e pare per nje gje te tille. Mund te perment ketu kur u vrane qindra ushtare amerikane ne bejrut edhe i pe qe amerikanet iken nga vendi. GJithashtu mund te permend edhe bombat ne ambasadat e Tanzanise etj qe hoqi stafin amerikane deri ne Shqiperi per te pakten dy tre vjet. Ky eshte nje strategji e tyre qe ka te gjitha gjurmet e Al kajdes ose terroristeve arabe islamike.

Nuk eshte nje gje e re, biles per ta punon gjithmone, Ja pershembull si mendon Hamasi qe izraelitet iken se kishin frike nga bombat terroriste te tyre. Sbesoj se nje amerikane do hedhi ne ere veten e tij per nje arsye kaq te kote, ate e dine vleren e jetes, po nejse kam fjalen qe amerika sdo i vetevrasi agjentet e saj ne kete menyre.

citim i erzenit:

po mir ameriken, rusine, e izraelin e quan shtete me pergatitje inferjore ushtarake?

Gjithashtu mund te permend qe keta jane kapur ne vende qe jane njohur mire ose me inteligjence nga vete banoret e shteti si psh Iraku me sadamin. Ndersa per kapjen e Binn mund te them qe ti po desh ik ne malet midis afganit edhe pakistanit qe vete Pakistani nuk i ka patur ne kontroll per te pakten qindra viteve te fundit. Ik edhe kerko te gjitha gropat e shpellat e ketij rajoni qe te gjesh Binn. Nje gje eshte e sigurte nese Binn kapet atehere partia republikane e ka te garantuar fitoren ne 2008.

edhe nje gje tjeter, eshte shume e llogjikshme per Ameriken te ndertoji irakun se po shpenzon billiona dollare te taksave amerikane edhe po i shkatarrojne cdo dite. GJithashtu ti lexon qe gati cdo dite nje pipeline eshte hedhur ne ere nga insurgjentet edhe une sbesoj se amerika dont te presi rrjedhen e naftes. do ishte budallik i tere.

Percarja edhe instabiliteti i Irakut nuk eshte nje synim i madh per Ameriken edhe e demton ate si brenda amerikes edhe ne komunitetin internacjonal keshte Abu Alzagari kerkon per percarjen. Ja kaq ishte, me percarje ai mund te marri kontroll te irakut edhe mund ta ktheje ne republike islamike a si te doje ai edhe mund te hedhi poshte forcen Amerikane ne syte e arabve si edhe komunitetit internacjonal. Hajt

Mesazh i vjetër 26 Shtator 2005 22:12
kalorsi_i_kuq nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të kalorsi_i_kuq Kërko mesazhe të tjera nga: kalorsi_i_kuq Shto kalorsi_i_kuq në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto kalorsi_i_kuq në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
oliinter
Veteran ne forum

Regjistruar: 01/10/2004
Vendbanimi: brunssum netherland
Mesazhe: 3833

KJo po behet gjueti shtrigash me duket...

A EGZISTON ZARQAWI????

PYESNI NENAT IRAKENE!!!!!!!

PYESNI DOKTORET E SPITALIT TE CILET E KURUAN KUR U PLAGOS!!!!

SHIKONI AL JAZEERAN!!!!!!!!

NUk mund te shpiket nje person kru ai jetonte ne FALLUJAH per shume kohe deri sa u sulmua nga amerikanet ne tetorin e kaluar....

PSE U ZHDUK FAMILJA E TIJ NE JORDANI VITIN E KALUAR??????

BOLL PER SOT

Mesazh i vjetër 26 Shtator 2005 23:11
oliinter nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të oliinter Kliko këtu për të kontaktuar me oliinter (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: oliinter Shto oliinter në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto oliinter në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 02:10 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 7 faqe: « 1 [2] 3 4 5 6 7 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Media dhe Politika > Aktualitete Ndërkombëtare > Arkiv > Abu Musab el-Zarkaui , super-heroi i terrorizmit Islamik

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML nuk lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar