Regjistruar: 02/01/2005 Vendbanimi: Eternity... Mesazhe: 4813
Citim:Po citoj ato që tha Niqua asnje Un ty te kisha ne liste te monitorimit naqe, po meqe sme paske ti, po te heqi...
Citim:Po citoj ato që tha Niqua asnje
__________________ Jeta eshte nje semundje vdekjeprurese seksualisht e transmetueshme.
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
Regjistruar: 24/09/2003 Vendbanimi: Fajtori chat Mesazhe: 6938
Citim:Po citoj ato që tha lezhjani-82 Un ty te kisha ne liste te monitorimit naqe, po meqe sme paske ti, po te heqi... hahha jo jo mos me hiq se do te ve dhe une ty
Citim:Po citoj ato që tha lezhjani-82 Un ty te kisha ne liste te monitorimit naqe, po meqe sme paske ti, po te heqi...
Naqe meqe doke me ma vu nuk po te heqi...
Citim:Po citoj ato që tha lezhjani-82 Naqe meqe doke me ma vu nuk po te heqi... ehe ta vura
Citim:Po citoj ato që tha lezhjani-82 Naqe meqe doke me ma vu nuk po te heqi...
Regjistruar: 12/02/2006 Vendbanimi: Orange, CT Mesazhe: 4096
As ne monitorim, as ne ignore. Jam ba asnjanese. Lexoj ca me pelqen te lexoj.
__________________ Time is money. ( by Benjamin Franklin)
Regjistruar: 09/02/2007 Vendbanimi: diku aty, prane...... Mesazhe: 5515
Une kam qejf te fus nja dy ne ignore. Me lodhin postimet e tyre te shumta pa kuptim.
__________________ Te dua, jo per ate qe je, por per ate qe me ben te ndihem.
Regjistruar: 02/03/2006 Vendbanimi: Mesazhe: 10184
Citim:Po citoj ato që tha Deb* Une kam qejf te fus nja dy ne ignore. Me lodhin postimet e tyre te shumta pa kuptim. une i kam fut me kohe nja dy cope ku paskam qene se mu bo koka dhalle ...
Citim:Po citoj ato që tha Deb* Une kam qejf te fus nja dy ne ignore. Me lodhin postimet e tyre te shumta pa kuptim.
Regjistruar: 16/03/2010 Vendbanimi: Mesazhe: 4846
Or po c'eshte kjo lista e monitorimit apo injorimit? Per cfare sherben?
__________________ Ka dy rregulla per te arritur suksesin: 1- Te mos rrefesh kurre gjithcka di.
Regjistruar: 03/02/2007 Vendbanimi: larg & afer Mesazhe: 10972
Hey Heydey, mire qe se di, me mire keshtu degjo mua se pastaj mund te humbesh ndonje gje e pendohesh pastaj. ate te injorimit them.
Regjistruar: 30/04/2008 Vendbanimi: mu ke guri, qe bon xixa Mesazhe: 1800
kam ven nje person te monitorimi... shpesh matem ta heq po prap se bej... sa x injorimin skam asnje as besoj se do me duhet.
__________________ "tie ciu' in pe de mussa che in carru de bo"