Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Njohja me anëtarët e forumit > Anëtarët dhe ëndrrat e tyre........ > Votoni per cunin ma te keq te forumit..lol
Votoni per cunin me te keq ...
Unstoppable ()
Plloshtani
DieFaust
Cx55
Ajrori
Myzeqari
Devolliu
Fajtori
Roke
..asnjeri nga keta me siper por dikush tjeter qe nuk eshte ne liste !
   Ky sondazh nuk mbyllet asnjëherë [Modifiko Sondazhin (vetëm moderatorët)]
Gjithsej 13 faqe: « E parë ... « 3 4 5 6 7 8 9 10 11 [12] 13 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
AngelDevil
Shejtone

Regjistruar: 02/05/2009
Vendbanimi:
Mesazhe: 14611

protestoj sjane gjithe emrat e cunave ketu

une per rrugacin do votojsha loool

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 28 Tetor 2009 17:34
AngelDevil  nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të AngelDevil Kliko këtu për të kontaktuar me AngelDevil  (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: AngelDevil Shto AngelDevil  në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto AngelDevil  në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
dylan
Veteran ne forum

Regjistruar: 18/05/2009
Vendbanimi: vlore
Mesazhe: 5487

Talking

e di cfare po mendoja une angel qe gjithe cunat ktu jane te mira mos na lejofte zoti te jetojme pa to

Mesazh i vjetër 28 Tetor 2009 17:36
dylan nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të dylan Kliko këtu për të kontaktuar me dylan (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: dylan Shto dylan në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto dylan në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
AngelDevil
Shejtone

Vendbanimi:

Citim:
Po citoj ato që tha dylan
e di cfare po mendoja une angel qe gjithe cunat ktu jane te mira mos na lejofte zoti te jetojme pa to

varet nga gustot dylan

une pershembull do preferoja rrugacet loool

Mesazh i vjetër 28 Tetor 2009 17:38
AngelDevil  nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të AngelDevil Kliko këtu për të kontaktuar me AngelDevil  (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: AngelDevil Shto AngelDevil  në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto AngelDevil  në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
erious
.

Regjistruar: 27/09/2007
Vendbanimi: europe
Mesazhe: 2217

Citim:
Po citoj ato që tha turll
Ve bast qe me tentativen e dyte i merr numrin e tel .......... :aha :aha

pa numer hiç... po me ra rruga ne vlore pershemull, futem ne forum vej bast po nuk e la burrin ne krevat e te vi te me takoj

Mesazh i vjetër 28 Tetor 2009 17:39
erious nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të erious Kliko këtu për të kontaktuar me erious (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: erious Shto erious në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto erious në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
dylan
Veteran ne forum

Talking

Citim:
Po citoj ato që tha AngelDevil

varet nga gustot dylan

une pershembull do preferoja rrugacet loool

gjithe jeten dhe une hahhah se di me bejne me per vete me fusin ne varr si themi po de me pelqen ti dua me bejne per vete

Mesazh i vjetër 28 Tetor 2009 17:48
dylan nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të dylan Kliko këtu për të kontaktuar me dylan (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: dylan Shto dylan në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto dylan në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
AngelDevil
Shejtone

Vendbanimi:

Citim:
Po citoj ato që tha dylan

gjithe jeten dhe une hahhah se di me bejne me per vete me fusin ne varr si themi po de me pelqen ti dua me bejne per vete

ja ketu eshte gabimi yt

qe mos te te fusin ne "varr" mos i duaj thjesht beji ata te te duan ty :p

Mesazh i vjetër 28 Tetor 2009 17:49
dylan
Veteran ne forum

Talking

Citim:
Po citoj ato që tha AngelDevil

ja ketu eshte gabimi yt

qe mos te te fusin ne "varr" mos i duaj thjesht beji ata te te duan ty :p

ktu eshte ndryshimi gjithmone me duan ato tipat e ndershem e mire te qete
ndersa une vi me te kundertit

po nuk vuajte ne dashuri ste vjen shume e bukur angel ndaj

Mesazh i vjetër 28 Tetor 2009 17:51
Deb*
different

Regjistruar: 09/02/2007
Vendbanimi: diku aty, prane......
Mesazhe: 5515

Duhet rinovuar lista. Ka te tjere qe meritojne me plot te drejte te jene aty.:p

P.s Une paskam votuar, por  se mbankam mend per ke kam votuar.

Mesazh i vjetër 28 Tetor 2009 19:09
Deb* nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Deb* Kliko këtu për të kontaktuar me Deb* (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Deb* Shto Deb* në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Deb* në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
AngelDevil
Shejtone

Vendbanimi:

keta cunat me siguri jane bere burra tani

burri me i keq Piktori do votoja une Lol

Mesazh i vjetër 27 Janar 2020 16:09
Fajtori
Apo jo?

Regjistruar: 11/06/2002
Vendbanimi: Europe
Mesazhe: 10706

Ky lart me del mesazh i ri. Dmth paskam 10 muaj pa hapur forumin te pakten.

Mesazh i vjetër 07 Tetor 2020 09:30
Fajtori nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Fajtori Kliko këtu për të kontaktuar me Fajtori (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Fajtori't! Kërko mesazhe të tjera nga: Fajtori Shto Fajtori në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Fajtori në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 15:30 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 13 faqe: « E parë ... « 3 4 5 6 7 8 9 10 11 [12] 13 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Njohja me anëtarët e forumit > Anëtarët dhe ëndrrat e tyre........ > Votoni per cunin ma te keq te forumit..lol

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML nuk lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar