Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Diskutime Shoqërore > A mendoni qe ka shoqeri te vertete dhe te sinqerte? Vlerësimi i Temës: 5 votime, mesatarja 4.20.
Gjithsej 9 faqe: « 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
rrushi
Anetar i regjistruar

Regjistruar: 04/04/2003
Vendbanimi: broken glass
Mesazhe: 162

O Xeni, sa interesante fabula jote. Di gje pse asnje njeriu nuk e ndaloi dhelpren qe ta ndihmonte te shikonte apo fikte zjarrin? Ndoshta pylli ishte fare indiferent ndaj dhelpres ose zjarrit. Ose ndoshta dhelpra e vuri vete zjarrin per te terhequr vemendjen e pyllit qe ndoshta shquhej per natyren e tij indiferente. Kush e di...

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 27 Qershor 2003 22:43
rrushi nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të rrushi Kliko këtu për të kontaktuar me rrushi (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: rrushi Shto rrushi në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto rrushi në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
lule
I paregjistruar

Regjistruar: --- JO ---
Vendbanimi:
Mesazhe: N/A
0

po ka shoqeri te sinqert.

O rrushi une jam shum e sinqert me shoqerin dhe me te gjith
jo vetem me shoqerin por mete gjith njerzit qe i njoh.
Por ti edin qe sjan te gjith njerzit njelloj.
sot ne shqiperi te gjith po ja fusin njeritjetrit per te dal me i mir
per vete.joma shoku shokut apo shoqja shoqes.

Mesazh i vjetër 28 Qershor 2003 15:51
Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
rex
Anetar i ri

Regjistruar: 29/08/2003
Vendbanimi: london
Mesazhe: 4

Re: po ka shoqeri te sinqert.

Citim:
Po citoj ato që tha lule
O rrushi une jam shum e sinqert me shoqerin dhe me te gjith
jo vetem me shoqerin por mete gjith njerzit qe i njoh.
Por ti edin qe sjan te gjith njerzit njelloj.
sot ne shqiperi te gjith po ja fusin njeritjetrit per te dal me i mir
per vete.joma shoku shokut apo shoqja shoqes.

shq e sinbqert nuk blihet ne treg, cdo gja perfitohet sikur e vlereson per ta marre, dikush e kerko me hile dikush me ciltersi, po ne fund te fundit ne ket bote ka vend per te gjith

se ne shqipri ja fusin njantitjetrit, kjo nuk nodh vec aty vec raportet qe vendosen mes njerzve percaktojn edhe se kujt ja fusin e kush iau fut

Mesazh i vjetër 30 Gusht 2003 00:28
rex nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të rex Kliko këtu për të kontaktuar me rex (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: rex Shto rex në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto rex në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
zatova
Anetar i ri

Regjistruar: 27/08/2003
Vendbanimi: U S A /N.Y.
Mesazhe: 1

Rreth shoqerise se vertete

Une mendoj qe te gjesh shoqeri te sinqerte, duhet ne rradhe te pare te jesh shume e zgjuar, qe te njohesh mire shokun dhe se dyti duhet ta provosh shokun duke i prekur pak interesin, qe te shohesh se me ke ke te besh. Po kaloj kete prove atehere mund te krijosh nje shoqeri te forte.

Nje keshille: Me shume mbaj afer "armikun" se mikun, qe ti para pris te keqes.

Mesazh i vjetër 30 Gusht 2003 06:49
zatova nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të zatova Kliko këtu për të kontaktuar me zatova (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: zatova Shto zatova në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto zatova në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Lakanderi
Anetar i regjistruar

Regjistruar: 30/07/2003
Vendbanimi: kulle e hirit
Mesazhe: 71

Cool

Natyrisht qe ka shoqeri te sinqerte.
Une kam shume shoke (jane me shume se sa te njohur) dhe kuptoj qe shumica nuk kane shok tamam te ngushte.Mbase jane mesuar ne ate guasken e tyre qe fjalen e fundit,ate me te fshehten,te mos guxojne t´ia thone tjetrit.
Une kam dy shoke te ngushte dhe jemi njohur para 12 vjetesh ne rrethana jo te lehta te jetes sone.
Kemi te tre interesa te ngjashme ne shume gjera.Me garanci te plote mund te them qe nese nuk do ti kisha njohur,jeta ime do te ishte katandisur keq.Besoj se nje nga garantet e shoqerise tone te ngushte eshte respekti i madh per mendimin e tjetrit,sasia e perafert e idealizmit,dashuria per letersine dhe artet dhe komunikimi.
Por ka mundesi qe gjetja e shokeve te mos jete vetem aftesi por edhe pak fat.
Ka shume njerez,qe jane te futur dhe hyjne shpejt ne shoqerira ose njohje.Por ndonjehere mbeten ne kete nivel,nuk duan ose nuk dine te krijojne baza ne shoqeri.
Ka te tjere,qe e kane pak te veshtire dhe mbeten pak a shume te izoluar.
Une personalisht nese jam diku fare vetem (pa asnje shok) e kam disi te veshtire te hyj ne muhabet me te panjohur.Por po te hyj zakonisht krijoj miqesira qe nuk jane aq te percipta.

Mesazh i vjetër 30 Gusht 2003 17:03
Lakanderi nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Lakanderi Kliko këtu për të kontaktuar me Lakanderi (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Lakanderi Shto Lakanderi në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Lakanderi në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
eliz
Veteran ne forum

Regjistruar: 16/10/2003
Vendbanimi: Toke
Mesazhe: 1679

Te pergezoj Jonaa per temen kaq reale.Mendimi im eshte se KA shoqeri te vertete dhe te sinqerte.Por si dhe gjerat e tjera te cmuara te jetes tone,edhe kjo eshte e rralle.Ne jeten e perditshme mendojme se kemi plot shoke dhe shoqe, por shoqerine e vertete do ta dallosh vetem kur te kesh nevoje.Ne rrethanat e veshtira te jetes do te kuptosh kush ishte shok i vertete dhe kush gjendej vetem per interes.Te gjithe jemi zgenjyer,mos u merzit.Por ne fund sinqeriteti dhe dashuria triumfon.Te uroj FAT.Dua te pergezoj dhe Antonin me kete rast per te shprehurin kaq bukur te mendimeve te tija.
Per te gjithe:Mos harroni te lexoni mendimin e Antonit perpara se te dilni nga kjo teme!

Pershendetje.

Mesazh i vjetër 04 Nëntor 2003 13:04
eliz nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të eliz Kliko këtu për të kontaktuar me eliz (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të eliz't! Kërko mesazhe të tjera nga: eliz Shto eliz në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto eliz në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
ADELAIDA
Anëtar Aktiv

Regjistruar: 25/08/2003
Vendbanimi: Tirane
Mesazhe: 694

LUFTA PROVON TRIMIN,ZEMERIMI TE DITURIN,FATKEQESIA SHOKUN.....

Ekziston shoqeria e sinqerte apo jo???Mendoj se ka shume njerez qe i kane shpetuar shenderrimeve qe kjo Bote te detyron ti besh ne menyre qe te pershtatesh me te....Dhe sinqeriteti eshte nje nga vyrtyte qe te pengojne per te ecur perpara ,per tju pershtatur kerkesave te kesaj Bote...por ka disa njerez qe e vlersojne kete vyrtyte dhe qe e mbajne te fshehur mire ne menyre qe mos ta humbasin...

Por sekreti qendron ne njohjen dhe zbulimin e tyre...Sekreti qendron nqs je i afte ose jo qe te dish te shohesh pertej maskes qe cdonjeri nga ne mban ne shoqeri dhe kudo per te gjetur fytyren e vertet te sinqeritetit...
Por ne shumicen e rasteve eshte fatkeqsia jote ajo qe te ndihmon ti cjerresh dhe ti njohesh keto maska....!!!

Shoqeria e vertete & e sinqerte ekziston sekreti qendron ne besimin tek kjo gje,ne njohjen e saj dhe ne perfundim ne aftesine per te ditur ta ruash kur e ke gjetur....

Mesazh i vjetër 07 Nëntor 2003 01:31
ADELAIDA nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të ADELAIDA Kliko këtu për të kontaktuar me ADELAIDA (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të ADELAIDA't! Kërko mesazhe të tjera nga: ADELAIDA Shto ADELAIDA në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto ADELAIDA në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
ledio1
DURRSAK

Regjistruar: 11/09/2003
Vendbanimi: Terra
Mesazhe: 18

Nuk jam aspak dakort me nismetaren e temes. Shoqeria e vertete dhe e sinqerte simbas mendimit tim egziston dhe eshte ajo qe me ndihmoj mua te heq dore nga rruga e keqe qe kisha marre...histori e gjate! Gjithesesi mos prishni asnjehere qef me shok ose shoqe sepse do te vije dita qe do tja keni nevojen dhe nuk do ti gjeni prane jush.

Mesazh i vjetër 07 Nëntor 2003 20:32
ledio1 nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të ledio1 Kliko këtu për të kontaktuar me ledio1 (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të ledio1't! Kërko mesazhe të tjera nga: ledio1 Shto ledio1 në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto ledio1 në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
lilou-dragon
Anetar i regjistruar

Regjistruar: 10/06/2003
Vendbanimi: coin predu
Mesazhe: 148

Exclamation

tema eshte interesante
te gjith jemi zhgenjyer ne nje fare lloji nga nje shok apo shoqe .. mua fatkeqsisht me ka ndodhur shume here...por kam ruajtur gjithmne e nuk jam zhgenjyer asnjehre nga shoqja ime e feminise e e zemres ...per mua dashuria si shoqeria jane dy gjera shume te rendessishme ne jete e me shume vlera
e nje shoqeri e sinqerte dmth e vertete existon

Mesazh i vjetër 12 Nëntor 2003 21:19
lilou-dragon nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të lilou-dragon Kliko këtu për të kontaktuar me lilou-dragon (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: lilou-dragon Shto lilou-dragon në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto lilou-dragon në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
unforgiven
*$*$*

Regjistruar: 08/07/2003
Vendbanimi: *$*$*
Mesazhe: 958

Shoqeria eshte e sinqerte per sa kohe nuk ka lidhje interesash!

Teme shume interesante dhe aktuale njekohesisht. Nuk besoj se egziston shoqeri e perjetshme sepse jeta eshte shume e gjere ne aspekte dhe per me teper koha po i ndryshon gjerat ne menyre te pa imagjinueshme.

Shoqeri e paster mund te jete vetem ajo e shkolles, ku nuk ka lidhje interesash midis, por me vone besoj se jo. Sot jeta nuk mund te kuptohet pa nje finance normale, gje qe do te thote proekupimi kryesor i njerezve eshte mbijetesa dhe te mbijetosh do te thote sfide ndaj kujtdo. Njerezit sot jane tejet te pasur ne informacion dhe ambicje, aq sa kjo e fundit po kthehet ne nje krimb gerryes, duke fshire dhe ato pak ndjenja njerezore- dhimbjen apo dashurine-qe e dallon ate nga kafsha.
Dhe duke u ushqyer cdo moment me kete ambicje, a mundet te suportoje dikush deshtimin e vet dhe suksesin e tjetrit, ne nje cift shokesh te ngushte. Sado zemergjere te jete, nuk mund te jete zemergjere me dhimbjen e tij, sepse i duhet te jetoje dhe per te jetuar duhet gjetur burimi. Keshtu qe mendoj per sa kohe interesi eshte pjese e cdo gjeje , sinqeriteti nuk egziston.

Mesazh i vjetër 17 Nëntor 2003 03:48
unforgiven nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të unforgiven Kliko këtu për të kontaktuar me unforgiven (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: unforgiven Shto unforgiven në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto unforgiven në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 21:36 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 9 faqe: « 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Diskutime Shoqërore > A mendoni qe ka shoqeri te vertete dhe te sinqerte?

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar