arsona
Veteran ne forum

Regjistruar: 15/11/2003
Vendbanimi: usa
Mesazhe: 786
|
Pershendetje atiola,
Nuk dua te keshilloj, nuk dua te gjykoj ndjenjat e tua, sepse ndonjehere ndjenjat nuk kontrollohen, megjithate te them gjeje forcen e shpirtit te krijosh besimin ne vetja jote serisht, te krijosh personalitet akoma me te fort ne vete, dhe ti besh pyetje vetes: - A ja vlen te vuaj kaq shume shpirterisht, e te dua marrezisht dike qe nuk ndjen per mua te njejten gje qe une ndjej per te? Nuk eshte e leht per ty ta besh kete gje, por edhe sikur ti te ishe tani bashk me te per krahu te perqafuar duke e ditur qe ai s'te do, Do mundeshe te ishe e lumtur, e plot, e kenaqur vetem e vetem se ishe te pakten me te pavarsisht nese ai ndjen apo jo dicka te paster per ty? Nuk e di per ty, por per mua do me shqetesonte kjo gje, se nuk do ishte e drejt as per njerin sepse ajo bond qe mban gjall nje lidhje te bukur nuk ishte e fort ose nuk ekziston fare.
"Nuk dua te jesh vetem e gezuar, por une dua te bej gjithmon te lumtur." Kjo eshte dicka qe me ka thene shume shpejt zemra ime, dhe kur ma tha mendova qe e gezuar e lumtur eshte e njejta gje, por jo, sepse dhe kur nuk jam e gezuar, dhe kur kam nje hall dhe kur nuk me gezon shpirti e s'me qesh buza, jam e Lumtur, ndihem e Lumtur, dhe me ben ai te ndihem e Lumtur. Te me falesh qe e theksova kete shembull personal kaq shume, por doja te thosha, ndjenjat e dashuris ekzistojne dhe mund te duash marrezisht ke do, por kur e shikon qe ti ia ben te ditur i thua qe e do, e si ndihesh per te dhe nuk gjen asnjelloj reagimi apo ngrohtesi ose mbeshtetje te ndjenjes tende atere motre e dashur aty eshte momenti kur mundohesh te perdoresh llogjiken dhe jo ndenjat, pasi nese ti ndihesh e vetme sot dhe ai s'te premton asgje atere kam frik se dhe neser do jete e njejta histori. Prandaj ti je ajo qe e ke ne dore nese e sheh qe kjo lidhje ska per te ndodhur kurr ashtu si e deshiron ti atere hiqe mendjen e shiko dike tjeter qe te bej ty te ndihesh se je qendra e universit. Dhe kur ti ta ndihesh qe e do ate person, e kur ti te ndihesh qe sje me e vetme por ke krah, dhe kur ti te ndihesh se mes jush ekziston dicka e vertet atere ngrihu e bertit Te Duaa sepse ai eshte personi qe do te bej ty te Lumtur dhe qe e meriton qe ti te besh si e cmendur per te, jo dikush qe te lendon.
Sorry, qe e zgjata kaq shume, por te uroj gjithe te mirat dhe te mendosh se asaj fjales tende Te Dua do vij nje dit qe do i pergjigjet dikush Edhe une Te Dua, nese ti nuk e demoralizon veten kaq shume, dhe nese nuk i ul vlerat e tua.
Gjithe te mirat
arsona
|