Regjistruar: 02/05/2009 Vendbanimi: Mesazhe: 14611
protestoj sjane gjithe emrat e cunave ketu une per rrugacin do votojsha loool
__________________ .
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
Regjistruar: 18/05/2009 Vendbanimi: vlore Mesazhe: 5487
e di cfare po mendoja une angel qe gjithe cunat ktu jane te mira mos na lejofte zoti te jetojme pa to
Citim:Po citoj ato që tha dylan e di cfare po mendoja une angel qe gjithe cunat ktu jane te mira mos na lejofte zoti te jetojme pa to varet nga gustot dylan une pershembull do preferoja rrugacet loool
Citim:Po citoj ato që tha dylan e di cfare po mendoja une angel qe gjithe cunat ktu jane te mira mos na lejofte zoti te jetojme pa to
Regjistruar: 27/09/2007 Vendbanimi: europe Mesazhe: 2217
Citim:Po citoj ato që tha turll Ve bast qe me tentativen e dyte i merr numrin e tel .......... :aha :aha pa numer hiç... po me ra rruga ne vlore pershemull, futem ne forum vej bast po nuk e la burrin ne krevat e te vi te me takoj
Citim:Po citoj ato që tha turll Ve bast qe me tentativen e dyte i merr numrin e tel .......... :aha :aha
Citim:Po citoj ato që tha AngelDevil varet nga gustot dylan une pershembull do preferoja rrugacet loool gjithe jeten dhe une hahhah se di me bejne me per vete me fusin ne varr si themi po de me pelqen ti dua me bejne per vete
Citim:Po citoj ato që tha AngelDevil varet nga gustot dylan une pershembull do preferoja rrugacet loool
Citim:Po citoj ato që tha dylan gjithe jeten dhe une hahhah se di me bejne me per vete me fusin ne varr si themi po de me pelqen ti dua me bejne per vete ja ketu eshte gabimi yt qe mos te te fusin ne "varr" mos i duaj thjesht beji ata te te duan ty :p
Citim:Po citoj ato që tha dylan gjithe jeten dhe une hahhah se di me bejne me per vete me fusin ne varr si themi po de me pelqen ti dua me bejne per vete
Citim:Po citoj ato që tha AngelDevil ja ketu eshte gabimi yt qe mos te te fusin ne "varr" mos i duaj thjesht beji ata te te duan ty :p ktu eshte ndryshimi gjithmone me duan ato tipat e ndershem e mire te qete ndersa une vi me te kundertit po nuk vuajte ne dashuri ste vjen shume e bukur angel ndaj
Citim:Po citoj ato që tha AngelDevil ja ketu eshte gabimi yt qe mos te te fusin ne "varr" mos i duaj thjesht beji ata te te duan ty :p
Regjistruar: 09/02/2007 Vendbanimi: diku aty, prane...... Mesazhe: 5515
Duhet rinovuar lista. Ka te tjere qe meritojne me plot te drejte te jene aty.:p P.s Une paskam votuar, por se mbankam mend per ke kam votuar.
__________________ Te dua, jo per ate qe je, por per ate qe me ben te ndihem.
keta cunat me siguri jane bere burra tani burri me i keq Piktori do votoja une Lol
Regjistruar: 11/06/2002 Vendbanimi: Europe Mesazhe: 10706
Ky lart me del mesazh i ri. Dmth paskam 10 muaj pa hapur forumin te pakten.
__________________ Ne vendin tim, ne vendin tend, e shpojne lakren, i hedhin mend...