Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Arsimi > Gjimnazit "Partizani" Tirane Vlerësimi i Temës: 5 votime, mesatarja 4.60.
Gjithsej 5 faqe: « 1 2 [3] 4 5 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Herri 2004
Anetar i ri

Regjistruar: 29/03/2004
Vendbanimi: Tirane
Mesazhe: 5

Dje rastesisht takova ish - mesuesen time te letersise znj e nderuar Vlada Dhamo. Mu kujtua nje episod i bukur ndaj mendova ta shkruaj.

Ne vitin `98 periudhe kur filluan edhe alarmet e rreme per bomba ne shkolla ishim duke zhvilluar mesim ne katin e trete te shkolles (dritaret shohin nga oborri), besoj se ka qene ora e katert dhe degjuam zhurme dhe hapat e nxenesve qe dilnin jashte. Zysha u ngrit, hapi deren dhe pa qe dilnin jashte, mori regjistrin ne dore dhe tha: Ju prisni ketu te shoh se c`behet, asnje te mos levizi. Si klase "shembullore" ne filluam muhabetin kur njeri sheh nga dritarja dhe therret: Cohuni more te ikim se erdhi policia me qen, Vlada ja ka fut muhabetit per 7 pale qefe me zyshat e tjera, kaq u desh dhe .........................

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 31 Mars 2004 12:26
Herri 2004 nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Herri 2004 Kliko këtu për të kontaktuar me Herri 2004 (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Herri 2004 Shto Herri 2004 në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Herri 2004 në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Joela
studente

Regjistruar: 30/12/2002
Vendbanimi: Venezia
Mesazhe: 47

Me kujtohen ato kohet e arta te njoftimeve te bombave.... .
Megjithese e egzagjeruan me gjithe ato lajmerime sa na e pine lengun e sna nxirrnin me perjashta po na blidhnin si sardele ne katin e pare .

Mesazh i vjetër 01 Prill 2004 01:33
Joela nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Joela Kliko këtu për të kontaktuar me Joela (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Joela't! Kërko mesazhe të tjera nga: Joela Shto Joela në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Joela në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Herri 2004
Anetar i ri

Regjistruar: 29/03/2004
Vendbanimi: Tirane

Talking

Eh moj Joela c`na bere te "hapim" fletoret dhe te lexojme shenimet e vjetra.

Ishim ne nje ore fizike ne katin e trete me znj e nderuar Bukuroshe Dautaj (tashme ne pension), ishte fillim maji dhe dielli shkelqente, ishte bere nje vape e padurueshme, ishte ora e 6, durimi na kishte sosur pasi vinim dhe nga nje ore fiskulture. Zysha shpjegonte gjithe pasion vlimin dhe ne pergjithesi klasa ishte e pergjumur, ne nje moment njeri andej nga fundi thote: eeeeeeeeee prandaj duhet te vloje ujti zyshe se na bohen makaronat e squllta, ne ato momente plasi nje gaz qe nuk kishte te permbajtur.

Mesazh i vjetër 01 Prill 2004 12:35
Herri 2004 nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Herri 2004 Kliko këtu për të kontaktuar me Herri 2004 (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Herri 2004 Shto Herri 2004 në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Herri 2004 në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ana3
Anetar i ri

Regjistruar: 12/04/2004
Vendbanimi: itali
Mesazhe: 15

pershendetje te gjitheve,

edhe une jam nje partizan-se e vjeter (matura 2002)!!!
me be sh qejfi kur lexova keto faqe....une nga figurat e gjimnazit mbaj mend e kam shume respekt per Prof. Gimin e matematikes, mesues i talentuar e njeri i dashur ...por edhe roje Hakiu nuk harrohet, sa here kthehem ne Shqiperi e pershendes e ai kujtohet akoma se si quhem...

suksese te gjitheve kudo qe jeni e kudo qe do te shkoni

Mesazh i vjetër 13 Prill 2004 03:08
Ana3 nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Ana3 Kliko këtu për të kontaktuar me Ana3 (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Ana3 Shto Ana3 në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Ana3 në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
i_lire
^^i_lire^^

Regjistruar: 02/08/2003
Vendbanimi: ^^__^^
Mesazhe: 1610

Profesor Gimi mbetet e do jete gjithmone FIGURE ne ate shkolle. Jo vetem per oren e mesimit, por edhe per dashurine e tij ndaj pijes... Eh, kohe te vjetra!

Mesazh i vjetër 14 Prill 2004 22:54
i_lire nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të i_lire Kliko këtu për të kontaktuar me i_lire (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të i_lire't! Kërko mesazhe të tjera nga: i_lire Shto i_lire në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto i_lire në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
enderra
Anetar i ri

Regjistruar: 28/02/2004
Vendbanimi: ne jeten time
Mesazhe: 8

hej sa mire

nuk e mendoja qe do te gjeja ketu partizanas te vjeter e te rinj.
Po i shtohem edhe une listes bashke me mallin per ate shkolle te thjesht por te mrekullueshme. Besoj qe duhet te falenderoj ate gjimnaz dhe ate kolektiv mesuesish qe une kam arritur te ece perpara.
Une jam nga matura 2002-2003. E dhashe kete informacion sepse mbase e lexon ndonje nga shoket e mi te klases dhe takohemi ketu ne forum

Mesazh i vjetër 15 Prill 2004 01:29
enderra nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të enderra Kliko këtu për të kontaktuar me enderra (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: enderra Shto enderra në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto enderra në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Joela
studente

Regjistruar: 30/12/2002
Vendbanimi: Venezia
Mesazhe: 47

lol i_lire

E fort batuta per presor Gimin. Ne Gimin e kemi pas kujdestar ne vit te pare. ( e para 2 ) Dhe njeri me fantastik dhe profesor i zoti per mua ne ate shkolle ( pas Aferdita Havarit ) nuk ka.Me kujtohet kur shpjegonte Gimi e kishte zakon te bente parakalim para klases dhe shpesh ngrinte xhinset qe i binin .E kishte zakon ti theriste gjithnje nxenesit - djali , vajza..se smbante mend asnjehere emrat .Ahhhhhhh lene mo.... iken ato kohe ...
Tju them te drejten, kur fillova gjimnazin te gjithe gjimnazistet qe mbaronin me thoshin shpesh - periudhe me e bukur se e gjimnazit ske per te gjetur ndonjehere-Nuk i besoja . Por tani....Kur lexoj mesazhet tuaja....

Mesazh i vjetër 18 Gusht 2004 17:41
Joela nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Joela Kliko këtu për të kontaktuar me Joela (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Joela't! Kërko mesazhe të tjera nga: Joela Shto Joela në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Joela në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
dieFaustNeu
I perjashtuar nga forumi

Regjistruar: 26/11/2004
Vendbanimi: atje
Mesazhe: 786

prof gimi eshte njeshi atje, mua me ka dhene 4 vjet mat, e me ka mbajtur 4 vjet me hater,

po edhe sava , na fliste gjithnje , ne vit te pare e kam pasur kujdestare

un jam matura 2001 ( e para 3 ... e katerta 3) klasa e bobave te partizanit, mbaheshim shume per rremujaxhinj

ciao

Mesazh i vjetër 19 Dhjetor 2004 20:22
dieFaustNeu nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të dieFaustNeu Kliko këtu për të kontaktuar me dieFaustNeu (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: dieFaustNeu Shto dieFaustNeu në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto dieFaustNeu në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
dieFaustNeu
I perjashtuar nga forumi

Regjistruar: 26/11/2004
Vendbanimi: atje
Mesazhe: 786

Re: lol i_lire

Citim:
Po citoj ato që tha Joela
E fort batuta per presor Gimin. Ne Gimin e kemi pas kujdestar ne vit te pare. ( e para 2 ) Dhe njeri me fantastik dhe profesor i zoti per mua ne ate shkolle ( pas Aferdita Havarit ) nuk ka.Me kujtohet kur shpjegonte Gimi e kishte zakon te bente parakalim para klases dhe shpesh ngrinte xhinset qe i binin .E kishte zakon ti theriste gjithnje nxenesit - djali , vajza..se smbante mend asnjehere emrat .Ahhhhhhh lene mo.... iken ato kohe ...
Tju them te drejten, kur fillova gjimnazin te gjithe gjimnazistet qe mbaronin me thoshin shpesh - periudhe me e bukur se e gjimnazit ske per te gjetur ndonjehere-Nuk i besoja . Por tani....Kur lexoj mesazhet tuaja....

gimi, tregonta barcaleta e na therriste kaSHkavall

PS joela po nqs ti jematura 2002 dhe ke pasur gimin kujdestar ne vit te pare... un mbaj mend qe te paren 2 kur kam qene une eka mbajtur dy vjet rresht !!

Mesazh i vjetër 19 Dhjetor 2004 20:29
dieFaustNeu nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të dieFaustNeu Kliko këtu për të kontaktuar me dieFaustNeu (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: dieFaustNeu Shto dieFaustNeu në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto dieFaustNeu në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Elita
Anetar i ri

Regjistruar: 27/12/2004
Vendbanimi: USA

Edhe une kam qene te Partizani. Gimi ishte njish, vetem se kishte nje zakon te keq; nuk linte ore mesimi pa me cuar ne derrase. Une kam qene matura 2001. Kam qene te e katerta 2. Lexova pak me lart per te katerten 3, po mundohesha te kujtoja ndonje po me kot. Kujtoj te katerten 6 se kishte vajza te bukura dhe te katerten nje qe kishin Gimin kujdestar. Kashkavall. Mbaj mend Havarin. Une kam qene nxenes i mire por ne klasen e saj i kam provuar te gjitha notat duke filluar qe nga dyshi. Dyshin e merrje kur thoshe qe nuk kishe mesuar por kur nuk dilje para klases. Po te dilje para klases merrje 4. Me ka ngelur peng qe nuk e bera mbremjen e matures atje, sepse ne mars te vitit te 4 emigrova. Nejse nga fotografite qe kam pare, Partizanin e kane rregulluar mire. Shpresoj ta vizitoj se shpejti, dhe te pi nje got me Gimin.

Mesazh i vjetër 27 Dhjetor 2004 04:18
Elita nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Elita Kliko këtu për të kontaktuar me Elita (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Elita Shto Elita në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Elita në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 15:23 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 5 faqe: « 1 2 [3] 4 5 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Arsimi > Gjimnazit "Partizani" Tirane

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML nuk lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar