Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të qeshim pak... > Per te qeshur!!
Gjithsej 15 faqe: « 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 11 12 13 14 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
misterioz
rrugaç

Regjistruar: 30/12/2004
Vendbanimi: rrugeve
Mesazhe: 892

Citim:
Po citoj ato që tha BIONDIA
Misterioz me cin skuadre ben tifosllik ti cuni mos je gje juventin hahahhhahah

Une bej tifozllik vetem per Liverpulin dhe Angline,skuadrat italiane si shoh dot me sy se jane kot fare

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 07 Shkurt 2012 21:55
misterioz nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të misterioz Kliko këtu për të kontaktuar me misterioz (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të misterioz't! Kërko mesazhe të tjera nga: misterioz Shto misterioz në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto misterioz në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
BIONDIA
Ne zemren tende.

Regjistruar: 02/03/2006
Vendbanimi:
Mesazhe: 10184

Citim:
Po citoj ato që tha misterioz

Une bej tifozllik vetem per Liverpulin dhe Angline,skuadrat italiane si shoh dot me sy se jane kot fare

Kurse ne bejme tifozllik per Arsenalin dmth kalamoni na vdes ,une preferoj Mancesterin U. kshu dashuri e vjeter hahahahah tani si per here te pare shiko icik Juven he sje sjemi aq keq dhe ne taljonet po he...meqe jemi ke tema per te qesh me kujtohet vjet nje skene ku po jepej nje ndeshje e kampionatit angles dhe nje tifoz me furce dhomesh ne goje ne stadium .Kjo po qe ishte per te qesh higjena e gojes o e rendesishme

Mesazh i vjetër 07 Shkurt 2012 22:06
BIONDIA nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të BIONDIA Kliko këtu për të kontaktuar me BIONDIA (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: BIONDIA Shto BIONDIA në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto BIONDIA në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
cecilia
Adoleshente

Regjistruar: 14/04/2006
Vendbanimi: Në bankat e shkollës.
Mesazhe: 8180

Citim:
Po citoj ato që tha misterioz

Te hedhin balte mbi figuren e tij ....balte mbi udheheqesin tone te dashur xhaxhin Enver (xhaxhin Faje) qe e kemi sa malet por ai qendron shkemb graniti sepse populli e do dhe e duartroket...
Ja ke fut kot plako,ktheje vete ne gjinine femerore se nuk e di si i thone .

Avash icik ti misterioz, se vertet plako eshte ber per spketakel ketu. Ore e kuptoni se te gjithe ata/ato qe e shajne i Jane lepire mbrapa kuintave, dhe pa pike turpi hedhin kunja poshte e lart...po kjo padrejetesi sme pelqen ketu. Ku qendron dinjiteti i ketyre njerezve Ã_ mund tme thuash?

Mesazh i vjetër 07 Shkurt 2012 22:08
cecilia nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të cecilia Kliko këtu për të kontaktuar me cecilia (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: cecilia Shto cecilia në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto cecilia në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
misterioz
rrugaç

Regjistruar: 30/12/2004
Vendbanimi: rrugeve
Mesazhe: 892

Citim:
Po citoj ato që tha cecilia

Avash icik ti misterioz, se vertet plako eshte ber per spketakel ketu. Ore e kuptoni se te gjithe ata/ato qe e shajne i Jane lepire mbrapa kuintave, dhe pa pike turpi hedhin kunja poshte e lart...po kjo padrejetesi sme pelqen ketu. Ku qendron dinjiteti i ketyre njerezve Ã_ mund tme thuash?

Prape gabim plako,une psh e kam share dhe e kam lavderuar por qe ta kem lepire mbrapa JO KURRE , ti flet kot ashtu ne pergjithesi apo e ke nga pervoja.
ps. Ç'mu kujtua Silloja me xha Brahon ,momenti kur Nafija nderhyn diku ne biseden e tyre dhe Silloja ja kthen :dybekun Nafije

Mesazh i vjetër 07 Shkurt 2012 22:14
misterioz nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të misterioz Kliko këtu për të kontaktuar me misterioz (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të misterioz't! Kërko mesazhe të tjera nga: misterioz Shto misterioz në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto misterioz në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
cecilia
Adoleshente

Jo edhe ti gabon normal qe ti si je lepire se sje femer por as une jo e jo. As nuk e njoh dhe pikerisht prandaj flas keshtu. Sepse kam rastisur disa here te njejtat gjera, me duken vertete padrejtesi sepse ti mer qyp ( jo ti por ne pergjithesi) kur shikon qe ai qenka kaq i keq,i poshter,etj perse e vazhdoni mhb? Perse gjerat duhet te arrijne ketu? Une per vete s'arrij te kuptoj kete mentalitet!

Mesazh i vjetër 07 Shkurt 2012 22:21
cecilia nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të cecilia Kliko këtu për të kontaktuar me cecilia (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: cecilia Shto cecilia në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto cecilia në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
bruni22
W la mussa

Regjistruar: 30/04/2008
Vendbanimi: mu ke guri, qe bon xixa
Mesazhe: 1800

........

Mesazh i vjetër 07 Shkurt 2012 22:22
bruni22 nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të bruni22 Kliko këtu për të kontaktuar me bruni22 (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: bruni22 Shto bruni22 në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto bruni22 në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
BIONDIA
Ne zemren tende.

Regjistruar: 02/03/2006
Vendbanimi:
Mesazhe: 10184

Citim:
Po citoj ato që tha cecilia

Ore e kuptoni se te gjithe ata/ato qe e shajne i Jane lepire mbrapa kuintave, dhe pa pike turpi hedhin kunja poshte e lart...po kjo padrejetesi sme pelqen ketu.

Cec mbaj gojen te lutem se une Fajtorin se kam lepire asnjeher mos me ngatarron me ndonje tjeter .Por meqe ti je e sigurt qe kjo ka ndodhur dua ta konfermoi dhe Faja nese une si BIONDE kam bere nje gje te tille mbapa kuintave se perpara e lexon vete ai.Faje do flasesh ti apo jo se do behet nami ne forum sonte ...Bruni ti pse qesh te lutem lepihet Faja dhe kilikosesh ti bir selmani nenes u be ketu .

Mesazh i vjetër 07 Shkurt 2012 22:24
BIONDIA nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të BIONDIA Kliko këtu për të kontaktuar me BIONDIA (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: BIONDIA Shto BIONDIA në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto BIONDIA në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
cecilia
Adoleshente

Jo bionde jo skam gje as me ty as me asnje tjeter. Po flas vetem ate qe shof e lexoj vete.

Mesazh i vjetër 07 Shkurt 2012 22:27
al74
hamall

Regjistruar: 29/04/2009
Vendbanimi: meran- It
Mesazhe: 6675

Citim:

Me fal Cecilia por je shume gabim te keshilloj dhe nje here ta lexosh mire sepse nese ke lexuar kete teme ne fillim asnje ska hudh balte mbi Fajtorin balta eshte hudh per AD qe ka nxjerr sekretet e forumit dhe kjo eshte gomarlliku me i madh se ketu ne kete forum ska asgje per sekret se na dine sa qime te bardha kemi ne koke imagjino te tjerat ....

Bionde askush nuk ka hedhur balte mbi AD. dhe as eshte kerkuar largimi apo "pushkatimi" i saj . eshte hapur sondazh ne nenforumin e moderatoreve per ti hequr statusin e moderimit meqe eshte shkelur rregullorja e forumit . e gjithe kjo ka ardhur vetem pasi eshte terhequr vemendja ne menyren me te qete te mundur.
tani sinqerisht ky problem u spostua ketu mes jush dhe keni te drejten ta diskutoni por i takonte AD te diskutonte ketu meqe eshte nismetarja e temes qe ti jepte ze te Drejtes se saj.
po i lexoj te gjitha cfare shkruani e te them te drejten sikur jane te pakte ato qe kane lexuar postimin e pare por jane perqendruar vetem te "largimi" i AD.

Mesazh i vjetër 07 Shkurt 2012 22:32
al74 nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të al74 Kliko këtu për të kontaktuar me al74 (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: al74 Shto al74 në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto al74 në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
bruni22
W la mussa

Regjistruar: 30/04/2008
Vendbanimi: mu ke guri, qe bon xixa
Mesazhe: 1800

Citim:

..Bruni ti pse qesh te lutem lepihet Faja dhe kilikosesh ti bir selmani nenes u be ketu .

Io no mai!

Io? No no nemmeno io!

Bionde po i qendroj temes asgje me shum! thuaj po deshe qe jam jasht teme ehh

.......

Mesazh i vjetër 07 Shkurt 2012 22:34
bruni22 nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të bruni22 Kliko këtu për të kontaktuar me bruni22 (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: bruni22 Shto bruni22 në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto bruni22 në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 19:22 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 15 faqe: « 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 11 12 13 14 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të qeshim pak... > Per te qeshur!!

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar