Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Në rrotë të lirë...këtu nuk është filozofia > Lloqe Pazari > Labet E Lalet
Gjithsej 22 faqe: « 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11 12 13 14 15 16 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
brigid
Anetar i regjistruar

Regjistruar: 20/04/2004
Vendbanimi: itali
Mesazhe: 46

Talking

Re: e moj te keqe xhaxhi

Citim:
Po citoj ato që tha Fieraku
e moj brigid pse i ncehur te dukem un ty? si thua ti?

jo per ndonje gje o xhaxhi fieraku po qe ate dite qe ti u nxeve nuk po pushon shiu ketu ne itali.U mbyllem brenda

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 30 Prill 2004 00:12
brigid nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të brigid Kliko këtu për të kontaktuar me brigid (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: brigid Shto brigid në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto brigid në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
JaM_VlOnJaTe
kush tha qe kam?

Regjistruar: 07/07/2003
Vendbanimi: ketu, ku tjeter?
Mesazhe: 353

Thumbs down

Re: nje jave qe iki me pushime une, ju ngjallen pleshtat juve?

Citim:
Po citoj ato që tha Albtiger
Doli ne drite dhe zgjuarsia e Labit ........E kuptove Brigid?

Nga bridhje ti mo?? lol.

Dhe lereni Brigid e shkrete rehat mo, se ju qepet asaj sikur ca ju ka bere. Nc nc, j/k.
-take care...

Mesazh i vjetër 30 Prill 2004 01:08
JaM_VlOnJaTe nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të JaM_VlOnJaTe Kliko këtu për të kontaktuar me JaM_VlOnJaTe (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: JaM_VlOnJaTe Shto JaM_VlOnJaTe në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto JaM_VlOnJaTe në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Albtiger
Who is your daddy?

Regjistruar: 24/02/2003
Vendbanimi: Undisclosed Location, USA
Mesazhe: 45

Cool

Bera nje xhiro andej nga Florida.
Bye bye

Mesazh i vjetër 30 Prill 2004 21:54
Albtiger nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Albtiger Kliko këtu për të kontaktuar me Albtiger (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Albtiger't! Kërko mesazhe të tjera nga: Albtiger Shto Albtiger në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Albtiger në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Fieraku
Anetar i regjistruar

Regjistruar: 16/05/2003
Vendbanimi: Belgjik
Mesazhe: 55

Question

kohe me shi ?

moj brixhid po ti merr nje cader moj se do me lagesh edhe do me ftohesh... pasatj do jesh ncef ti prandaj nuk hap koha si puna e ' ZENOS'' buzeqesh moj se e ncive qiellin

Mesazh i vjetër 01 Maj 2004 01:29
Fieraku nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Fieraku Kliko këtu për të kontaktuar me Fieraku (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Fieraku Shto Fieraku në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Fieraku në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
brigid
Anetar i regjistruar

meraku

o fieraku po ti mos ma qaj hallin se fundja dhe po u ftoha burrin doktorr e kam keshtu qe me sheron ai.pastaj une nuk jam nhehur ore jo nuk nxehem kollaj une

Mesazh i vjetër 03 Maj 2004 22:56
brigid nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të brigid Kliko këtu për të kontaktuar me brigid (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: brigid Shto brigid në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto brigid në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Fieraku
Anetar i regjistruar

ehe

bravo Bigid te lumte. po ti infermiere punon?

Mesazh i vjetër 04 Maj 2004 04:18
Fieraku nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Fieraku Kliko këtu për të kontaktuar me Fieraku (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Fieraku Shto Fieraku në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Fieraku në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Fieraku
Anetar i regjistruar

Talking

shaka moj_____ '' italione''

Mesazh i vjetër 04 Maj 2004 04:21
brigid
Anetar i regjistruar

Thumbs up

epo shyqyr ore shaka te bejme se debatet i bejne qeveritaret apo jo? ne jemi njerez te thjeshte te popullit.si thua ti belgjikan

Mesazh i vjetër 05 Maj 2004 01:46
Fieraku
Anetar i regjistruar

ehe ehe

e moj Italione e ashu eshte..... po edhe ti thoj mendimin tend me politik se demokraci jemi jo per gje nejse ti me dukesh goc e ndrojtur mua po sidoqofte po bie me shi ne Itali moj?....

Mesazh i vjetër 05 Maj 2004 04:49
D.L.
Anetar i ri

Regjistruar: 11/04/2004
Vendbanimi: Danimarke
Mesazhe: 4

beqma

Une them beqma. Ju si thoni?

Pershendetje

Mesazh i vjetër 05 Maj 2004 13:29
D.L. nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të D.L. Kliko këtu për të kontaktuar me D.L. (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: D.L. Shto D.L. në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto D.L. në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 16:23 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 22 faqe: « 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11 12 13 14 15 16 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Në rrotë të lirë...këtu nuk është filozofia > Lloqe Pazari > Labet E Lalet

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML nuk lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar