Forumi Horizont Forumi Horizont > Sporti > Futboll > Kampionatet Kryesore Evropiane > Kampionati Italian > kush esht ekipi me i mir i italis Juventusi, Milani, Interi apo Roma Vlerësimi i Temës: 4 votime, mesatarja 3.50.
Kush esht ekipi me i fort i Italis?
Juventusi
Milani
Interi
Roma
Lazio
   Ky sondazh nuk mbyllet asnjëherë [Modifiko Sondazhin (vetëm moderatorët)]
Gjithsej 17 faqe: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Rei
Anetar i ri

Regjistruar: 05/10/2003
Vendbanimi: diku
Mesazhe: 8

kush esht ekipi me i mir i italis Juventusi, Milani, Interi apo Roma

Kush mendoni se esht ekimi me i fort i Italise
Juventusi, Milani, Interi apo Roma.
Un mendoj se esht Juventusi.

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 05 Tetor 2003 23:42
Rei nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Rei Kliko këtu për të kontaktuar me Rei (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Rei Shto Rei në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Rei në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
qershor13
Vagabonding

Regjistruar: 05/02/2003
Vendbanimi: Rio
Mesazhe: 2547

Un nuk bej tifo per asnje skuader ne kampiopnatin italian.Per mendimibn tim skuadra me e mire ne itali eshte Juve.

tung

Lo scopo della nostra vita è di servire la Forza che ci ha creati,e dalla cui misericordia o approvazione dipende il nostro stesso respiro,servendo con lealtÃ_ le Sue creature.Questo significa amore,che dovrebbe sostituire l'odio che si vede ovunque.

Mesazh i vjetër 06 Tetor 2003 12:54
qershor13 nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të qershor13 Kliko këtu për të kontaktuar me qershor13 (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: qershor13 Shto qershor13 në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto qershor13 në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
^blu^
udhetim x ne hene

Regjistruar: 22/06/2003
Vendbanimi: me pare te thoja"te dua"me gjithe shpirte,tani te them"te urrej"me gjithe forcen e zemres time.harrom
Mesazhe: 199

Milan dhe vetem Milan

Forza Milan

Mesazh i vjetër 07 Tetor 2003 20:09
^blu^ nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të ^blu^ Kliko këtu për të kontaktuar me ^blu^ (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: ^blu^ Shto ^blu^ në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto ^blu^ në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
BUCS
Veteran ne forum

Regjistruar: 24/07/2003
Vendbanimi: ???
Mesazhe: 1256

As une nuk jam ndojne tifoz per ndonje ekip italian ne vecanti. Kam pas lojtar te preferuar Batistuten, edhe pak a shume kam bere tifozllik me ate ekip qe ka vajt ai. Une do ti rendisja e kipet ne kete menyre.

Roma
Inter
Milan
Juve

Flas me tifozllik prandaj i radhis ne kete menyre, Juven e rradhis te fundit se me duket se eshte psk e favorizuar nga albitrat

Mesazh i vjetër 07 Tetor 2003 20:15
BUCS nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të BUCS Kliko këtu për të kontaktuar me BUCS (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: BUCS Shto BUCS në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto BUCS në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Rei
Anetar i ri

Regjistruar: 05/10/2003
Vendbanimi: diku
Mesazhe: 8

O blu po qenke kot fare ti.
Si ske turp njeher qe ben tifoz per milanin.
Milani ka mar fund prej kohesh.

Mesazh i vjetër 08 Tetor 2003 19:59
Rei nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Rei Kliko këtu për të kontaktuar me Rei (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Rei Shto Rei në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Rei në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
sUgA__tIlOnCe
nGaDaLe

Regjistruar: 01/09/2003
Vendbanimi: ~*~nZ~*~
Mesazhe: 1069

Pyetje eshte kjo?

Po INTER-I, dihet ajo pune, e ka thene zoti ate.
FORZA INTER!!!

Mesazh i vjetër 08 Tetor 2003 20:01
sUgA__tIlOnCe nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të sUgA__tIlOnCe Kliko këtu për të kontaktuar me sUgA__tIlOnCe (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: sUgA__tIlOnCe Shto sUgA__tIlOnCe në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto sUgA__tIlOnCe në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
i_lire
^^i_lire^^

Regjistruar: 02/08/2003
Vendbanimi: ^^__^^
Mesazhe: 1610

Sigurisht Brune qe ke te drejte...

INTER dhe vetem INTER

Mesazh i vjetër 08 Tetor 2003 20:33
i_lire nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të i_lire Kliko këtu për të kontaktuar me i_lire (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të i_lire't! Kërko mesazhe të tjera nga: i_lire Shto i_lire në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto i_lire në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ben-SHkodrani
Hajdut-pulash

Regjistruar: 19/01/2003
Vendbanimi: Shkoder
Mesazhe: 58

:)

si Milani nuk ka mar sa te ken mafjen Berluskoni ne krye lol

para Milani

Më vjenë ndonjëherë në mendje, e nuk shkruaj dot. Më duket sikur të gjitha fjalët para teje janë të kot! Dhe dal nga kjo gjendje, e bie përsëri, e si mund të jem i qetë kur në zemër je ti?! Prandaj shko moj vajzë, shko ti prej këtej, largohu

Mesazh i vjetër 08 Tetor 2003 20:51
Ben-SHkodrani nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Ben-SHkodrani Kliko këtu për të kontaktuar me Ben-SHkodrani (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Ben-SHkodrani't! Kërko mesazhe të tjera nga: Ben-SHkodrani Shto Ben-SHkodrani në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Ben-SHkodrani në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
^blu^
udhetim x ne hene

Regjistruar: 22/06/2003
Vendbanimi: me pare te thoja"te dua"me gjithe shpirte,tani te them"te urrej"me gjithe forcen e zemres time.harrom
Mesazhe: 199

Citim:
Po citoj ato që tha Rei
O blu po qenke kot fare ti.
Si ske turp njeher qe ben tifoz per milanin.
Milani ka mar fund prej kohesh.

Ne rradhe te pare meso te shprehesh dhe mendohu kur flet.
cdo antare ne kete forum ka te drejten e tij te japi pergjigjen e tij,ty n.q.s nuk te pelqen mendimi im dhe skuadra qe une jam tifoze,per mua nuk ka asnje diferenze.
Me duket se temen e ke hapur ti per keto skuadra do ishte me ndryshe se po te kishe hapur temen vetem per Juventusin dhe une do kisha shkruajtur ndonje gje jashte teme mbase dhe mund te me kritikoje.

Mesazh i vjetër 08 Tetor 2003 20:57
^blu^ nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të ^blu^ Kliko këtu për të kontaktuar me ^blu^ (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: ^blu^ Shto ^blu^ në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto ^blu^ në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ben-SHkodrani
Hajdut-pulash

Regjistruar: 19/01/2003
Vendbanimi: Shkoder
Mesazhe: 58

:)

^blu^

jam plotesiqht dakort me ty me ata qe ke shkru me siper çdo antar ka te drejt te bej tifozeri per ke te doj.

po me sa po shikoj un ky rei nuk e shikon milani fare se kush esht milani edhe çfar esht ty ba milani

ajo juveja e tij ne greqi me zort fitoj ndaj nje skuadre greke edhe me zori fitoj ne itali me nje skader qe kishte ardh nga kadegoriae 3

nejse para milani

Më vjenë ndonjëherë në mendje, e nuk shkruaj dot. Më duket sikur të gjitha fjalët para teje janë të kot! Dhe dal nga kjo gjendje, e bie përsëri, e si mund të jem i qetë kur në zemër je ti?! Prandaj shko moj vajzë, shko ti prej këtej, largohu

Mesazh i vjetër 09 Tetor 2003 18:59
Ben-SHkodrani nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Ben-SHkodrani Kliko këtu për të kontaktuar me Ben-SHkodrani (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Ben-SHkodrani't! Kërko mesazhe të tjera nga: Ben-SHkodrani Shto Ben-SHkodrani në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Ben-SHkodrani në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 07:22 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 17 faqe: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Sporti > Futboll > Kampionatet Kryesore Evropiane > Kampionati Italian > kush esht ekipi me i mir i italis Juventusi, Milani, Interi apo Roma

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML nuk lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] nuk lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar