Forumi Horizont Forumi Horizont > Arti & Kultura > Muzika > Arkivi i Muzikës > 5 kenget me te bukura rock nga autore shqipetare dhe te huaj Vlerësimi i Temës: 3 votime, mesatarja 4.67.
Gjithsej 4 faqe: [1] 2 3 4 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Endri
Moderator

Regjistruar: 03/01/2003
Vendbanimi: Today
Mesazhe: 1498

5 kenget me te bukura rock

Rrjeshtoni kenget me te bukura rock

Mua me pelqejne keto

Guns and Roses - Dont Cry
Nirvana - Smell Like teen Spirit
Guns and Roses - Sweet Child o Mine
Nirvana - Come as you are
Metallica - I Dissapear

Nga shqiptareve kam qef keto

Elita5 - Dua te vdes
Elita5 - E urrej shiun
Djemte e detit - Enderra
Djemte e detit - Mos qaj
Elita5 - Harroje Vetmine

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 03 Janar 2003 01:42
Endri nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Endri Kliko këtu për të kontaktuar me Endri (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Endri Shto Endri në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Endri në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Eros
Anetar i regjistruar

Regjistruar: 26/12/2002
Vendbanimi: Amerik
Mesazhe: 62

Ja dhe 5cja ime!

1)Metallica - Unforgiven
2)Nirvana - You Know Your Right
3)Scooter - Harder Faster Scooter
4)Nirvana - Smells like teen spirit
5)Metallica - I Dissapear

Me falni neqoftese kam shkruajtur ndonje titull gabim!

Mesazh i vjetër 03 Janar 2003 03:59
Eros nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Eros Kliko këtu për të kontaktuar me Eros (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Eros't! Kërko mesazhe të tjera nga: Eros Shto Eros në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Eros në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
unkas
Anetar i ri

Regjistruar: 30/12/2002
Vendbanimi: londer
Mesazhe: 21

5 escja ime

1) nickleback - How you remaind me

2)metallica - nothing else matter

3) linkin park - in the end

4) guns`n roses - november rain

5) nickleback - it`s to bad,it`s to late

ndersa shqipetaret :

1) elita 5 - e urrej shiun

2) djemte e detit - kohe pa ty

3) elita 5 - saj zeza

4) djemt e detit - mos qaj
5) shok - legjenden ne duar e kam

Mesazh i vjetër 09 Janar 2003 22:37
unkas nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të unkas Kliko këtu për të kontaktuar me unkas (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: unkas Shto unkas në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto unkas në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
SweetAlbGirl
U * N * I * Q * U * E

Vendbanimi: Somewhere in US...
Mesazhe: 39

Une kam vetem dy kenge te preferuara (pasi nuk degjoj shume rock):

(1) Good Charlote "Lifetime for the rich and famous"

(2) Sums 41 "Still waiting"

I am Incomplete

Mesazh i vjetër 11 Janar 2003 02:35
SweetAlbGirl nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të SweetAlbGirl Kliko këtu për të kontaktuar me SweetAlbGirl (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: SweetAlbGirl Shto SweetAlbGirl në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto SweetAlbGirl në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
The_king
Anetar i ri

Regjistruar: 29/12/2002
Vendbanimi: London
Mesazhe: 5

Red face

Kenga per Azem Hajdarin.

Kjo eshte kenga e cila i kushtohet heroit tone Demokrat Azem Hajdari te cilin e vrane komunistat e shqiperise.
Dhe nese dikush nga ju e ka gjetur kete kenge ne internet i lutem te me jape adresen.

Me respekt Marini

Mesazh i vjetër 11 Janar 2003 20:44
The_king nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të The_king Kliko këtu për të kontaktuar me The_king (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: The_king Shto The_king në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto The_king në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Fajtori
Apo jo?

Regjistruar: 11/06/2002
Vendbanimi: Europe
Mesazhe: 10706

1) Akullthyesit - Simfonia e lamtumires
2) Elita 5 - Shiu vetem ty te lag
3) Djemte e detit - Balade per Jakup Ferrin
4) Akullthyesit - Loti i ndarjes
5) Elita 5 - Harroje vetmine

Nese ndonje kenge nuk eshte rock mos ma vini re. Une mezi i ndaj zhanret ne trurin tim.

Mesazh i vjetër 13 Janar 2003 23:19
Fajtori nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Fajtori Kliko këtu për të kontaktuar me Fajtori (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Fajtori't! Kërko mesazhe të tjera nga: Fajtori Shto Fajtori në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Fajtori në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
larg
Anetar i ri

Regjistruar: 09/01/2003
Vendbanimi: home
Mesazhe: 4

Smile

ueeee fajtor

nqs dhe ne fusha te tjera ke gusto sic i ke per muziken qeke per ta qa hallin
ku i gjen keto kenge inekzistente njehere

personalisht nga shqipet te preferuar kam elita 5 dhe eranda libohoven te huaj ka boll po tani s me bien ndermend

Mesazh i vjetër 15 Janar 2003 21:04
larg nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të larg Kliko këtu për të kontaktuar me larg (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: larg Shto larg në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto larg në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Fajtori
Apo jo?

Regjistruar: 11/06/2002
Vendbanimi: Europe
Mesazhe: 10706

Hahahah gusto jane te shkretat. Pastaj eshte gjynah te mesosh veshin me 10 kenge te mos degjosh te reja. Psh akullthyesit une si njihja por muajin qe kaloi i kam degjuar shume.

Dhe fundi fundit une kam shije te perkohshme. Ne nje periudhe te caktuar degjoj disa kenge te caktaura. Ato qe shkrova me lart jane ato qe tani do degjoja me qejf.

Mesazh i vjetër 15 Janar 2003 21:44
Fajtori nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Fajtori Kliko këtu për të kontaktuar me Fajtori (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Fajtori't! Kërko mesazhe të tjera nga: Fajtori Shto Fajtori në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Fajtori në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
larg
Anetar i ri

Regjistruar: 09/01/2003
Vendbanimi: home
Mesazhe: 4

Wink

ok po qe se eshte keshtu na bej update here pas here se mos kushedi ne ndonje hark kohor na perputhen gustot

Mesazh i vjetër 16 Janar 2003 13:51
larg nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të larg Kliko këtu për të kontaktuar me larg (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: larg Shto larg në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto larg në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Endri
Moderator

Vendbanimi: Today
Mesazhe: 1498

Rock

Elita5 jane me te vertet te mrekullueshem
Jane tamam si guns and roses shume keq qe nuk jane te shquar ne bote vetem ne viset shqiptare

Gjithashtu djemte e detit me kengen mos qaj ose endrra ime jane xham fare.

Kurse te huaja ka plot

Mesazh i vjetër 18 Janar 2003 02:51
Endri nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Endri Kliko këtu për të kontaktuar me Endri (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Endri Shto Endri në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Endri në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 10:05 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 4 faqe: [1] 2 3 4 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Arti & Kultura > Muzika > Arkivi i Muzikës > 5 kenget me te bukura rock nga autore shqipetare dhe te huaj

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar