Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Diskutime Shoqërore > A mendoni qe ka shoqeri te vertete dhe te sinqerte? Vlerësimi i Temës: 5 votime, mesatarja 4.20.
Gjithsej 9 faqe: « 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
jonaa
Anetar i ri

Regjistruar: 28/02/2003
Vendbanimi: UK
Mesazhe: 8

Hi Anton

Sinqerisht me vjen mire qe degjoj ose qe lexoj nga dikush qe flet bukur per kete teme.
Por une them qe mos e shikon shoqerine qe jetojme si neper libra. Se njerezit kane ndryshuar jo (koha) dhe ju kete e dini
As njehere nuk e perbuz shoqerine nuk e njo kete fjale eshte pak e huaj per mua. Dhe ne qoftese nuk me pelqen ndonje shoqe apo shok ne shoqeri nuk e perbuz never. por e degjoj ate qe thot dhe i jap te drejte ne mendimin e tij por nuk i jap ndonje mendim. Ne pergjithese njerezit nuk i para pelqejne ti japesh nje mendim por une nuk mund ti hapem ose ti tregoj dicka personale derisa ai ose ajo nuk di per vete. Ndoshta do te duket dicka absurde keto qe po te them por une kam 4 vjet ne londer dhe nuk kam gjetur te pakten nje person ose persone qe te dije te flase kjo eshte kryserja lere me te japi nje mendim. Ndryshe ishte ne shqiperi. Ketu njerezit te shikojne ne syrin e portofolit dhe jo te shpirtit. T e thashe me pelqeu kjo shprehje qe ke thene, dhe doja qe te gjithe te shikojne me syrin e shpirtit. Po kjo mbetet vetem shprehje. Dhe ne shumicen e rasteve me pelqen te rri pak e larguar sepse fjalet e kota qe mund te degjoj me sjellin vetem dhimbja koke.

Ndoshta njerezit do te ndryshojne mendim per shoqerine por do te jete teper vone per brezin tone.
Te pershendes
Jona

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 12 Mars 2003 00:32
jonaa nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të jonaa Kliko këtu për të kontaktuar me jonaa (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: jonaa Shto jonaa në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto jonaa në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Klodel
.

Regjistruar: 10/01/2003
Vendbanimi: .
Mesazhe: 5233

jona pershtypja qe krijova nga keto shkrime eshte qe ne keto momente ndihesh shume pesimiste sai perket sinqeritetit te njerezve... megjithate nuk do te te sugjeroja te kaloje ne ekstremitet. do thoja qe ne qe jemi ketu ne kete forum per nje gje jemi te sinqerte per mendimet qe shprehim.... pra fakti qe ke gjithe keta njerez qe shkruajne dhe jane te sinqerte ne mendimet e tyre a nuk te ben te ndryshosh sado pak ate ekstremizmin tend qe sinqeriteti nuk egziston?

te gjithe jemi zhgenjyer dhe jeta eshte plot zhgenjime, por ashtu si takon njerez qe te zhgenjejne do takosh edhe njerez qe do te te ndryshojne jeten, do te te bejne te lumtur, jeta eshte teper e gjate .... shpesh here si ndihesh ashtu qe ecin gjerat, sikur i terheq forcat negative....
e them se e kam provuar vete dhe mendoj se ceket jane shume me te ftohte se anglezet pasi ketu as te thone ckemi dhe vdes en rruge sta zgjat doren njeri.... megjithate edhe ne mesin e tyre kam gjetur njerez te sinqerte teper pak ndoshta vetem 4 veta ne gati 8 vjet qe jetoj ketu, por jam e lumtur edhe per keta 4 veta.
provo te jesh pak me optimiste, nganjehere edhe nje smile makes the difference dhe thjesht mos ki mendime negative... jam e bindur qe gjerat do levizin dhe do ndryshojne per mire...

pershendetje
analistja

Mesazh i vjetër 12 Mars 2003 14:34
Klodel nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Klodel Kliko këtu për të kontaktuar me Klodel (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Klodel Shto Klodel në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Klodel në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
jonaa
Anetar i ri

Regjistruar: 28/02/2003
Vendbanimi: UK
Mesazhe: 8

Pershendetje Analistja.

Une nuk kam qene pesimiste per jeten dhe nuk jam.
Por e kam dicka tjeter qe e pranoj realitetin ku shumica enjerzeve nuk e pranojne kete realitet. Nuk them qe nuk kam shoqeri, kam plot dhe ketu ku jam dhe ne shqiperi mbaj akoma korespodence. Por une ekam fjalen per shoqeri te sinqerte te besushme te marresh nje mendim te sinqerte, te japesh nje mendim, te mos perlasin mbrapa shpine per kete shoqeri e kam fjalen. Por megjithate une i vleresoj mendimet e njerzeve dhe per ju me vjen mire qe ke ate shoqeri te vogel por te sakte.

Jona

Mesazh i vjetër 15 Mars 2003 17:17
jonaa nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të jonaa Kliko këtu për të kontaktuar me jonaa (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: jonaa Shto jonaa në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto jonaa në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
cancer
Anëtar Aktiv

Regjistruar: 09/03/2003
Vendbanimi: tirane
Mesazhe: 448

Hi Jonaa

Po sa na puqen mendimet moj vajze,cbehet keshtu!!!Edhe une te them te drejten ka kohe tashme qe nuk i ve ndonje rendesi te madhe shoqerise.Megjithate kjo nuk me ka penguar qe te kem nje shoqeri te gjere dhe te cilter do te thosha.Para disa vitesh u zhgenjeva shume nga shoket e mi me te ngushte dhe qe atehere as qe me shkon ne mendje qe te sakrifikoj per shoqerine.E konsideroj thjesht per te kaluar kohen (per te bere gallate si i thone).Megjithate kjo nuk me ka penguar qe ti respektoj te tjeret qe ne fillim ne menyre qe ata ta kthejne respektin dhe simpatine qe ti kerkon duke iu afruar sadopak shoqerise tende 'ideale' qe ti ndoshta ke ne koke.Kjo eshte keshilla qe do te jepja sepse edhe shoqeria ka rendesine e vet megjithate mos e genje shume veten sepse te zhgenjehesh 2 here eshte e rende

Mesazh i vjetër 16 Mars 2003 18:06
cancer nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të cancer Kliko këtu për të kontaktuar me cancer (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: cancer Shto cancer në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto cancer në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
xeni
Anetar i regjistruar

Regjistruar: 16/01/2003
Vendbanimi: gjakovë
Mesazhe: 149

PER TE GJITHE NGAPAK

Nje thenje Filozofike thot" Sa me shume i njoha njerzit aq me shume i desha kafshet"
Meqense jetoj ne Kosove dhe asnjehere su largova nga ktu dhe as qe e kam ndermend,po ua them nje gje,njeriu munde te kete apo jo shoqri te gjere mirpo shok te ngushte ne kuptimin e mirfillte te fjales munde ta kete 1-2,une per vete shoqri kam sa te duash por kam vetem nje shok te plote dhe nje gjysme shoku.
Prandaj nese njeriu tenton te kete shume shoke ne kuptimin e plotë te fjales atehere sdo ta ketë asnje,mendim imi apo jo ,mirpo jeta edhe pse sjam aqe i vjeter por ase i ri ma imponon kete mendim.

TEMA SHUME ME PELQEU,SEPSE ESHTE RELAKSUESE,FALEMINDERIT AUTORIT APO IDEATORIT TE KSAJ TEME!

Mesazh i vjetër 17 Mars 2003 20:42
xeni nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të xeni Kliko këtu për të kontaktuar me xeni (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të xeni't! Kërko mesazhe të tjera nga: xeni Shto xeni në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto xeni në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
lule
I paregjistruar

Regjistruar: --- JO ---
Vendbanimi:
Mesazhe: N/A
0

pershendetje shok dhe shoqe.

Mua mepelqen shoqerija por kurr ne jeten time nuk do te kem me besimin e plot tek shoqerija.
Shoqerija ka raste qe eshte emir shum emir
por ka dhe shum shoqeri te keqe.
Une tani kan shum nevoj per shoqeri sepse
jam krejtesisht vetem dhe dua shoqeri.

Mesazh i vjetër 22 Qershor 2003 23:29
Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
xeni
Anetar i regjistruar

he moj LULE

Nje fjale e urte popullore thote:besnik bonu e bese mos i nxe askujt,ose tjetra:me ka djegur kungulli ne pite dhe i fryej ne fushe.
Por megjithate egziston edhe shoqeria e vertete.

Mesazh i vjetër 23 Qershor 2003 12:03
xeni nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të xeni Kliko këtu për të kontaktuar me xeni (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të xeni't! Kërko mesazhe të tjera nga: xeni Shto xeni në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto xeni në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
psychotop
Anetar i ri

Regjistruar: 24/06/2003
Vendbanimi: Wien
Mesazhe: 2

Pershendetje te gjitheve!
Sa i perket kesaj teme une jam pro Jones.Sot nuk ka shoqeri te vertete e te sinqerte,te pakten eshte nje konkluzion qe e kam nxjerre nga e perditshmja.Une jam zhgenjyer nga shoket e shoqet e "verteta".Jam tip qe bej shume per shoqerine,por ne fund gjithckaje i jepet shqelmi.Ndoshta mund te kete qene edhe faji im ne ndonje situate,megjithate konkluza mbetet e njejte!
Gjithe te mirat!

Mesazh i vjetër 25 Qershor 2003 16:59
psychotop nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të psychotop Kliko këtu për të kontaktuar me psychotop (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: psychotop Shto psychotop në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto psychotop në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
xeni
Anetar i regjistruar

TREGIMI I DHELPRES

NJEHERE DHE NJEKOHE DHELPRA DUKE KALUAR PRAN NJE ZJARI PAPRITMAS FLAKA JA KAPLOI BISHTIN ,DHELPRA DUKE MOS E HETUAR SE PO I DIGJEJ BISHTI FILLOI TE MENDOI SE PO DIGJEJ E TERE BOTA PASI NGADO QE VRAPONTE FLAKA I SHKONTE MBRAPA DHE AJO FILLOI TE BERTAS PER TE ALARMUAR TE TJERET SE PO BEHET KJAMETI DHE PO DIGJET QDO GJE KURSE NE REALITET ZONJES DHELPER JU DIGJTE VETEM BISHTI I SAJ SEPSE BOTA ECTE NE RRJEDHEN NORMALE.
PS.KUSH DON TA KUPTOJE LE TA KUPTOJE KURSE TE TJERVE JU MBETET TA ANALIZOJNE.

SHENDET

Mesazh i vjetër 26 Qershor 2003 11:20
^blu^
udhetim x ne hene

Regjistruar: 22/06/2003
Vendbanimi: me pare te thoja"te dua"me gjithe shpirte,tani te them"te urrej"me gjithe forcen e zemres time.harrom
Mesazhe: 199

A mendoni qe ka shoqeri te vertete dhe te sinqerte!

Nuk lexova asnje postim.

pergjigjia ime....

Ne radhe te pare duhet te jesh ti i pari, ne shoqeri i sinqerte,qe te gjesh,dhe te fitosh sinqeritetin dhe besimin e shoqerise.(cfare do mbjedhesh,do koresh..thot populli)

Mesazh i vjetër 26 Qershor 2003 19:56
^blu^ nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të ^blu^ Kliko këtu për të kontaktuar me ^blu^ (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: ^blu^ Shto ^blu^ në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto ^blu^ në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 21:39 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 9 faqe: « 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Diskutime Shoqërore > A mendoni qe ka shoqeri te vertete dhe te sinqerte?

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar