Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Diskutime Shoqërore > Dashuria > cfare armesh apo taktikash perdorni per te bere per vete
Gjithsej 3 faqe: « 1 [2] 3 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Bledari
I paregjistruar

Regjistruar: --- JO ---
Vendbanimi:
Mesazhe: N/A
0

Smile

:)

Thjesht nese dua te bej nje vajze per vete tregohem i sinqert edhe i drejte.

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 22 Shtator 2003 13:27
Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
jam_ai_qe_jam
Anëtar Aktiv

Regjistruar: 23/07/2003
Vendbanimi: Ne mes te botes...
Mesazhe: 230

Citim:
Po citoj ato që tha ADELAIDA
Qe ta bej per vete?Ne fillim kuptohet qe eshte paraqittja e jashtme ajo qe te terheq me shume por arma ime me e forte jan syte.Kjo si fillim pastaj vazhdimin....................

edhe ti i perdorke syt mi,paskemi shije te njejte ë

ciao

Mesazh i vjetër 24 Shtator 2003 22:28
jam_ai_qe_jam nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të jam_ai_qe_jam Kliko këtu për të kontaktuar me jam_ai_qe_jam (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: jam_ai_qe_jam Shto jam_ai_qe_jam në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto jam_ai_qe_jam në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
ADELAIDA
Anëtar Aktiv

Regjistruar: 25/08/2003
Vendbanimi: Tirane
Mesazhe: 694

je_ai_qe_je

Kemi shije apo taktika te njetja?
Gjithsesi ska shume rendesi ,por doli dhe dicka e perbashket..... Bye Bye

Mesazh i vjetër 25 Shtator 2003 03:06
ADELAIDA nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të ADELAIDA Kliko këtu për të kontaktuar me ADELAIDA (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të ADELAIDA't! Kërko mesazhe të tjera nga: ADELAIDA Shto ADELAIDA në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto ADELAIDA në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
erie_k
Anetar i ri

Regjistruar: 06/10/2003
Vendbanimi: ku te mundemi
Mesazhe: 5

Arrow

cfare perdor?

Just the size of my p.nis!

Mesazh i vjetër 06 Tetor 2003 10:27
erie_k nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të erie_k Kliko këtu për të kontaktuar me erie_k (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: erie_k Shto erie_k në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto erie_k në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
sUgA__tIlOnCe
nGaDaLe

Regjistruar: 01/09/2003
Vendbanimi: ~*~nZ~*~
Mesazhe: 1069

Smile

Une...?

Buzeqeshjen time Me kete e bej per vete nje mashkull.
Bye...!

Mesazh i vjetër 06 Tetor 2003 17:59
sUgA__tIlOnCe nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të sUgA__tIlOnCe Kliko këtu për të kontaktuar me sUgA__tIlOnCe (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: sUgA__tIlOnCe Shto sUgA__tIlOnCe në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto sUgA__tIlOnCe në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
cancer
Anëtar Aktiv

Regjistruar: 09/03/2003
Vendbanimi: tirane
Mesazhe: 448

Pa le te fillosh ti flasesh ti pastaj, ben namin, i ben per vete te gjithe

Mesazh i vjetër 06 Tetor 2003 19:17
cancer nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të cancer Kliko këtu për të kontaktuar me cancer (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: cancer Shto cancer në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto cancer në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
sUgA__tIlOnCe
nGaDaLe

Regjistruar: 01/09/2003
Vendbanimi: ~*~nZ~*~
Mesazhe: 1069

Wink

CANCi, hahhahaaa......

E ashtu eshte, te drejte ke...!
Ciao!!!

Mesazh i vjetër 06 Tetor 2003 19:23
sUgA__tIlOnCe nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të sUgA__tIlOnCe Kliko këtu për të kontaktuar me sUgA__tIlOnCe (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: sUgA__tIlOnCe Shto sUgA__tIlOnCe në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto sUgA__tIlOnCe në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
sweaty01
Anetar i pa konfirmuar

Regjistruar: 23/12/2003
Vendbanimi: ne boten e repistave!!(BELGIUM)
Mesazhe: 26

un thjesht vetvetja,por te me bere nje djale per vete uuuuuuhaaaa duhet qe te perdorin shum gjera sepse thjesht nuk me kap dot!!!

you'r NOT

Mesazh i vjetër 24 Dhjetor 2003 01:07
sweaty01 nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të sweaty01 Kliko këtu për të kontaktuar me sweaty01 (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të sweaty01't! Kërko mesazhe të tjera nga: sweaty01 Shto sweaty01 në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto sweaty01 në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
unforgiven
*$*$*

Regjistruar: 08/07/2003
Vendbanimi: *$*$*
Mesazhe: 958

Thjesht te jem vetvetja, pa huazuar asgje, me pak fjale ne vecantine Time.

Mesazh i vjetër 24 Dhjetor 2003 02:09
unforgiven nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të unforgiven Kliko këtu për të kontaktuar me unforgiven (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: unforgiven Shto unforgiven në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto unforgiven në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
_Q_I_M_I
Ne kerim nga Policia.

Regjistruar: 22/09/2003
Vendbanimi: Ne Kerkim nga Policia Metropoliane....so
Mesazhe: 219

Un per te ber per vete nje vajz do perdorja taktiken time thjesht do ti /Buzqeshja...........nese ajo do u largonte un do ju afroja dhe do ti thoja ca pralla qe fillojn:Qenke me e bukur si Miss Albania.Ajo do qeshte un do ja ngulitja syt ne syt e asja dhe nuk do ja hiqja per 1 minut deri sa ajo te me shikonte me lezet dhe te vazhdonte tu mu afronte.

SO AND SO....
Ne kerkim nga policia per vrasje , grabitje dhe ...... ku di une tjeter

Mesazh i vjetër 24 Dhjetor 2003 02:15
_Q_I_M_I nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të _Q_I_M_I Kliko këtu për të kontaktuar me _Q_I_M_I (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: _Q_I_M_I Shto _Q_I_M_I në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto _Q_I_M_I në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 05:42 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 3 faqe: « 1 [2] 3 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Diskutime Shoqërore > Dashuria > cfare armesh apo taktikash perdorni per te bere per vete

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar