kta i kam pare njehere live ne californi.
them se vetem kjo keng me ka pelqyer me shume dhe kjo shpjegon qe ate nate e kane perform ket keng 3-4 here.
heren e dyte kur filluan ta kendonin te gjithe njerzit kercenin si te cmendur dhe te droguar (them se ishin!) jumping up and down like crazy.
nje atmostfere e paharruar.
u2 eshte nje nder koncertet e para qe kam pare live te nje bande te madhe.
u2 fusin shume para ne perdorim qe te bejn nje sken te mrekullueshme.
good sound and everything...
kto i pashe per here te pare live kur prezantuan X&Y album, in california, coachilla music festival
kjo ishte kenga qe me pelqeu shume.
para se chris ta kendonte komentoj se si para pak kohesh kishte perform ne las vegas dhe foli keq per spektatoret e atij qyteti! dhe eshte e vertet qe vegasi nuk eshte music town, ne sensin ku artisti ndjehet shume mire dhe i frymzuar te kendojn ashtu sic deshiron, prandaj i falenderoj te gjithe qe kishin ardhur aty and for the suport.
mund t'them se kjo eshte kenga qe me sjedh me shume kujitme se asnje kenge ne jeten time:p
Regjistruar: 06/12/2004
Vendbanimi: wherever I may room
Mesazhe: 1008
hmm kam pare disa koncerte, por ky ka qene padiskutim i preferuari im. E kisha enderr kuptohet qe kur isha 13 vjec ti shikoja njehere live dhe ne 2008 mora nje telefonate nga motra qe jetonte ne ate kohe ne Houston qe me thote:
Hmm ca do te beje nqs te them qe bleva dy bileta per koncertin e Metallica-ve per dy jave?
sigurisht qe une thashe: Po ble bileten e aeroplanit tani.
Kick ass show by the way. Kjo ishte kenga e pare qe kenduan.
te tjere qe i kam pare live do te vecoja Korn, Mudvayne, Static-X. Me mbeti merak qe nuk shkova te shikoja Megadeth para disa javesh kur erdhen ne qytetin qe jetoj une, por pune cfare te besh.
Mesazhe: 1008
Me duket se te kam lexuar diku qe shkruaje se i ke pare me pare Megadeth live me duket. Si tu duken? Une desha te shkoja se do te kendonin te gjithe albumin "Rust in Peace" se per keta albumet e rinj as qe do ta merrja mundimin.