Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Njohja me anëtarët e forumit > Anëtarët dhe ëndrrat e tyre........ > Me ke...???
Gjithsej 6 faqe: « 1 [2] 3 4 5 6 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
dani_dr18
Anetar i pa konfirmuar

Regjistruar: 31/08/2003
Vendbanimi: durres
Mesazhe: 21

hi

une do doja te isha me jesika simpson dhe me cristinen nuk do ishte keq por kam pare qe kohet e fundit ka preferenca per gjinin femerore duke u puthur me madonen por gjithsesi do benim nje trishe qe sdo ikja kurre nga ai ishull. po edhe sikur te ishte f.... do ishte fantastike dhe do i largoja ato dy te rrija vetem me f...

Modifikuar nga BUCS datë 24/10/2003 ora 18:27

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 24 Tetor 2003 16:44
dani_dr18 nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të dani_dr18 Kliko këtu për të kontaktuar me dani_dr18 (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të dani_dr18't! Kërko mesazhe të tjera nga: dani_dr18 Shto dani_dr18 në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto dani_dr18 në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Bledumi
----------

Regjistruar: 06/09/2003
Vendbanimi: Tr
Mesazhe: 2110

obobobobob sa me kane ardh ne mendje tani...po lere se s'po i postoj fare....

Mesazh i vjetër 25 Tetor 2003 00:16
Bledumi nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Bledumi Kliko këtu për të kontaktuar me Bledumi (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Bledumi Shto Bledumi në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Bledumi në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
ADELAIDA
Anëtar Aktiv

Regjistruar: 25/08/2003
Vendbanimi: Tirane
Mesazhe: 694

Mqs ti Brune na i ke kufizuar mundesite e zgjedhjes brenda kategorise se aktoreve ,une do te zgjidhja Benn Affleck....
Por kjo mban ere 10 mije km larg qe eshte vetem nje enderr...jo per gje por skemi mundesi te shkojme ne nje ishull te shkrete...

Mesazh i vjetër 25 Tetor 2003 05:41
ADELAIDA nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të ADELAIDA Kliko këtu për të kontaktuar me ADELAIDA (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të ADELAIDA't! Kërko mesazhe të tjera nga: ADELAIDA Shto ADELAIDA në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto ADELAIDA në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
olsbergu
Anetar i ri

Regjistruar: 31/10/2003
Vendbanimi: gjermani
Mesazhe: 6

NE NJE ISHULL ??????????

ME TY JO, SE DO TE HAPESH SE S´BEN C`DO DY MINUTA NJE TEME TE RE.
KAM TE DREJTE HE??????????????

Mesazh i vjetër 02 Nëntor 2003 06:17
olsbergu nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të olsbergu Kliko këtu për të kontaktuar me olsbergu (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të olsbergu't! Kërko mesazhe të tjera nga: olsbergu Shto olsbergu në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto olsbergu në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
PetroNiniLuarasi
Vdekje Ringjallje

Regjistruar: 23/10/2003
Vendbanimi: Mes Ferrit dhe Parajses!
Mesazhe: 18

Une per vete do zgjidhja Monica Bellucci! Kjo po ma bo 45% malore !

Ti je e jona.

Tirona, në zemrat tona
E çmendur, sido të jesh,
ti je e jona.

Mesazh i vjetër 02 Nëntor 2003 07:46
PetroNiniLuarasi nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të PetroNiniLuarasi Kliko këtu për të kontaktuar me PetroNiniLuarasi (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: PetroNiniLuarasi Shto PetroNiniLuarasi në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto PetroNiniLuarasi në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
ADELAIDA
Anëtar Aktiv

Citim:
Po citoj ato që tha olsbergu
ME TY JO, SE DO TE HAPESH SE S´BEN C`DO DY MINUTA NJE TEME TE RE.
KAM TE DREJTE HE??????????????

Mgjth nuk kishe permendur emra nuk e di pse e ndjeva veten si te thirrur ne kauz....
Po te them vetem qe ketu ne forum eshte e vetmja gje qe mund te bej...te hap tema dhe te diskutoj, por bota reale eshte shume me ndryshe dhe ne te mund te behen shume gjera te ndryshme........
Pastaj pyetja e temes nuk ishte nqs do doje te shkoje me mua ose jo...ajo ben fjale per aktore filmash....
Apo ishte nje kompliment ky ???

Mesazh i vjetër 02 Nëntor 2003 14:30
ADELAIDA nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të ADELAIDA Kliko këtu për të kontaktuar me ADELAIDA (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të ADELAIDA't! Kërko mesazhe të tjera nga: ADELAIDA Shto ADELAIDA në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto ADELAIDA në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
roke
me AC MILAN ne zemer

Regjistruar: 19/07/2003
Vendbanimi: USA
Mesazhe: 2397

Meqe adelaida zgjodhi ben afleks,une po zgjedh J.Lopez.Jo per gje por une me Benin jetojme te dy ne te njejtin qytet dhe te dy e kemi fiksim J.Lopez.Por meqe ai do rri pak me adelajden,atehere jam une i detyruar te rri me J.Lopez.(hiiiiiiiiiiiiiiii)O adelaida,thoj Benit te dalim te kater dhe pime ndonje gje.

Mesazh i vjetër 02 Nëntor 2003 17:44
roke nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të roke Kliko këtu për të kontaktuar me roke (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: roke Shto roke në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto roke në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
ADELAIDA
Anëtar Aktiv

Shih cfare sakrifice bejme ne shqiptaret per njeri tjetrin mor aman....
Une dal me Benin qe tje le rokes J.Lo dhe keta nuk me thone as flm...
O roke i them une Benit te dalim te 4 por varet kur e ke kohen e lire ti ,li oren dhe vendin dhe ne do vime aty OK?

Mesazh i vjetër 02 Nëntor 2003 18:56
roke
me AC MILAN ne zemer

Regjistruar: 19/07/2003
Vendbanimi: USA
Mesazhe: 2397

haaaaaa!Hajde tani.Une jam me Jenifer dhe po shohim ketu te shtepia ime parodistet e Vlores.Kjo po vdes per Manen.Kur te vini trokisni qe ti them jeniferit te vishet.E di si eshte mo adelaida,yll fare.Shpresoj qe edhe beni te flase me tone te tilla si puna ime.hajde se shihemi pastaj.

Mesazh i vjetër 02 Nëntor 2003 19:10
roke nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të roke Kliko këtu për të kontaktuar me roke (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: roke Shto roke në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto roke në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
ADELAIDA
Anëtar Aktiv

Parodistet e Vlores???Kam frike te vij se ka rrezik te bie brenda me ndonje nga ata dhe mirupafshim Ben pastaj ...Keshtu te prish pune edhe ty
Mgjth do bej cdo bej e do e mbaj veten...
Si eshte Beni po pyesje ti???J.LO e ka zbatuar shume mire ata thenien qe kemi ne....GJEJE SHOKUN ME TE MIRE SE VETEN....
Tok tok ...erdhem

Mesazh i vjetër 02 Nëntor 2003 19:25
Ora tani: 20:33 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 6 faqe: « 1 [2] 3 4 5 6 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Njohja me anëtarët e forumit > Anëtarët dhe ëndrrat e tyre........ > Me ke...???

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML nuk lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar