SHKODRA4001
Anëtar Aktiv
Regjistruar: 19/09/2011
Vendbanimi: BELGJIKE DHE SHKODER
Mesazhe: 599
|
Citim: Po citoj ato që tha BIONDIA
Jam shume e gezuar qe i moren ne kohe se mund te vidheshin sic jane vjedhur shume gjera te rendesishme demtuar sic jane demtuar rasti i fundit ai i pikturave te Onufrit , pshurrur e dhjere qendrat e kultit qe i perkasin cdo feje .Mund te ishin shitur njeresve qe ja dine vlerat ketyre veprave jo se ne vendin tone se dine por shumices si intereson kane halle te tjera se me cte merren ....o c'eshte me e keqe te ishin te hudhura ne ndonje cep lokali ku shikon shume amforat e ilireve po ne te njejten kohe kercehet dhe "napoloni" ( me gjithe respektin qe kam per kete lloj muzike).Prandja mos u cudit aq shume po pse nuk na marrin dhe politikanet sepse dhe ato ne heronj te popullit e kane kthyer veten .
Respektoj vlersimi qe i dhe kesj teme,por them se si do qe te jete sot kemi shtet me ligje te vendosura,jemi force e madhe ne bote ne armaten me te fuqishme ajo NATO.Prandaj pasiguria ne raste te tilla ska vend?grabitje ka dhe ne mes te kryeqyteteve me prestigjioze te europes ku tirana ska pse te ket pretedime pervec se duhej qe keto arme te liheshin ne shqiperi,se na perksin vetem neve si komb e jo muzeumit ne VIENE,sepse ky rast eshte i vecant thujse i njejt me figuren shejterore zonja e shkoders ku ajo mas qindra vitesh ju rikthye kishes shqiptare e po e njeta duhet te ndoll me pjeset origjinale qe i perkasin heroit ton komtar.KETU ska vend as problemet social politike ne vend e as tek sfondet e tavernave me amforat ilire ku vetem qenkan ekspozu para publikut e jo lene ne hangare qe vetem rrezikojn te thyhen.TE GJITHA PJESET QE I PERKASIN HEROIT TONE DUHEN TE MBETEN PRONE E KOMBIT TONE E JO TE RUHEN ME MIJRA KM LARG.UNE KETE E KONSIDEROJ ULJE E RENDE NDAJ HISTORIS SONE.
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
|