~Enigme~
Simplexity
Regjistruar: 08/10/2005
Vendbanimi: My soul
Mesazhe: 4073
|
Cfare Mendoj Per Te Ardhmen!!!!
Ne radhe te pare i jap nje pershendetje te embel Evises qe na ka hapur nje teme shume te bukur per te cilen nuk rezistova te hedh dhe mendimin tim mgjs nata ka kaluar dhe mengjesi po afron :p .
Gjithashtu i jap pershendetje dhe Helges qe me shkriu me mesazhin e saj kur pranon qe do te jetoje me vjeren per motivet e saj .
Ok ......se dola pak nga tema ....Cfare Mendoj Per Te Ardhmen!!!!
Mendoj qe s'do doja te dija qe kam aritur plotesisht endren time sepse ajo do te ishte dhe momenti qe une do ndaloja te perpiqesha. Pra nuk do doja te mendoj qe kam aritur majen pasi do me bente te qendroja ne te njejten pike, e cila do ishte monotone dhe jo motivuse. Do doja qe te jem gjithmone ne kerkim te "dickaje" te re. E shikoj jeten pa qellime, qofte keto dhe shume te vogla, si nje jete bosh dhe nuk do me pelqente te arija kurre atje....
Nuk e di ku do te ndodhem pas disa vitesh por nje gje jam e sigurt ne vetvete qe cfare do rruge qe te kem zgjedhur qofte familiare apo karieriste apo te 2-ja do te jem gjithmone ambicioze dhe me nxitje per te ngjitur nje "mal" qofte ai i lodhshem apo i veshtire.