Regjistruar: 09/02/2007 Vendbanimi: diku aty, prane...... Mesazhe: 5515
Ose i asaj qe jemi Avatari im i tanishem shpreh largesine time nga njeriu qe dua. I miss you.
__________________ Te dua, jo per ate qe je, por per ate qe me ben te ndihem.
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
Regjistruar: 19/10/2005 Vendbanimi: Mesazhe: 10645
Citim:Po citoj ato që tha Fajtori Me te tjerat mire, po me Pausinin humb pike ne vend te fitosh Ti vete ke me shume buze sesa Pauzushja romantike. Po pra po ...
Citim:Po citoj ato që tha Fajtori Me te tjerat mire, po me Pausinin humb pike ne vend te fitosh Ti vete ke me shume buze sesa Pauzushja romantike.
Regjistruar: 18/05/2009 Vendbanimi: vlore Mesazhe: 5487
eria si je ti aty ne foto i love your kacurrela
Citim:Po citoj ato që tha dylan eria si je ti aty ne foto i love your kacurrela Ehe une isha ,te pakten ka nje deshmitar qe e pa qe vura foto
Citim:Po citoj ato që tha dylan eria si je ti aty ne foto i love your kacurrela
hahahahah pise je pse e heke ato kacurrelat sidomos hahhaha
Citim:Po citoj ato që tha dylan hahahahah pise je pse e heke ato kacurrelat sidomos hahhaha Me ato kacurrela mburrem une ...kur sme ngrene nervat kuptohet ... E keqe jam e di :p
Citim:Po citoj ato që tha dylan hahahahah pise je pse e heke ato kacurrelat sidomos hahhaha
Regjistruar: 11/02/2005 Vendbanimi: Kabul- a great city , in which to live ,play and w Mesazhe: 2511
Eria , duhet te vendoses foton e Eva Mendes
Citim:Po citoj ato që tha SmoKer` Eria , duhet te vendoses foton e Eva Mendes Ehe ...Ja e vura
Citim:Po citoj ato që tha SmoKer` Eria , duhet te vendoses foton e Eva Mendes
... what can i say
Citim:Po citoj ato që tha SmoKer` ... what can i say Ate avatarin para ketyre dy cupave e pe,qe te mos thoni se kam vene foton ... Say yeahhhhhhhhh
Citim:Po citoj ato që tha SmoKer` ... what can i say