Fajtori
Apo jo?
Regjistruar: 11/06/2002
Vendbanimi: Europe
Mesazhe: 10706
|
Pardje me dy çifte. Bie muhabeti qe nje nga çunat mbante ca objekte nga eksi vet. Per tu mbrojt i thote te dashures "pse ti s'mban asgje nga ishi". "Une i kam hedh te gjitha, ia ben ajo". Hidhet goca tjeter "Uaaa, dhe une i hedh te gjitha, cdo lloj objekti qe ka lidhje me ate e hedh". Moren situaten ne dore gocat e vazhdonin te tregonin si hidhnin çdo gje kur ndaheshin. Cunat rrinin duke pare ndeshjen dhe nuk nderhyne me.
Por nderkohe po beja nje rezyme te femrave qe njof. Vertet femrat jane te tilla. Kur jane ne raport te çajne derrasat me objektet, copa letrash, ndonje shall, bluze, data puthjesh e fejesash/martesazh/ditelindjesh. Kur ndahen pastaj i hedhin te gjitha, mundohen te mos mbajne asnje shenje nga qenia e vet me ate njeri. Dhe e bejne gjithmone me vetedije, me inat. Nderkohe meshkujt po mbajten diçka nga nje histori e duan si shenje pergjithmone.
Tani me thoni pak o zoçkat e forumit tone, kush eshte me i shtirur? Ai qe mban gjerat vetem gjate raportit me fanatizem per ti hedhur me pas. Apo ai qe mban gjerat pa fanatizem ne menyre kostante pergjithmone?
Jo po hajde bejme muhabet miau miau.
P.s. Fakti qe dikush genjen me shume nuk domethene vetem qe eshte genjeshtar, por edhe qe tjetri nuk jep hapesira lirie qe te mos genjeje. Ka gjithmone dy ane monedha...
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
|