tip i lezetshem do ishte ai qe ... direkt kto momente do bonte si me poshte :
- do te buzeqeshte dhe mbasi te puthte , me sekret dhe shpejtesi rrufeje do mbushte vasken gati per nji banjo - do ta ndriçonte komplet ambientin e shtepise me qirinj affromatik - do te merrte ne krahe dhe do te thoshte lehte te veshi : " te dua princesha ime " - pa harruar qe korridorin nga guzhina deri te dhoma e gjumit , plus edhe krevatin vetem me petale trendafillash
p.s. - se harrova fare mi te dinte te bonte edhe masazh
kjo vlen per ato qe jan lodh gjith diten
O zot vdeksha sa i lezetcem qe je mbushe vasken se u nisa une
Citim:Po citoj ato që tha Deb* Te lezetshem jane ata/ato qe se kane problem ti tregojne difektet e tyre.
Ata/ato qe nuk duan vetem te flasin, por dhe te degjojne.
Ata/ato qe jane te thjeshte, dhe pershtaten me cdo lloj shoqerie, ambjenti.
cuditerisht forumi horizont o plot me njres te tille sidomos kjo pika e fundit ...ngele me fshese ne dore ti goce mje bo ma keq si hirushja tu pastu ...
Citim:Po citoj ato që tha AngelDevil Meqe kemi feste dakort jam dhe une me Cecin... aq me shume me Gla qe vdeksha o zot
__________________ - Hene duam ne heshtje,ashtu siē jam mesuar edhe une te dashuroj,ne Heshtje..Dhe vendosem te jetojmė tė ndarė dhe tė dashurojmė nė heshtje!Kjo ishte menyra e vetme pėr tė qendruar sa me afer njėri-tjetrit ..ndonese jo me trup.. por me zemėr!
tip i lezetshem Debora sepse keto momente po kerkon te mbaje qetesine dhe pse i vjen te thote "na vdiqet(per mos me thone noj llafe te piste) me keto chit-chate....