Regjistruar: 13/06/2011 Vendbanimi: Ku tmund Mesazhe: 259
Citim:Po citoj ato që tha dylan ca je vra ashu zotin king qenke syni marshallah me ka marr malli per lulen prandaj :p
Citim:Po citoj ato që tha dylan ca je vra ashu zotin king qenke syni marshallah
__________________ Perfect.
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
Regjistruar: 18/05/2009 Vendbanimi: vlore Mesazhe: 5487
Citim:Po citoj ato që tha sexy_guy me ka marr malli per lulen prandaj :p dhe mu shume po pise ajo ben sikur sna e var s eboll i mungojm e ke nga une
Citim:Po citoj ato që tha sexy_guy me ka marr malli per lulen prandaj :p
Citim:Po citoj ato që tha dylan dhe mu shume po pise ajo ben sikur sna e var s eboll i mungojm e ke nga une e kam pak te veshtpire te te kuptoj gjithsesi ajo do behet e gjalle
Citim:Po citoj ato që tha dylan dhe mu shume po pise ajo ben sikur sna e var s eboll i mungojm e ke nga une
Bashkangjitje: 1.jpg Ky file është shkarkuar 64 herë.
Jeta eshte e shkurter, fal sa me shpejt , dashuro vertet , qesh gjithmone ...
Citim:Po citoj ato që tha sexy_guy Jeta eshte e shkurter, fal sa me shpejt , dashuro vertet , qesh gjithmone ... te ka lezet kur puthen fmija
Citim:Po citoj ato që tha sexy_guy Jeta eshte e shkurter, fal sa me shpejt , dashuro vertet , qesh gjithmone ...
Regjistruar: 28/10/2010 Vendbanimi: Dans tes rêves.. Mesazhe: 8269
Bashkangjitje: nenniii.jpg Ky file është shkarkuar 46 herë.
Citim:Po citoj ato që tha sexy_guy me ka marr malli per lulen prandaj :p po gjuhen pse e nxjerr ? P.s Asnjehere mos e vendos çelsin e lumturis tende ne xhepin e dikujt tjeter.
__________________ "Tmerrohem kur e mendoj boten pa mua!!"--Jean-Paul Sartre
Bashkangjitje: photo123.jpg Ky file është shkarkuar 30 herë.
...
Citim:Po citoj ato që tha lule po gjuhen pse e nxjerr ? P.s Asnjehere mos e vendos çelsin e lumturis tende ne xhepin e dikujt tjeter.
Bashkangjitje: 20130908_181024_1.jpg Ky file është shkarkuar 27 herë.
Citim:Po citoj ato që tha sexy_guy qe dmth?
Citim:Po citoj ato që tha sexy_guy