Admirali
ITSD Engineer
Regjistruar: 07/01/2003
Vendbanimi: Durrës
Mesazhe: 2298
|
Hmmm
Nuk kam pasur zhgenjim me te madh sesa kur pashe Smack Down ne Burlington, VT ne maj te 2003. Ishte ne total nje sport fallco. Deri para asaj nate, une isha gati te vija doren ne zjarr qe ishte reale, por nuk ishte keshtu. Persa i perket sesa reale jane ndeshjet dhe qe kur kane filluar te vendoset fituesi, kjo ka ndodhur dhe kur federata quhej WWF. Duke kerkuar ne internet, pashe nje sit te nje ish-arbitri te WWF, qe kishte qene deshmitar i ndeshjes midis Hulk Hogan vs. Andre The Giant per WWF World Champion. Ka qene nje ndeshje e Wrestle Mania (3 me duket, dhe Andre ishte kampioni ne fuqi). Ate ndeshje e fitoi Hulk Hogan, ai Hulk qe nuk kishte fuqi te ngrinte Andre The Giant arriti te "fitonte" titullin. Ndeshja ishte e vendosur se kush do e fitonte, dhe ky arbiter tregonte sesi Hulk para ndeshjes ishte nervoz dhe pyeste nese a i kishin bere te ditur federata Andre The Giant se ai do te "humbte" kurse Hulk duhej ta "fitonte" titullin.
Pra te dashur miq persa i perket wrestling, cdo gje eshte fallco, ndeshja i jipet atij qe eshte favoriti i publikut (kjo sepse sjell te ardhura per kompanine, jo sepse ai mund te jete me i forti).
Beni nje kerkim ne Google per wrestling apo per WWF ose WWE, ose ndonje fjale kyc qe mendoni se eshte "magjike" per te gjetur dicka. Te jeni te sigurte se do te nxirrni mashtrimet qe jane pas ketij sporti.
Me respekte: Nga nje ish-fan i cmendur i WWE (alias WWF), por shyqyr Zotit, sot me mend dhe kembe ne toke, jo ne fantazi.
P.S.
Ate ndeshje midis Andre The Giant vs. Hulk Hogan e kam pare te plote para disa vitesh, dhe duket shume qarte qe Hulk Hogan nuk kishte fuqi me pjerdh, jo me te mundte Andre The Giant, por ishte Vince McMahon ai qe vendoste se cfare duhej bere.