une do doja te isha me jesika simpson dhe me cristinen nuk do ishte keq por kam pare qe kohet e fundit ka preferenca per gjinin femerore duke u puthur me madonen por gjithsesi do benim nje trishe qe sdo ikja kurre nga ai ishull. po edhe sikur te ishte f.... do ishte fantastike dhe do i largoja ato dy te rrija vetem me f...
Mqs ti Brune na i ke kufizuar mundesite e zgjedhjes brenda kategorise se aktoreve ,une do te zgjidhja Benn Affleck....
Por kjo mban ere 10 mije km larg qe eshte vetem nje enderr...jo per gje por skemi mundesi te shkojme ne nje ishull te shkrete...
Mgjth nuk kishe permendur emra nuk e di pse e ndjeva veten si te thirrur ne kauz....
Po te them vetem qe ketu ne forum eshte e vetmja gje qe mund te bej...te hap tema dhe te diskutoj, por bota reale eshte shume me ndryshe dhe ne te mund te behen shume gjera te ndryshme........
Pastaj pyetja e temes nuk ishte nqs do doje te shkoje me mua ose jo...ajo ben fjale per aktore filmash....
Apo ishte nje kompliment ky ???
Mesazhe: 2397
Meqe adelaida zgjodhi ben afleks,une po zgjedh J.Lopez.Jo per gje por une me Benin jetojme te dy ne te njejtin qytet dhe te dy e kemi fiksim J.Lopez.Por meqe ai do rri pak me adelajden,atehere jam une i detyruar te rri me J.Lopez.(hiiiiiiiiiiiiiiii)O adelaida,thoj Benit te dalim te kater dhe pime ndonje gje.
Shih cfare sakrifice bejme ne shqiptaret per njeri tjetrin mor aman....
Une dal me Benin qe tje le rokes J.Lo dhe keta nuk me thone as flm...
O roke i them une Benit te dalim te 4 por varet kur e ke kohen e lire ti ,li oren dhe vendin dhe ne do vime aty OK?
Mesazhe: 2397
haaaaaa!Hajde tani.Une jam me Jenifer dhe po shohim ketu te shtepia ime parodistet e Vlores.Kjo po vdes per Manen.Kur te vini trokisni qe ti them jeniferit te vishet.E di si eshte mo adelaida,yll fare.Shpresoj qe edhe beni te flase me tone te tilla si puna ime.hajde se shihemi pastaj.
Parodistet e Vlores???Kam frike te vij se ka rrezik te bie brenda me ndonje nga ata dhe mirupafshim Ben pastaj ...Keshtu te prish pune edhe ty
Mgjth do bej cdo bej e do e mbaj veten...
Si eshte Beni po pyesje ti???J.LO e ka zbatuar shume mire ata thenien qe kemi ne....GJEJE SHOKUN ME TE MIRE SE VETEN....
Tok tok ...erdhem