Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Lajmerime dhe Reklama > Lajmerime personale > Kam Nevoj Per Ndihmen E Juaj
  Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
MELANI
shark-agentur-viersen

Regjistruar: 11/10/2006
Vendbanimi: dusseldorf de
Mesazhe: 37

Kam Nevoj Per Ndihmen E Juaj

KU SHKRIM I DREJTOHET PERSONAVE QE JETOJN NE GJERMANI .BABAI IM KA PASUR NJE SHOKE TE NGUSHTE NGA TIRANA I CILI ESHTE SHKELQIM ZEQIRI KA IKUR MA AMBASADAT NE VITIN 90 DREJT GJERMANIS DHE KAN HUMBUR KONTATET SE DHE FAMILJA IME NUK JETON ME NE SHQIPERI DI SE KA IKUR ME NUSEN NE AMBASAD DHE MBRAPA KA TREHEQ DHE BABIN E TIJ KAN BLER NJE CASCINA DHE E KAN RISTRUTURUA ME TEPER JO AS QYTETIN KU JETON NUK DI KAM PROVUAR TE KERKOJ NR E TEL NE TELECOM DE POR NUK REZULTUN TE KETE NR TEL NESE E NJIHNI OSE JENI NE KONTAKT ME TE JU LUTEM ME KONTAKTON JU FLM

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 24 Tetor 2006 16:47
MELANI nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të MELANI Kliko këtu për të kontaktuar me MELANI (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të MELANI't! Kërko mesazhe të tjera nga: MELANI Shto MELANI në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto MELANI në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 22:26 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
  Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Lajmerime dhe Reklama > Lajmerime personale > Kam Nevoj Per Ndihmen E Juaj

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML nuk lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] nuk lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar