Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Besimi Fetar > Feja Islame > Agjerimi dhe vlerat e tij.
Gjithsej 13 faqe: « 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 11 12 13 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Vizioner
...ne Timon

Regjistruar: 23/11/2007
Vendbanimi: Frankfurt
Mesazhe: 6857

...Une vete jam Ateist por, uroj ato qe e besojne dhe mbajne tani Ramadan, Bajramin apo Ramazanin!

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetr 11 Gusht 2010 16:35
Vizioner nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Vizioner Kliko këtu për të kontaktuar me Vizioner (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Vizioner't! Kërko mesazhe të tjera nga: Vizioner Shto Vizioner në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Vizioner në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Eria
... smile ...

Regjistruar: 19/10/2005
Vendbanimi:
Mesazhe: 10645

Nje bisede per agjerimin sot ne pune....NE kulmin e nervave dhe merzitjes,marre dy akullore te vogla,nje per mua,nje per kolegen qe me duroi gjithe diten...dhe i them urdhero......buzeqesh dhe thote une nuk ha ... Pse moj i them,ste pelqen,je laktoz-intolerante apo ca halli ke? (gjithmone pyetje ne anen shendetesore une)...
Ajo me thote,jo nuk lejohet te ha gjera bulmetore...
Une: Po ke te drejte myslimanet kane Ramazan sot,por cne produkte qumeshti si hane...leqe fundja e di pasdite te lejohet te hash..
Ajo: Jo jo nuk jam myslimane,edhe ne kristianet mbajne regjim (se di si i thuhet ),agjerojme ndoshta ....dhe nuk hame produkte qumeshti dhe mish...
Une: ej pike e zeze se dija (dhe fsheva akulloret,se hengra fare,e hodha direkt ne kosh,eh cte ben agjerimi)

Mesazh i vjetr 12 Gusht 2010 01:09
Eria nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Eria Kliko këtu për të kontaktuar me Eria (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Eria Shto Eria në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Eria në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
shelgu
-

Regjistruar: 27/11/2007
Vendbanimi: EU
Mesazhe: 8928

Ka vlera dietetike thone. puna eshte se kur merr nocione fetare, ndryshon kuptimi shume.

Megjithate Gezuar atyre qe e festojne

Mesazh i vjetr 12 Gusht 2010 05:59
shelgu nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të shelgu Kliko këtu për të kontaktuar me shelgu (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: shelgu Shto shelgu në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto shelgu në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
ksovari
Anëtar Aktiv

Regjistruar: 17/08/2005
Vendbanimi: kosove
Mesazhe: 610

Citim:
Po citoj ato që tha cedrus
Ka vlera dietetike thone. puna eshte se kur merr nocione fetare, ndryshon kuptimi shume.

Megjithate Gezuar atyre qe e festojne

Faleminderit shume cedrus i nderuar.

Mesazh i vjetr 14 Gusht 2010 04:54
ksovari nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të ksovari Kliko këtu për të kontaktuar me ksovari (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: ksovari Shto ksovari në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto ksovari në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
shelgu
-

Regjistruar: 27/11/2007
Vendbanimi: EU
Mesazhe: 8928

Citim:
Po citoj ato që tha ksovari

Faleminderit shume cedrus i nderuar.

Gezuar qofsh.Por Zoti ka lene edhe liri per agjerimin, apo jo ksovar. Psh mund te mos agjeroje kush udheton, ose kush eshte i semure etj etj.

Mesazh i vjetr 14 Gusht 2010 04:57
shelgu nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të shelgu Kliko këtu për të kontaktuar me shelgu (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: shelgu Shto shelgu në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto shelgu në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
ksovari
Anëtar Aktiv

Regjistruar: 17/08/2005
Vendbanimi: kosove
Mesazhe: 610

Citim:
Po citoj ato që tha cedrus

Gezuar qofsh.Por Zoti ka lene edhe liri per agjerimin, apo jo ksovar. Psh mund te mos agjeroje kush udheton, ose kush eshte i semure etj etj.

Po. Me mundesi zevendesimi pastaj, por nese eshte i sgtyre ne moshe lirohet, apo vuan nga ndonje semundje qe detyrimisht i duhet terapia, atehere duhet te ushqej ndonje te varfer me shujten ditore mesatare,por nese edhe kete nuk e ka mundesi, lirohet mga obligimi, se Zoti eshte i Gjithmeshirshem, Meshirplot, eshte Ai qe fal shume...

Ke qasje te gjere, pothuajse je enciklopedi ne vete...

Mesazh i vjetr 14 Gusht 2010 05:15
ksovari nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të ksovari Kliko këtu për të kontaktuar me ksovari (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: ksovari Shto ksovari në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto ksovari në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Isra
.............

Regjistruar: 03/12/2004
Vendbanimi: veçse në dorën e Zotit!
Mesazhe: 2053

Thene me pak fjale, agjerimi eshte perkufizuar nga mjekesia si: OPERACION PA THIKE , vetem per te mirat qe i ben organizmit te njeriut ka vlera si shpirterore ashtu dhe biologjike..

Mesazh i vjetr 08 Shtator 2010 17:52
Isra nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Isra Kliko këtu për të kontaktuar me Isra (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Isra Shto Isra në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Isra në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Iyua
Free Spirit

Regjistruar: 29/06/2005
Vendbanimi: .
Mesazhe: 1903

Ramadan 2011

Ramadan kete vit fillon ne 1 Gusht dhe mbaron ne 30 Gusht 2011!

Mesazh i vjetr 26 Korrik 2011 05:56
Iyua nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Iyua Kliko këtu për të kontaktuar me Iyua (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Iyua Shto Iyua në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Iyua në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
lorie
you fascinate me...

Regjistruar: 24/07/2003
Vendbanimi: in you
Mesazhe: 3137

Thumbs up

Citim:
Po citoj ato që tha Isra
Thene me pak fjale, agjerimi eshte perkufizuar nga mjekesia si: OPERACION PA THIKE , vetem per te mirat qe i ben organizmit te njeriut ka vlera si shpirterore ashtu dhe biologjike..

yeah, e kam provuar

Philippians 4:8-Finally, brothers, whatever is true, whatever is noble, whatever is right, whatever is pure, whatever is lovely, whatever is admirable--if anything is excellent or praiseworthy--think about such things.

Mesazh i vjetr 26 Korrik 2011 20:17
lorie nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të lorie Kliko këtu për të kontaktuar me lorie (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të lorie't! Kërko mesazhe të tjera nga: lorie Shto lorie në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto lorie në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
lorie
you fascinate me...

Regjistruar: 24/07/2003
Vendbanimi: in you
Mesazhe: 3137

Citim:
Po citoj ato që tha Eria
Nje bisede per agjerimin sot ne pune....NE kulmin e nervave dhe merzitjes,marre dy akullore te vogla,nje per mua,nje per kolegen qe me duroi gjithe diten...dhe i them urdhero......buzeqesh dhe thote une nuk ha ... Pse moj i them,ste pelqen,je laktoz-intolerante apo ca halli ke? (gjithmone pyetje ne anen shendetesore une)...
Ajo me thote,jo nuk lejohet te ha gjera bulmetore...
Une: Po ke te drejte myslimanet kane Ramazan sot,por cne produkte qumeshti si hane...leqe fundja e di pasdite te lejohet te hash..
Ajo: Jo jo nuk jam myslimane,edhe ne kristianet mbajne regjim (se di si i thuhet ),agjerojme ndoshta ....dhe nuk hame produkte qumeshti dhe mish...
Une: ej pike e zeze se dija (dhe fsheva akulloret,se hengra fare,e hodha direkt ne kosh,eh cte ben agjerimi)

u funny Eria
Agjerimi eshte nje forme lutjeje, qe mund te vendoset nga vete personi diten/ditet,daten dhe oren e dashiruar.

Ta pyesje shoqen te nesermen me siguri do ta hante akulloren,pas lutjes nqs i permbahet ketij deffinition qe te dhashe une.

Philippians 4:8-Finally, brothers, whatever is true, whatever is noble, whatever is right, whatever is pure, whatever is lovely, whatever is admirable--if anything is excellent or praiseworthy--think about such things.

Mesazh i vjetr 26 Korrik 2011 20:26
lorie nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të lorie Kliko këtu për të kontaktuar me lorie (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të lorie't! Kërko mesazhe të tjera nga: lorie Shto lorie në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto lorie në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 10:49 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 13 faqe: « 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 11 12 13 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Besimi Fetar > Feja Islame > Agjerimi dhe vlerat e tij.

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar