Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Diskutime Shoqërore > Dashuria > Gjeja me domethenese dhe me e bukur qe ka bere i/e dashura/i?
Gjithsej 4 faqe: « 1 [2] 3 4 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
(msd)Ins[]mniac
Anetar i ri

Regjistruar: 18/03/2003
Vendbanimi: kine
Mesazhe: 15

lol that was cute sirena. Gjeja me e bukur qe mendoj se kam bere per te dashuren time ishte after prom night (edhe per veten time). Ajo ishte nata qe neve kishim vendosur ti jepnin virgjerine njeri tjetrit. Kshu qe vura qirinj ne tere dhomen (maybe 50 candels or more) in satan sheets and covered the hole bed with rose petals. I'm never gona forget that night.

P.s ...im sorry if for some of u ppl tha was to much info....

peace!

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 12 Maj 2003 08:22
(msd)Ins[]mniac nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të (msd)Ins[]mniac Kliko këtu për të kontaktuar me (msd)Ins[]mniac (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: (msd)Ins[]mniac Shto (msd)Ins[]mniac në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto (msd)Ins[]mniac në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ami-
Anëtar Aktiv

Regjistruar: 19/12/2002
Vendbanimi: Venezia
Mesazhe: 569

Meqe me kishit kritikuar po filloj te shprehem edhe une:

Nje ish e dashura ime me ka dedikuar nje liber me poezi. Ishte libri i pare i saj dhe ma e ka botuar ate liber vetem per mua. Me ka thene se e ka bere kete gje qe e gjithe bota te merrte vesh ate qe ajo ndiente per mua nepermjet poezive te saj ku ne fakt kishte shume caste nga ato qe ne kishim kaluar bashke te shprehura ne forme letrare.

Mesazh i vjetër 12 Maj 2003 11:40
Ami- nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Ami- Kliko këtu për të kontaktuar me Ami- (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Ami-'t! Kërko mesazhe të tjera nga: Ami- Shto Ami- në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Ami- në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
amor alucius
Ennology

Regjistruar: 11/04/2003
Vendbanimi: city of the sin
Mesazhe: 7605

Pershendetje njerez,

Sirena me pelqeu shume postimi yt, dhe besoj qe ate xhest nuk do e harrosh,jane gjera qe ngelin
Msd aq romantik ti?lol
don't worry about giving too much info, it was really nice what you talked about!
Ami shume domethenes ajo qe ajo vajza ka bere per ty, por nje pyetje me sillet ne koke mua...do te kishte vepruar ne te njejten menyre nese do e kishte ditur qe do ndaheshit?Nje gje qe nuk mund ta mohojme eshte qe ajo ka bere ate qe ka ndier ne ate moment dhe qe ka perjetuar historine tuaj aq sa ka zgjatur!

ciao,
amor alucius

Mesazh i vjetër 12 Maj 2003 20:15
amor alucius nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të amor alucius Kliko këtu për të kontaktuar me amor alucius (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: amor alucius Shto amor alucius në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto amor alucius në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Sirena
Anetar i ri

Regjistruar: 12/05/2003
Vendbanimi: ne enderr
Mesazhe: 9

Amor, Ato poezi do ngelen edhe ne ditet e sotme, dhe jam e sigurt qe kur ami i lexon( nqs nuk e ka harruar librin te mbulohet nga pluhuri ), pra edhe kur ami i lexon, me siguri qe kujtimet nuk e lene te qete, dhe fytyren ia mbulon nje buzeqeshje e ndrojtur , kjo sepse ami nuk do qe ta shikoje e dashura qe ka tani , lol
Pasi jane ndare, une mendoj qe ato poezi jane me shume domethenese tani, sesa ne ate kohe, ato thjesht hymnizojne dashurine , dhe jo vetem qe nuk bejne qe ajo te zhduket ne rrjedhen e viteve, po perkundrazi i jep kuptim edhe pas kaq kohesh.Mua do me pelqente shume nese dikush do te bente dicka te tille per mua, po ce do, tani per tani do ngelem te telefoni

Mesazh i vjetër 12 Maj 2003 20:33
Sirena nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Sirena Kliko këtu për të kontaktuar me Sirena (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Sirena Shto Sirena në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Sirena në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
amor alucius
Ennology

Thumbs up

hello sirena,

Desha te te them nje gje:me mire ca telefonata dhe nje gje qe zgjat sesa nje liber dhe nje gje qe mbetet vetem nje kujtim(pse jo ndoshta dhe i trishtuar) i diteve te kaluara bashke

Une te them te drejten kenaqem me shume me xheste "te vogla", qe per mua kane nje domethenie shume te madhe, sesa gjera te tilla(te cilat nuk zgjasin)

Mesazh i vjetër 12 Maj 2003 20:41
amor alucius nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të amor alucius Kliko këtu për të kontaktuar me amor alucius (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: amor alucius Shto amor alucius në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto amor alucius në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Sy_jeshilja
Anëtar Aktiv

Regjistruar: 14/01/2003
Vendbanimi: God is LOVE
Mesazhe: 393

Hello Amor
Bashkohem dhe une me mendimin tend, jane gjera te vogla, shume domethenese qe ngelen ne mendje, edhe ajo ideja e librit nuk eshte gje e keqe, po ndonjehere gjerat e thjeshta dhe te momentit, te lene me shume mbresa .
Mqs jemi te kjo teme , doja te thoja cfare ka bere i dashuri im .
Kishim rreth 8 muaj qe ishim njohur dhe ishte marre vesh nga te dyja familjet lidhja jone .Familja ime nuk donte pasi ne ate kohe isha shume e vogel, 15 vjece, dhe sic e dime nuk eshte nje moshe qe mund te vendosesh per njeriun e duhur te jetes tende, kurse familja e tij, respektonte deshiren e djalit, pavaresisht se ndejti paksa pasive ne kete aspekt.Pra me pak fjale, ate dite bera nje sherr te madh ne shtepi, ku as mami as babi nuk ishin dakort per kete bashkim, dhe une si kokekrisur ika nga shpia . Dolem gjithe mbasditen me te dashurin, shkuam nga buza e detit , i rrame vlores rreth e qark , derisa u err dhe ishte koha qe une duhet te kthehesha patjeter ne shpi , po si te kthehesha une, pas asaj qe bera .Gjithe frike i afrohem shtepise , dhe shikoj qe te gjithe ishin alarmuar ,babi kishte dale te lulishtja e pallatit qe shikon nga rruga, mami ne ballkon, gjyshja me shamine e bardhe ne koke, duke bere me kembe e me duar sapo i thane qe cupa e solli koken, dy kushurinjte e mi (qe i kisha grup ), po prisnin te trotuari .Ky ndaloi makinen dhe ata u afruan duke me thene :hajde shpejt se eshte bere nami , dhe une tere frike zbres nga makina , dhe me hap te ndrojtur i afrohem babit .Ai nuk me tha asnje fjale, vetem me hodhi nje shikim qe me vrau me shume sesa nje e qelluar ne faqe te cilen do ta prisja me gezim te madh .
Edhe, qe ti bie shkurt, ngjitem lart nderkohe qe i dashuri rrinte me merak dhe na ndiqte me sy se cfare do te ndodhte .
shkoj lart e pergatitur per furtunen qe me prsite ne shpi, po cuditerisht asnje nuk me foli pervec gjyshes, e cila me shqipen e saj te trazuar me nje greqishte te cale, me qortonte qe ku kisha qene deri ne ate ore te nates .
Pas nje ore u duk sikur u qetsuan gjakrat, te gjithe rane te flinin, po mua sme zinte gjumi, dal ne ballkon dhe cte shikoj,I dashuri kishte marre nje carcaf, telefonin e shpise, dhe ishte shtrire te lulishtja poshte ballkonit .Une spo u besoja syve, ato dritat e zbehta te neonit nuk me benin ta shquaja mire ate qe po shikoja, dhe marr telefonin dhe i flas, ky me thote, do fle ketu poshte sonte, qe te sigurohem qe sdo te ndodhi asgje, dhe une me naivitet prej femije i them , uaaa jo, jo se mos te ha ndonje gje ne bar ,
Dhe nje fakt tjeter qe sme harrohet ishte qe aty ne lulishte po kullosnin nja tre kuaj te bukur, edhe i dashuri im perfundimisht e gdhiu ne lulishte se bashku me kuajt e lagjes .
Kjo ngjarje me ka ngelur ne mendje, dhe sa here e kujtoj qesh po dhe me vjen per te qare qe u shkaktova aq shume shqetsime atyre te shpise

me falni qe u zgjata shume, shpresoj mos tju lodhen syckat kur ta lexoni

Sycka e merzitur

Mesazh i vjetër 12 Maj 2003 21:12
Sy_jeshilja nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Sy_jeshilja Kliko këtu për të kontaktuar me Sy_jeshilja (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Sy_jeshilja Shto Sy_jeshilja në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Sy_jeshilja në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
amor alucius
Ennology

Thumbs up

hahahaha Sycka,

me kenaqe me kete postimin tend,kesaj i thone dashuri te vertete
Guximtare dhe ti moj, te kisha qene une ne vendin tend...papapapa...kush i kishte degjuar te mite
E po jane ca gjera ne jete, nder te tjera dhe ajo ngjarja qe te ka ndodhur ty, qe na rrisin dhe shpesh na bejne te kuptojne qe jo cdo gje eshte e mundur ne jete!

Te pershendes
Amor Alucius

Mesazh i vjetër 12 Maj 2003 21:21
Sy_jeshilja
Anëtar Aktiv

Amor, me fal per injorancen time, po une akoma nuk e di , je goc apo cun? Mund edhe ta kesh bere prezantimin tend dhe me ka shpetuar pa e lexuar, prandaj po nuk e ke problem thoji syckes ti ca gjinie je ?lol

Ajo ishte nje ngjarje vertet e bukur po ta kujtosh sot, po ate kohe qe eshte jetuar ,uhh, mos kujto se ishte e lehte jo .
Une sot e kesaj dite jetoj me ate njeri, dhe kur e kujtoj thjesht me dhemb ne shpirt per ata te shpise, se ajo qe eshte nisur do bitiset, sic thote populli, po pse duhet tu sillja kaq shume shqetsime prinderve te dashur?

Sycka prape e merzitur

Mesazh i vjetër 12 Maj 2003 21:42
Sy_jeshilja nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Sy_jeshilja Kliko këtu për të kontaktuar me Sy_jeshilja (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Sy_jeshilja Shto Sy_jeshilja në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Sy_jeshilja në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
amor alucius
Ennology

Hey serish Sycka,

Jam femer dhe kam ca vite qe jetoj jashte vendit me familjen!
Shiko, ti ke zgjedhur gjene me te mire per ty d.m.th lumturine tende se bashku me njeriun qe dashuron.Prinderit mbasi e kane pare qe lidhja juaj ishte dicka serioze besoj qe e kane kuptuar.Ne fund te fundit nuk jane prinderit e tu ato qe do kalojne veshtiresite ne krahun e atij cunit por ti, keshtu qe ca zgjedhje ne jete duhet marrur pa u influencuar nga te tjeret.

ciao, ciao

Mesazh i vjetër 12 Maj 2003 21:52
Sy_jeshilja
Anëtar Aktiv

Talking

Good, good !
Nice to meet you Amor
By the way, i like your nick a lot

Mesazh i vjetër 12 Maj 2003 22:28
Ora tani: 05:26 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 4 faqe: « 1 [2] 3 4 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Diskutime Shoqërore > Dashuria > Gjeja me domethenese dhe me e bukur qe ka bere i/e dashura/i?

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar