Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Diskutime Shoqërore > Dashuria > ç'eshte dashuria?!! Ja si e konceptoj une! Vlerësimi i Temës: 14 votime, mesatarja 4.86.
Gjithsej 43 faqe: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 [10] 11 12 13 14 15 16 17 18 19 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Lupica
Anetar i ri

Regjistruar: 11/06/2003
Vendbanimi: toronto
Mesazhe: 22

radua sucks

Hi Mendimtari e degjova dje radion tende por nuk kishte kenge te bukura,kishte vetem popullore dhe te vjetra.Dhe nje gje pse e quan albanian dance station kur nuk ve asnje kenge per dance?por popullore?nje kerkese si nje degjuese ve me kenge rinore qe kane dale tani jo eli dhe merita halili come on
Anyways emri im eshte shum i vecante dhe je ne itali pak a shume duhet ta dish c'fare do te thote ose si psikollog qe je analizoje pak me mire.
A dhe nje keshille tjeter per radion flit me shpejt jo me aq ngadale se me te vertete jemi ne emigracion po gjuhen akoma e flasim nomalisht jo si ritardati.e kuptojme shyqyr Zotit edhe po fole shpejt.ok.TE nge nervat ajo e folura aq e ngadalete.
Mos mi mer per keq keto vrejte,sepse po nuk pate kritike asnjehere nuk mund te permiresosh punen qe ben.Te admiroj qe ke mare iniziativen per te bere kete gje por ki parasysh ato qe te thashe une me larte dhe do kesh me sukses.
Me respekt Lupicaaaaaaaaaaaaa

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 15 Qershor 2003 22:55
Lupica nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Lupica Kliko këtu për të kontaktuar me Lupica (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Lupica Shto Lupica në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Lupica në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Mendimtari
Pronar Restorat-Picerie

Regjistruar: 13/01/2003
Vendbanimi: Durres dhe Bolonja
Mesazhe: 40

sa mendime koti o lupica!!!

Po pse o lal radio per kalamaj 17-18 vjeçar kam bere une?!!! Radion e kam bere une, me iniciativen time, paguaj bile edhe 1500$ ne vit per te mbajtur sasine e madhe te megabyteve qe kam ne web sait, andaj, radion qe e kam bere, e kam bere si diçka qe me pasqyron mua, deshirat e mia, por jo vetem, edhe mundesite e mia! Ti a e din se sa kohe me duhet te pergatis nje program radio? A e ke idene sa programe te kushtueshme qe duhen per te krijuar nje program muzikor te tille? A e mendon valle se sa qindra e qindra kenge duhen ne kompjuterin tim, e keto duhen shnderruar ne MP3 per te zene sa me pak vend, ama mos harro qe nje disk kushton 5000(4$), dhe çdo disk kerkon te pakten 2 ore pune per te bere kenget te gateshme per t'i bashkuar e krijuar nje program muzikor!!! Pra, radioja behet sipas deshires time (dhe ketu qendron ndryshimi im me ty, ne karakter, mentalitet etj! Une e dua vendin tim, ia dua muziken, te re apo te vjeter qofte, ajo eshte muzike malli) dhe sidomos sipas mundesive! Pastaj, sa me pak pjekuri qe shprehesh mbi menyren se si flas une!!! Une flas here shpejt, here ngadale, si te ndjehem, mos harro qe une punoj 9 ore ne dite si master pica, dhe gjej edhe kohen per te bere nje program i cili ndiqet nga rreth 5000-8000 veta ne dite! Une shpresoj qe nje dite, ti do ta keshe pergatitjen time ne fushen e kompjuterave, te internetit, te media steamit on-line me kualitetin e zerit dhe videos qe une e leshoj, te keshe mundesine te fitosh me nje pune baze, qe te mbash vete shpenzimet qe radioja do te sillte(dhe jane si kohe si leku),te blesh nja 3000$ disqe e kaseta, te shpenzosh rreth 6000 ore pune te shpejte per te kaluar disqet ne file mp3, etj etj e keshtu mund te hapesh nje radio me muzike Metalica apo ku di une, e po aty mund te flasesh 150 fjale ne minut mbas 9 oresh pune, e cila te jep stabilitetin e jetes....
Pra, ti ben thjesht bla bla bla, ne kete rast, dhe mos u fyej sepse kjo eshte e verteta! Le te me paguaj mua shteti shqipetar, apo ndonje privat 2500 eurot qe puna ime m'i jep ne muaj, dhe une mirrem vetem me radio tv-ne, te me vere ne dispozicion 1000 cd, e ta shikosh se çfare radio bej une e sa shpejt flas, e bile ta bej ne 6 gjuhe te huaja (te cilat une i njoh)! Te jesh diçka sot, duhet te dish e sakrifikosh shume shume, te jesh famoz dhe i duartrokitur nga masat, duhet te kesh perkrahu Zotin(fatin) dhe Dollarin(forcen ekonomike), e sa per vete une mendoj qe bej pjese ne variantin e pare!
Lupica, mendoj qe NO COMENT!!!
Ps. Per te bere qejfin ty, do te bej nje program radio, ku do flas shume shpejt, do ve muzike disko, hip-pop, underground, rock etj!

Mesazh i vjetër 16 Qershor 2003 03:28
Mendimtari nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Mendimtari Kliko këtu për të kontaktuar me Mendimtari (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Mendimtari't! Kërko mesazhe të tjera nga: Mendimtari Shto Mendimtari në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Mendimtari në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Mendimtari
Pronar Restorat-Picerie

A mund te kete dashuria force ne distance?!!!

Kete pyetje e kam lexuar shpesh ne kete forum, dhe a e dini:me te fejuaren ime (nje goce e thjeshte shpirterisht dhe shume e arritur shoqerisht) une jam njohur ne chatin #shqiperia!!! Rastesisht, ndersa po beja programin radio, dhe prisja qe kompjuteri te me bente punen qe i ngarkova, hyra ne chat, e se si me shkoi dora tek ajo vajze, nuk e di, mbase e desh fati dhe Zoti! Ishte 19 shtatori qe shkoi, pra edhe 4 dite, ne bejme plot 9-te muaj qe u njohem! Ne na ngjiti menjehere muhabeti, ajo eshte tipi i njeriut te pasur perbrenda qe une kerkoja, dhe nuk vonuam ti shprehnin njeri-tjetrit dashuri, edhe pse ne distance dhe qe shikoheshim vetem me web kamera(ne praktikojme shume videokonferencen nepermjet netmeeting)! Ne ishim serioze ne lidhjen tone, andaj dhe ndjenjat tona, ia beme te qarta familjeve, te cilat u lidhen, dhe fati desh qe une te kisha dajen tim komshi me familjen e se fejuares time, dhe ajo te kishte tezen dhe femijet e saj, te tere familjare, komshi me mua! Pas bisedave video-telefonike te familjeve, filluan dhe vizitat e familjareve tane, te cilet si ana ime, si ana e saj shprehen kenaqje per se si eshte njeri dhe tjetra! Ne mund te lidheshim e dashuroheshim pa i thene gje familjeve, une punoj, e fejuara punon (eshte managjere ne nje Burger King) dhe i kemi mundesite edhe financiare te benim si te donim, por jemi shqipetar, me zakone, me tradita, e si une dhe si e fejuara ia kerkuam njeri-tjetrit, dhe fjala e besa u dha si nga nga ne, ashtu dhe nga prinderit tane! Perse eshte mire nje gje e tille?!! Sepse dashuria, jetohet, ajo eshte e veshtire te jetoje per nje kohe te gjate ne joreale, andaj eshte e pashmangeshme te kesh edhe merzitje, nerva, zenie etj! Por, ne mesin tone, hynin edhe familjaret, te cilet kane ditur te na paqezonin me urtesi, e te na jepnin force derisa te vinte dita qe ne te bashkohemi! Dhe une dhe e fejuara jemi vetem 15 dite larg, pasi ne fillim te korrikut, si ajo (USA) dhe une(Itali) do te takohemi ne Shqiperi, dhe kemi bere gati pergatitjet per te bere nje fejese, qe me shume i ngjan nje dasme, ku do marrin pjese tere familjaret tane, e shamite e panumerta do te digjen nen tingujt e muzikes popullore! Pra, dashuria ne distance e mungese, egziston, por jane ca rrethana dytesore, qe duken jo shume komode ne fillim, por qe ne te ardhmen jane vendimtare, ne kalimin e ndonje krize, qe distanca e mungesa sjell! Vendin e pare per nga rendesia e ze ndjenja e dashurise qe njeriu ka ne zemer, serioziteti me te cilen ai e ushqen ate ndjenje, perkushtimi qe ai i ben asaj ndjenje, durimi qe duhet te tregoje ndaj situatave te renda si zeniet, nervat, keqekuptimet(te cilat ndodhin shume shpesh ne telefon apo internet per faj te keqkuptimit te muhabetit qe behet)etj! Pastaj, dytesore jane edhe prania me vend e familjareve, te cilet duhet te veprojne ne hije dhe me takt ne mbylljen e zenkave, mundesite financiare(ne per keto muaj, kemi shpenzuar vetem telefon rreth 5000 $)per te perballuar mungesen(telefonata, internet, video kamer etj)! Pra, dashuria egziston ne distance, por varet shume nga ne se sa force e mundesi i japim per egzistence!
Xhina, zemra ime, te dua shume, perhere e me shume, e se shpejti se bashku e perjete!

Mesazh i vjetër 16 Qershor 2003 04:06
Mendimtari nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Mendimtari Kliko këtu për të kontaktuar me Mendimtari (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Mendimtari't! Kërko mesazhe të tjera nga: Mendimtari Shto Mendimtari në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Mendimtari në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Lupica
Anetar i ri

Mendimtarit

Ore individ nuk me intereson shume se sa ben nje disc po budalliqe te tilla ca po te them eshte qe ti po e ben qe po e ben ate radio,dhe disqet po i blen qe po i blen por te pakten ve muzike tamam mos me ve mua redon makashin dite per dite se na lodhe koken me ate ndjenjen e saj e morem vesh qe ai luante me ate dhe ajo kishte ftote.Come on man je i ri akoma mos me bej mua ndjenja ime dhe ku di une.Te gjithe na pelqen muzika shqipetare po ve ndonje kenge shqipetare te bukurrrrrrr te reeeeeeeeee jo te vjetrat i kemi degjuar.Do te dergoj une ca kenge me msn?Shqip jane shum nice.nejse desha te thoja dicka per temen a ekziston dashuria ne largesi.Dhe desha te thoja qe ekziston dhe ndonjehere ajo eshte me e bukura dhe me e forta se cdo dashuri tjeter,sepse i reziston largesise,edhe dashuron pa pare njeriu por vetem duke e patur me mendje dhe ne zemer.Eshte e vertete eshte shum e veshtire qe nje lidhje e tille te sgjasi por vetem ata qe e kan seriozisht dhe me seriozitet dashurojne arijne deri ne fund te perjudhes qe jane large dhe pastaj fillojne te jetojne nje jete qe eshte 100 here me e bukur se po ta kishe dashurine afer.Kaq desha te thoja .
Lupica

Post Scriptum : Ndero muziken nuk dua dance te huaja une se i degjoj ketu por dua talentet shqipetare qe kane dale tani.e dime qe eli fara eshte kengetare e mire.ok.
best wishes from me

Mesazh i vjetër 16 Qershor 2003 04:20
Lupica nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Lupica Kliko këtu për të kontaktuar me Lupica (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Lupica Shto Lupica në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Lupica në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Lupica
Anetar i ri

ti i kupton llafet e mia apo jo?

Para dy titesh dije 5 gjuhe dhe per dy dite mesove nje te 6?be consisten when you write something man don't change your facts like that,because i'm going to think you are a big lyer.Nejse nje vrejtje tjeter dua te them nqf ti nuk pranon vrejtet e publikut nuk ke per te qene i famshem dhe i duartrokitur kurre,dhe tjetra ishte mos u mburr shume per leket qe harxhon me kete apo me ate.As mua asnjenjeriu tjeter nuk i intereson sa lek mer ti,ok se ka njerez qe marim me shume dhe mund te thone sa 2500 euro,3000$ c'fare jane asnje gje,okkkkkkkkk.mos perdor me shifra se duket sikur mburresh dhe te mburesh nuk eshte mire se asnje njeri nuk te ka zili.tjeter eshte per radion qe ke hapur,deri sa e ke hapur do te thote qe i ke marre parasysh sa do shpenzosh dhe sa do fitosh,por me sa pashe une nuk fiton gje,por e ben per hobby apo jo?Nqf e ben per business fillo te kerkosh sponsorizus dhe mund te kesh ate qe do,ok.nejse nuk te jap keshilla mund te ritesh profitet me radion tende se,keto lloj keshilla paguhen ketu ok.si businesswoman qe jam.lol
ika tani se kam pak pune.
bye the best to u

P.S dhe nje gje tjeter mund ta di pse me ke marre inat?apo sepse nuk perputhem me mendimet e tua?hahahahhaaha bota nuk eshte reth teje mik i dashur.
Besoj se ne shoqeri ti do te kesh fjalen e fundit ............

Mesazh i vjetër 16 Qershor 2003 04:34
pogradecarjaaa
Anetar i ri

Regjistruar: 22/04/2003
Vendbanimi: usa
Mesazhe: 12

Thumbs up

hey

Mendimtari ne radhe te pare me behet qefi shume te degjoja (me qarte lexoja) per cka kishe shkruar reth vetes . SUKSESE.
Erdhi e dita jote qe gjete cka kerkoje gjate gjithe kesaj kohe .
Thnx dhe per pergjigjen .si ty e lupica-s.
Ty dhe Xhenit tend ju uroj jete te lumtur po kur te beni fejese a dasme mos na haroni e ne kete ngrini e nga nje dolli per ne qe presim te bashkohemi sa me pare apo jo o shqiperia ???
looooooooooooool
kalofsh nje kohe sa me te bukur me te dashuren e zemres sate !!!!
me respekt Gentjana

Mesazh i vjetër 16 Qershor 2003 04:39
pogradecarjaaa nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të pogradecarjaaa Kliko këtu për të kontaktuar me pogradecarjaaa (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: pogradecarjaaa Shto pogradecarjaaa në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto pogradecarjaaa në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Mendimtari
Pronar Restorat-Picerie

E vendosa programin e ri, me muzike bashkohore!

E pra, me duket se tema eshte ndezur keqas, por, une kam arritur prane fundit te "karrieres" sime si Mendimtari, Dj Flori Germuesi! Kot nuk thone: Nje dashuri me e forte, mbyt nje tjeter! Dha tamam, une isha shume i dhene pas kompjuterit, muzikes, radios, tv etj, por, dita e fejeses po afron, nje jete e re fillon per mua sebashku me te fejuaren time, une do te le fare Italine, dhe do iki ne NY prane saj, dhe interneti per mua do te jete vetem nje pasion i hershem...
Lupica, me mbyte fare, eshte ora 5 e mengjesit, e sapo shkarkova ilegalisht(hacker way) nga disa web site, kopjen origjinale te muzikes me se fundit! Uroj qe te pelqen!
Gentiana, rrofsh e qofsh, faleminderit per urimin, e ne dasmen tende sa me pare ishalla! Paçit fat e lumturi ne dashurine tuaj:
http://www.germuesi.com/radio.WMA

Mesazh i vjetër 16 Qershor 2003 07:51
Lupica
Anetar i ri

bravo

Complimentat e mia Mendimtari ishte program i kendcem.cool vazhdo keshtu se do gjesh suksesin.
great job

Mesazh i vjetër 17 Qershor 2003 04:06
Mendimtari
Pronar Restorat-Picerie

Per Lupicen!

Ah mo lal!
Akoma nuk me njeh, e zor qe do me njohesh! Mua as qe ma nien fare per suksesin, sepse sikur ta deshjiroja, me tere piket qe kam, dhe ja di mire vlerat vetes, une do te isha dikush 100%! Por, e kam provuar edhe jeten me impenjime: Isha 25 vjeç, dhe kisha njekohesisht nje restorant timin ku drejtoja dhe punoja picajol e guzhinier i pare, dhe nje firme import-eksport si: Nderlidhes Biznesi(isha ortak me nje agjensi biznesi ruse,pronari i te ciles ishte shoku im i ngushte. Une gjeja prodhimet, pra fabrikat qe prodhonin mallin me çmimin pare, qe biznesmenet rus i kerkonin agjensise me te cilen une kisha lidhje, e ne fund te çdo kontrate apo blerje, fitoja nga 2 deri ne 15%)! Ishte jete me 5 ore gjume ne dite, min 500$ fitim ne dite, por plot nerva, pagjumesi, strese e probleme!!! Nuk duroja dot me dhe i shita te gjitha! Nuk ben per mua ajo jete, te pakten, une nuk gjeja PERSENE e tere asaj sakrifice thjesht per ca dollare me shume!!! Ku i dihet, mbase per nusen time te ardheshme Evgjenine, edhe mund ta rifilloj nje jete me sakrifica me qellim qe te arrijme shume e shpejt, por per momentin jam zoteri(ne Itali 2500-3000 euro jane 3,5 rroga punetori fabrike1=850 euro) e pa halle e probleme!
Per me teper interneti: Nuk e di a e dine, por ne revisten Spekter, ne prill-maj te vitit qe shkoi, u botua votimi i rave VIP te Shqiperise, dhe ja qe votimet e vizituesve te web saitit Germuesi (web saiti im i ndertuar me fonde 100% te miat), mua me dhane titullin VIP i internetit shqipetar, e kishte 3 faqe reviste mbi jeten time, kush isha e çfare beja...! Ma tha nje shoqja ime virtuale qe punonte ne Soros, e une nuk dija asgje!!! E as me beri ftohte as nxehte, ndersa me bienin kockat duke bere pica e fitur veç 2500 euro!!! Ajo qe me ben te lumtur, eshte enderra ime mbi dashurine dhe familjen, sepse nuk eshte enderr ekstreme, eshte thjesht te jesh ne akord me mua, dhe Evgjenia eshte e tille, e bashkimi me te me jep jete, lumturi dhe me ben 20 vjeçar perjete! Lupica, ta dhashe nje prove qe di te bej edhe ate qe ti kerkon, veçse, jam i vdekur per gjume, e dua te shtrihem, po "vjedh" edhe nja 30 kenge ne internet, qe te bej gati programin per neser, pra edhe 1 ore pune, e pastaj dua te fle, se jam me 5 ore gjume tere diten!
UNE I DUA E NDEROJ TERE SHQIPETARET PA PERJASHTIM, KUDO E SIDO QOFSHIN, SEPSE VETEM ME TA UNE NDJEHEM SI NE SHTEPI DHE I QETE!!!

Mesazh i vjetër 17 Qershor 2003 04:31
Lupica
Anetar i ri

hi mendimtari

Hi programi i sotcem ishte shum interesant,nice po permireson.lol.nejse e para emri im shqipetohet Lupica eshte emer italian qe keshtu shpresoja se do ta kishe kapur deri tani por si e shikoj no.Flm per pershendetjen ne internet ishte shum i bukur dhe mu be qefi.Tani une jam vet si njeri qe bej shum kritika njerezve ne menyre qe te arine maksimumin e tyre,sepse kam mesur se vetem me kritika mund te permiresosh.Nje pyetje tjeter kisha une po te hapesh radio do te jesh zotni dhe nuk duhet te punosh aq shume sa thua ti,dhe do ti kesha to leket qe mund te ti kerkojne nje kriim familje neser.Me kupton,mbase ti nuk i ke nevoj leket se ke por prape asnje njeri nuk ka shum leke si i thone asaj ne anglisht "No one has enought money to spend"prandaj si ekonomiste po te jap nje keshille mundohu te gjesh sponsorizus,dhe nqf nuk e ben per veten beje per shqipetaret ne ter boten.Mundohu te hapesh nje radio station te tendin qe te jene ne gjendje ta degjojne te gjithe.Ne nje menyre apo ne tjetren edhe une po mundohem te beje dicka per komunitetin shqipetar qe eshte jasht tetit,do ta filloj qe nga toronto dhe pastaj po deshi Zoti dhe ne vende te tjera.Dua qe te fillojme dhe ne te ngrejme zerin dhe te na degjoj e gjith bota se jemi komb me shum vlera.
Prandaj ti bera komplimentat dhe po pate nevoj per ndihme per ndonje gje qe i perket hapjen e radios si dhe ndonje keshille per ekonomine une ketu jam.
Gjume te embel
Lupica

P.S pranoji gabimet dhe mos bej llafe hec tani.lol

Mesazh i vjetër 17 Qershor 2003 05:56
Ora tani: 01:25 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 43 faqe: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 [10] 11 12 13 14 15 16 17 18 19 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Diskutime Shoqërore > Dashuria > ç'eshte dashuria?!! Ja si e konceptoj une!

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar