Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Diskutime Shoqërore > Si do te vepronit...!?
Gjithsej 3 faqe: [1] 2 3 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
jam_ai_qe_jam
Anëtar Aktiv

Regjistruar: 23/07/2003
Vendbanimi: Ne mes te botes...
Mesazhe: 230

Si do te vepronit...!?

NJiheni me nje vajze.
Mbas disa koherave qe jeni me ket vajzen,kuptoni se vajza eshte shtatzane.
Ajo ju kerkon nje mjek qe ta abortoje femijen...

Ju jeni ndakord dhe i rregulloni dokumentat fallco...ket e beni duke pas parasysh ndjenjen tuaj...pra pak ngapak ju e dashuroni vajzen...
Mirepor,vajza erdhi ne perfundim se nuk do ta abortonte femijen,!? perkundrazi do ta mbante.

Jeni ne kulmin e dashuris dhe....

çfare do te benit,do ta pranonit vajzen me femijen e tjetrit,apo do ta braktsinit!?

pershendetje te gjitheve dhe ju kerkoj ndjes per ndonje paçartesi!

si gjithmone me respekt una

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 15 Shtator 2003 21:04
jam_ai_qe_jam nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të jam_ai_qe_jam Kliko këtu për të kontaktuar me jam_ai_qe_jam (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: jam_ai_qe_jam Shto jam_ai_qe_jam në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto jam_ai_qe_jam në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
empty_girl
Anetar i ri

Regjistruar: 11/09/2003
Vendbanimi: Danimark
Mesazhe: 7

pershendetje ai_qe_jam

´Sa po shifet kjo pytje ju parashtrohet vetem meshkujve, e ne femrat vetem po presim pergjigjje,,, hajdeni djema hajdi:-)

Mesazh i vjetër 15 Shtator 2003 22:42
empty_girl nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të empty_girl Kliko këtu për të kontaktuar me empty_girl (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: empty_girl Shto empty_girl në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto empty_girl në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
jam_ai_qe_jam
Anëtar Aktiv

Citim:
Po citoj ato që tha empty_girl
pershendetje ai_qe_jam

´Sa po shifet kjo pytje ju parashtrohet vetem meshkujve, e ne femrat vetem po presim pergjigjje,,, hajdeni djema hajdi:-)

jo jo,ne asnje menyre,edhe ju femrat mund te inkuadroheni ne diskutim,nuk po bejme ndasi,!

pershendetje bukurroshe

Mesazh i vjetër 15 Shtator 2003 22:46
jam_ai_qe_jam nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të jam_ai_qe_jam Kliko këtu për të kontaktuar me jam_ai_qe_jam (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: jam_ai_qe_jam Shto jam_ai_qe_jam në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto jam_ai_qe_jam në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
ADELAIDA
Anëtar Aktiv

Regjistruar: 25/08/2003
Vendbanimi: Tirane
Mesazhe: 694

Mqs pyetja eshte per cunat une po prgj se si mund te ndihesha une ne rastin e shoqes tende.
Ky do te ishte gjesti me i bukur qe do i provonte dashurine tende.

Mesazh i vjetër 16 Shtator 2003 00:52
ADELAIDA nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të ADELAIDA Kliko këtu për të kontaktuar me ADELAIDA (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të ADELAIDA't! Kërko mesazhe të tjera nga: ADELAIDA Shto ADELAIDA në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto ADELAIDA në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
jenni
Anetar i ri

Regjistruar: 10/02/2003
Vendbanimi: london
Mesazhe: 29

Perhire te dashuris duhet bere gjithcka nese eshte nje dashuri e vertet.

un i bashkangjitna mendimit te Adelaides ishte nje mendim shume i mire ,dhe do te shtoja se if ti e do aq shume do tja falje
eshte dhe nje filem Shqiptare qe bazohet nje ngjareje si kjo e ke pare gje ti?jame _ai _qe_jam

Mesazh i vjetër 17 Shtator 2003 15:47
jenni nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të jenni Kliko këtu për të kontaktuar me jenni (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të jenni't! Kërko mesazhe të tjera nga: jenni Shto jenni në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto jenni në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
jam_ai_qe_jam
Anëtar Aktiv

Re: Perhire te dashuris duhet bere gjithcka nese eshte nje dashuri e vertet.

Citim:
Po citoj ato që tha jenni
un i bashkangjitna mendimit te Adelaides ishte nje mendim shume i mire ,dhe do te shtoja se if ti e do aq shume do tja falje
eshte dhe nje filem Shqiptare qe bazohet nje ngjareje si kjo e ke pare gje ti?jame _ai _qe_jam

po jenni e kam pare!
prandaj desha te marre mendimet e forumisteve!

mendimi i Adelaides me pelqeu shume !

Mesazh i vjetër 17 Shtator 2003 21:41
amor alucius
Ennology

Regjistruar: 11/04/2003
Vendbanimi: city of the sin
Mesazhe: 7605

Dashuri do thote shpesh dhe kompromise,nese dashuron nje njeri vertete atehere do dashuroje dhe qenien qe mban brenda saj(edhe perse nuk eshte i yti)

Mesazh i vjetër 17 Shtator 2003 22:04
amor alucius nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të amor alucius Kliko këtu për të kontaktuar me amor alucius (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: amor alucius Shto amor alucius në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto amor alucius në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
cancer
Anëtar Aktiv

Regjistruar: 09/03/2003
Vendbanimi: tirane
Mesazhe: 448

Sjam dakort me ty amor, vertet mund ta duash marrezisht nje person por situata qe shtrohet ketu nuk eshte aspak e lehte dhe kerkon para te gjithash te mendohesh shume shume mire pa qene shume sentimentalist dhe pas kesaj te shohesh nese ke siguri te mjaftueshme qe gjerat do te shkojne mire me vajzen dhe femijen qe seshte i yti dhe se kjo e fundit nuk do te nxjerre probleme ne te ardhmen.
E theksoj dhe nje here se duhet te mendohesh shume mire, i thone pergjegjesi per jeten e nje femije (pa permendur vajzen).
Per sa i perket pyetjes nuk i pergjigjem dot sepse keto jane situata personale dhe nuk mund te gjykosh drejt (te ishte aq e lehte) por me hamendje them se do ta kisha larguar vajzen nga jeta ime

Mesazh i vjetër 17 Shtator 2003 22:27
cancer nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të cancer Kliko këtu për të kontaktuar me cancer (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: cancer Shto cancer në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto cancer në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
amor alucius
Ennology

Regjistruar: 11/04/2003
Vendbanimi: city of the sin
Mesazhe: 7605

Atehere...Canci dhe nje pergjigje teper siperfaqesore,me vjen keq!
Nese nje njeri nuk do me kishte pranuar dhe me nje femije ose me nje handicap ose ku di une...atehere nuk besoj qe do e kishte merituar dashurine time(nuk bèj referim ne asnje forme ne jeten time private,kjo sa per te evituar keqkuptime...lol)

Une personalisht nese do kisha dashur nje cun i cili ka pasur dhe nje femije nga nje martese precedente,nuk do e kisha pasur problem fare.Dhe besoj qe do e kisha trajtuar sikur te ishte i imi.

Mendime,mendime kjo bote...

Modifikuar nga amor alucius datë 17/09/2003 ora 23:55

Mesazh i vjetër 17 Shtator 2003 23:18
amor alucius nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të amor alucius Kliko këtu për të kontaktuar me amor alucius (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: amor alucius Shto amor alucius në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto amor alucius në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
cancer
Anëtar Aktiv

Regjistruar: 09/03/2003
Vendbanimi: tirane
Mesazhe: 448

Nuk e di sa vjec je ti amor por tani duhet ta kesh mesuar qe realiteti ndryshon shume nga endrrat dhe idealet. Per te marre vendime te tilla duhet te jesh goxha i pjekur me jeten qe te mos gabosh. Pastaj une nuk thashe se nuk do ta pranoja vajzen, thashe se varet nga situata sepse eshte shume personale.

p.s: se ke idene sa mi acaron nervat kur i quan mendimet e mia siperfaqesore apo ku e di une. Thuaj dreqin une smendoj keshtu dhe kaq

Mesazh i vjetër 18 Shtator 2003 14:15
cancer nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të cancer Kliko këtu për të kontaktuar me cancer (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: cancer Shto cancer në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto cancer në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 18:29 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 3 faqe: [1] 2 3 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Diskutime Shoqërore > Si do te vepronit...!?

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar