Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Historia > Antikiteti > egjipti i lasht
  Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
bensi
Anetar i ri

Regjistruar: 21/10/2007
Vendbanimi: elbasan
Mesazhe: 2

egjipti i lasht

jeta e egjiptjaneve te lashte ka qene shume e veshtire.teknologjia shume e dobet...

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 17 Janar 2008 02:14
bensi nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të bensi Kliko këtu për të kontaktuar me bensi (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: bensi Shto bensi në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto bensi në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
daedal
.

Regjistruar: 07/10/2007
Vendbanimi: .
Mesazhe: 310

Arrow

Te shkretet...

Mesazh i vjetër 17 Janar 2008 02:42
daedal nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të daedal Kërko mesazhe të tjera nga: daedal Shto daedal në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto daedal në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Piktor është moderator/e në këtë nën-forum   Piktor
Artist

Regjistruar: 03/02/2007
Vendbanimi: larg & afer
Mesazhe: 10972

Re: egjipti i lasht

Citim:
Po citoj ato që tha bensi
jeta e egjiptjaneve te lashte ka qene shume e veshtire.teknologjia shume e dobet...
shume e veshtire.

Mesazh i vjetër 17 Janar 2008 22:56
Piktor nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Piktor Kliko këtu për të kontaktuar me Piktor (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Piktor Shto Piktor në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Piktor në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
alfeko sukaraku
Anëtar Aktiv

Regjistruar: 14/07/2007
Vendbanimi: Tiranë
Mesazhe: 429

ah te mjeret ata,sa keq paskan kaluar.

megjithse egjypti sote flet gjuhen arabe ,edhe gjuhen e lashte te veten askush nuk mundet ta lexoj qe te nxjerrin rrezultate te verteta.

Mesazh i vjetër 28 Janar 2008 20:17
alfeko sukaraku nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të alfeko sukaraku Kliko këtu për të kontaktuar me alfeko sukaraku (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të alfeko sukaraku't! Kërko mesazhe të tjera nga: alfeko sukaraku Shto alfeko sukaraku në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto alfeko sukaraku në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
kujta1
Matematikan

Regjistruar: 04/01/2008
Vendbanimi: kumanov
Mesazhe: 182

nuk dihet ende se si kan jetuar egjiptasit e vjeter. Ngase me par njerzit kan qen me te fuqishem dhe nuk mund te japim konkluzione per jeten e me hershme, ngase nuk edhte deshifru shkrimi i tyre.

Mesazh i vjetër 25 Mars 2008 21:07
kujta1 nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të kujta1 Kliko këtu për të kontaktuar me kujta1 (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: kujta1 Shto kujta1 në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto kujta1 në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
alfeko sukaraku
Anëtar Aktiv

Regjistruar: 14/07/2007
Vendbanimi: Tiranë
Mesazhe: 429

Citim:
Po citoj ato që tha kujta1
nuk dihet ende se si kan jetuar egjiptasit e vjeter. Ngase me par njerzit kan qen me te fuqishem dhe nuk mund te japim konkluzione per jeten e me hershme, ngase nuk edhte deshifru shkrimi i tyre.

QYTETRIMET E REJA SI QYTETRIMI GREKE-ROMAKE-ARABE,JANE QYTETRIME QE U PERHAPEN ME ANE TE DHUNES EDHE FESE,ATA NUK LEJONIN MESIMIN EDHE KENDIMIN E ASNJE GJUHE TJETER,VEC GJUHES SE TYRE..TE CILEN E QUANIN "SI GJUHA QE KA THENE ZOTI TE FLITET"...NDAJ U PERHAPEN ,EDHE NDAJ "HUMBEN" GJUHET E VJETRA....FAKTIKISHTE NUK KANE HUMBUR,POR MBAHEN NEN INJORANCE ,LARGE DIJES,ASHTU SI EDHE SHQIPJA JONE PELLAZGE.

Mesazh i vjetër 26 Mars 2008 17:35
alfeko sukaraku nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të alfeko sukaraku Kliko këtu për të kontaktuar me alfeko sukaraku (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të alfeko sukaraku't! Kërko mesazhe të tjera nga: alfeko sukaraku Shto alfeko sukaraku në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto alfeko sukaraku në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 21:19 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
  Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Historia > Antikiteti > egjipti i lasht

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML nuk lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] nuk lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar