Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të qeshim pak... > te qeshim se bashku... Vlerësimi i Temës: 46 votime, mesatarja 3.91.
Gjithsej 126 faqe: « E parë ... « 100 101 102 103 104 105 106 107 108 [109] 110 111 112 113 114 115 116 117 118 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
AngelDevil
Shejtone

Regjistruar: 02/05/2009
Vendbanimi:
Mesazhe: 14611

Citim:
Po citoj ato që tha Vizioner

Qe jam Shef ok, kete e di se kam Licence. Sa per Mini....mu me diket relativ i madh ate e gjykon sekretarja Por skam marre akoma sekretare, i bej te gjitha vete!

mire ben ... une kam nxjere vacancy per 1 sekretar thashe ta provoja iher :p

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 04 Tetor 2009 21:11
AngelDevil  nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të AngelDevil Kliko këtu për të kontaktuar me AngelDevil  (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: AngelDevil Shto AngelDevil  në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto AngelDevil  në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Vizioner
...ne Timon

Regjistruar: 23/11/2007
Vendbanimi: Frankfurt
Mesazhe: 6857

Citim:
Po citoj ato që tha AngelDevil

mire ben ... une kam nxjere vacancy per 1 sekretar thashe ta provoja iher :p

hhhhmmmm, po si do veje pastaj???!! Ti do mbash pantallonat-zinxhirin hap pastaj kur te shkosh ne zyre???!!!

E cer do te thote sekretari pastaj??!!! Paske lane Dyqanin e bulmetit hap? Apo bahcen me lule( lulja e cunit BIONDIA-s)!

Mesazh i vjetër 04 Tetor 2009 21:16
Vizioner nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Vizioner Kliko këtu për të kontaktuar me Vizioner (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Vizioner't! Kërko mesazhe të tjera nga: Vizioner Shto Vizioner në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Vizioner në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
AngelDevil
Shejtone

Regjistruar: 02/05/2009
Vendbanimi:
Mesazhe: 14611

Citim:
Po citoj ato që tha Vizioner

hhhhmmmm, po si do veje pastaj???!! Ti do mbash pantallonat-zinxhirin hap pastaj kur te shkosh ne zyre???!!!

E cer do te thote sekretari pastaj??!!! Paske lane Dyqanin e bulmetit hap? Apo bahcen me lule( lulja e cunit BIONDIA-s)!

hahahaaaa ja ta provoj pa ta them pergjigjen

Mesazh i vjetër 04 Tetor 2009 21:17
AngelDevil  nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të AngelDevil Kliko këtu për të kontaktuar me AngelDevil  (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: AngelDevil Shto AngelDevil  në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto AngelDevil  në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Roi5
Roi de cour

Regjistruar: 05/09/2009
Vendbanimi: Aty ku ka dashuri..
Mesazhe: 109

Na ishte nje her.
Pas 7 detrave.
Pas 7 lumejve
Pas 7 liqejve
Pas 7 Maleve
Pas 7 kodrave Nje Dragua
Nje dite dragoi u zgjua dhe tha
Po pse bre me keni pru kaq larg .

Mesazh i vjetër 08 Tetor 2009 21:22
Roi5 nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Roi5 Kliko këtu për të kontaktuar me Roi5 (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Roi5 Shto Roi5 në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Roi5 në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Roi5
Roi de cour

Ishin 3 vampira ( Gjerman, Italian dhe Shqiptar) dhe vene bast kush do pinte me shume gjak:

* Iken vampiri gjerman e kthehet me gjak ne cepat e buzeve - Ça ke bere mo i thone?
Ja e shifni ate gruan te cepi i pallatit ? E thera fare.

* Iken vampiri italian dhe kthehet me gjak duke i rrjedhur si jarga - Ça bere mo?
Ja e shikoni ate burrin te drtitarja e dyte ? E griva fare.

* Iken vampiri shqiptar dhe kthehet gjak komplet, i lare ne gjak, kudo i kuq, - Thane te tjeret pupu ky na e futi paska bo namin, e pyesin: ça bere mo ?
Ja i thote shqiptari, e shikoni ate shtyllen aty ? Po i thone ata ... epo une se pashe .

Mesazh i vjetër 09 Tetor 2009 10:30
Roi5 nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Roi5 Kliko këtu për të kontaktuar me Roi5 (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Roi5 Shto Roi5 në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Roi5 në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Roi5
Roi de cour

Nje afrikan mbetet ne nje shkretir dhe e merr etja shume duke ecur e gjen nje oaz,
Aty aj peshkon pshkun e art dhe peshku e lut ta liroj ne kembim i thot do ti plotesoj tri deshira.
dhe i ziu pajtohet dhe i thot
1 Me ber te bardhe
2 dua te mos kem etje kurr ne jet
3 dua te shof se paku 10 femra nudo ne dite

peshku mendohet e mendohet dhe e ben ulese te WC se
keshtu qe ai do te jet i bardh, do te ket une gjithemon me vete dhe se paku do pshurren dhjet femra ne dite ..

Mesazh i vjetër 09 Tetor 2009 10:32
Roi5
Roi de cour

Ishin 2 komshinj dhe njeri kishte pula kurse tjetri kishte 1 papagall,
papaglli i perdhunonte cdo dite pulat.Nje dite merzitet i zoti i pulave dhe i thote te zotit
te papagallit qe te kujdeset per mbajtjen e papagallit se me perdhunon pulat dhe po e kapa do ta vras.
-Ik me ler rehat-ja kthen ai,bej cfare te duash.Te nesermen papagalli si cdo dite shkon
ke pulat,aty e kap i zoti pulave dhe e mbyll ne frigorifer per nje nate dhe shkon ta nxjerri te nesermen.
Kur hap frigoriferin ai sheh papagallin uje ne djerse!!!!!!!!!
-Po ti akoma nuk paske ngordhur- i thote i befasuar.
-Çfar thua more - ja kthen papagalli me ironi,une qe nga dje e spo mund ti hap kembet kesaj pules ketu.

Mesazh i vjetër 09 Tetor 2009 10:33
Roi5
Roi de cour

Biondina qante në punë ngase i kishin lajmëruar se i ka vdekur nëna. Cingëron telefoni dhe bisedon biondina në telefon me motrën dhe fillon të qaj edhe më shumë.
- Çka u bë tash, ndonjë fatkeqësi më e madhe a?!, -e pyet kolegu i saj.
- Po, s’di çka na ka gjet, sa më tregoi motra se edhe asaj i kish vdekur nëna. – Përgjigjet ajo.

Mesazh i vjetër 09 Tetor 2009 10:34
qershor13
Vagabonding

Regjistruar: 05/02/2003
Vendbanimi: Rio
Mesazhe: 2547

Talking

Fshatari dhe Ferrari

Një fshatar u nis për te vajtur nga qyteti për në fshat me biçikletë,kur para tij ndaloi një shok,i cili ishte më një ferrari dhe ky i thotë : -Hajde të të shpie unë në fshat!Mbahu mirë pas makinës dhe unë do të tërheq!Në qoftë se iki me shumë shpejtësi ,atëherë ti bjeri ziles dhe unë do ta ul shpejtësinë.Fshatari ra dakort. Duke ikur rrugës parakalon njëri me Porsh.Ky që kishte Ferraru nuk u mbajt,por e shkeli gazin dhe makina arriti menjëherë 180km në orë. Fshatari me biçikletë filloi t’i binte ziles i tmerruar,por shoku i tij nuk po ja vinte veshin fare.Ai donte t’ja kalonte Porshit.Porshi kalon në një postobllok të policisë,me një shpejtësi aq te madhe saqë polici nuk e ndaloi dot dhe menjëherë merr në radio shefin. -Shef!Një makinë me shpejtësi në rrugën qendrore... Pa mbaruar fjalën,kalon Ferrari po me shpejtësi të madhe dhe polici i tmerruar merr prapë shefin në radio: -Shef! Një makinë tjetër kaloi me shpejtësi të madhe,po lëre atë...po ishte njëri me biçikletë që i ishte ngjitur nga mbrapa dhe po i binte ziles që ta parakalonte...

Lo scopo della nostra vita è di servire la Forza che ci ha creati,e dalla cui misericordia o approvazione dipende il nostro stesso respiro,servendo con lealtÃ_ le Sue creature.Questo significa amore,che dovrebbe sostituire l'odio che si vede ovunque.

Mesazh i vjetër 19 Tetor 2009 07:45
qershor13 nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të qershor13 Kliko këtu për të kontaktuar me qershor13 (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: qershor13 Shto qershor13 në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto qershor13 në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Roi5
Roi de cour

Djali: Babi, më duhet të bëj një hartim për shkollën. A mund të të pyes diçka?

I ati: Po si jo, biri im, çfarë don të pyesësh?

Djali: Ç´është politika?

I ati: Hmm, le të marrim shtëpinë tonë si shembull. Unë jam ai që merr rrogë kështu që le të quhem -Qeveria. Mamaja jote është ajo që merret me levrimin e parave, kështu ate e quajmë -Parlamenti. Ne kujdesemi për ty dhe interesat e tua, kështuqë ne të quajmë ty -Populli. Pastaj sherbetoren e quajmë si Klasa Punëtore dhe vellain tënd të sapolindur, si e Ardhmja.
A e kuptove?

Djali: Jo tamam, por..., dhe në atë moment zingëroi telefoni dhe babi e mori telefonin... sqarimet më të hollësishme sikur mbetën për herën tjetër.

Atë natë u zgjua djali pasi që vëllai i vogël qante, dhe shkoi për të shikuar se çfarë kishte që nuk shkonte. Ai vuri re që vëllai i kishte mbushur breket, kështu që shkoi tek dhoma e prindërve ku gjeti te ëmen në një gjumë të thellë. Atëherë djali shkoi tek dhoma e sherbëtores ku pa nëpermjet vrimës së çelësit t´jatin në krevat me sherbëtorën. Asnjëri nga përsonat në krevat nuk dëgjoi trokitjet e kujdesshme të djalit, kështu që djali u kthye tek dhoma e tij dhe u zhyt në shtrat.

Mëngjesin që pasoi:

Djali: Babi, më duket se e kam kuptuar tani se çfare është politika.

I ati: Sa mirë biri im, ma shpjego mua tani me fjalët e tua.

Djali: Mirë, ndërsa Qeveria i hypën Klasës Punëtore, Parlamenti fle në gjum të ëmbël.
Popullit nuk i vihet veshi fare ndërsa e Ardhmja është plot e përplot me m... kundërmim.

Mesazh i vjetër 23 Tetor 2009 19:08
Ora tani: 07:14 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 126 faqe: « E parë ... « 100 101 102 103 104 105 106 107 108 [109] 110 111 112 113 114 115 116 117 118 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të qeshim pak... > te qeshim se bashku...

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar