Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Chati > Dhoma #Shqiperia > Arkiva > Kerkes Per Aop
  Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
ChiCho
Anetar i ri

Regjistruar: 17/12/2008
Vendbanimi: Berat
Mesazhe: 1

Thumbs up

Kerkes Per Aop

Pershendetje Besoj Se nuk eshte nevoja te prezantohem Njifem Shume mire nga Cdo pjestar i staffit Dhe do kisha deshire te behesha pjes e stafit Fajtori meqe une jam nje user aktiv dhe besoj se i plotesoj kushtet per te qen pjes e ketij stafi.... Me Respekt ChiCho ju flm

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 06 Janar 2009 17:12
ChiCho nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të ChiCho Kliko këtu për të kontaktuar me ChiCho (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të ChiCho't! Kërko mesazhe të tjera nga: ChiCho Shto ChiCho në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto ChiCho në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
D3sp3radO
Anetar i ri

Regjistruar: 23/07/2008
Vendbanimi: elbasan
Mesazhe: 2

Upss

ChiCho se hapa tem pa dashje per ty kok rote Uroj ta maresh Aop-in mgjth vota ime nuk vlen por ta uroj))) Te Kam Shok Re Jo Per GJe Respekte

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 06 Janar 2009 18:13
D3sp3radO nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të D3sp3radO Kliko këtu për të kontaktuar me D3sp3radO (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: D3sp3radO Shto D3sp3radO në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto D3sp3radO në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 20:39 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
  Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Chati > Dhoma #Shqiperia > Arkiva > Kerkes Per Aop

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML nuk lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar