Forumi Horizont Forumi Horizont > Arti & Kultura > Kinematografia > Arkivi i Kinematografisë > festivali i filmit shqiptar
  Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
iris
Anetar i ri

Regjistruar: 18/07/2006
Vendbanimi: tirane
Mesazhe: 17

festivali i filmit shqiptar

pas kaq vitesh perseri kete jave ne tirane u rikthye festivali i filmit shqiptar. nje feste dhe konkurs madheshtor ne fakt duke iu referuar menyres se organizimit. per here te pare artistet shqiptare kane ecur mbi tapetin e kuq, si aktoret hollivudiane ne kane. e meqe ne knae nuk besoj se do te kene mundesi te ecin ndonjehere, nje improvizim i asaj pamjeje iu arrit t'i behej tiranes ne rrugen drejt kinemase se vetme ne kryeqytet "Millenium". si e keni perjetuar kete aktivitet? a i keni ndjekur filmat gjate konkurrimit?

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 07 Tetor 2006 21:39
iris nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të iris Kliko këtu për të kontaktuar me iris (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: iris Shto iris në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto iris në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Zhylien Sorel
animas

Regjistruar: 26/09/2004
Vendbanimi: ishull
Mesazhe: 5141

Fatkeqeshisht nuk isha prane ......do kisha shume deshire te shihja disa nga filmat qe nuk i kam pare
Nese ka ndonje qe i ka pare keta filma do ishte kenaqesi te dinim ndonje opinon prej tyre.....

Mesazh i vjetër 07 Tetor 2006 21:41
Zhylien Sorel nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Zhylien Sorel Kërko mesazhe të tjera nga: Zhylien Sorel Shto Zhylien Sorel në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Zhylien Sorel në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
atiola
Veteran ne forum

Regjistruar: 19/09/2006
Vendbanimi: Aty ku ti te jesh shiko gjithnje dy here aty jam dhe une mjafton vetem te me mendosh
Mesazhe: 1875

Citim:
Po citoj ato që tha Eric Darven
Fatkeqeshisht nuk isha prane ......do kisha shume deshire te shihja disa nga filmat qe nuk i kam pare
Nese ka ndonje qe i ka pare keta filma do ishte kenaqesi te dinim ndonje opinon prej tyre.....

joooooooooooooooooooooo
une jo

Mesazh i vjetër 07 Tetor 2006 21:47
atiola nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të atiola Kliko këtu për të kontaktuar me atiola (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: atiola Shto atiola në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto atiola në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 11:52 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
  Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Arti & Kultura > Kinematografia > Arkivi i Kinematografisë > festivali i filmit shqiptar

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML nuk lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar