kurt
.........
Regjistruar: 29/12/2007
Vendbanimi: ......
Mesazhe: 5021
|
Re: Erdhi koha...
Citim: Po citoj ato që tha briseide
Keto dite jane publikuar disa artikuj ne stampen italiane per nje vendim qe ministri i ekonomise Padoa Schioppa ka marre :Ndihme ekonomike cunave te mamase ( ) dmth atyre 30 vjecareve qe akoma jetojne ne shtepi,nuk i ndahen fustanit te nenes,per dembelizem a per veshtiresi ekonomike (me teper per dembelizem do te theksoja ) bien ne letargji,ose nuk kane force,kurajo a pervojen e duhur per tu bere indipendente,shumica jane te pamartuar etj etj
Ne si Shqiptare,jemi te dhene pas dembelizmit apo indipendences?Eshte akoma ceshtje mentaliteti?
hahah, ktu ne usa tallen me njerzit qe jetojne me prinderit por mos harro se ka te bejne edhe kultura.
tani martesa nuk ka te bejne shume, une jam edhe dembel edhe beqar por kam jetuar ne banesen time te pakten gjysmen e jetes deri tani, edhe ne shqiperi per disa kohe. problemi eshte se si mesohesh, une nuk mund te jetoj me familje sikur te me paguanin mija dollarsh, e dua familjen time dhe jeten e jap per cdonjerin por thjesht nuk jam mesuar, vetem me gjerat qe transmetojn ne tv kto kohet e fundit do u beja me ciklet duke nderruar stacionet cdo sekond sikur te isha rreth familjes. kam qejf lirine time te plote, si tani p.sh qe jam duke shkruar ket mesazhe dhe jam in my boxers and nothing else on, that's defenition of freedom, it's summer, its hot... maybe a little too much info but too lazy to deleted now not very meny people can live with me anyway, i think i'm crazy, i don't remember last time i slept...!!
mua me duhet nje grua qe te behet edhe psikologia ime, keep that in mind as long as i selfishly support myself, not much guilty conscious on this side....... hope i don't go to hell!!! or maybe im already there and don't even know it.
nejse, kur me erdhi nena ktu, jetoj me mua per 2 muaj, pastaj iku tek motra ne nje shtet tjeter se ajo ka shume femije dhe e martuar, per ato 2 muaj ka qene vetem gallat dhe shume kenaqesi, hera e fundit qe kam pire kafe turke dhe ngrene byrek ne banesen time. shoket vinin e shkonin shqiptar dhe amerikan kjo sfliste asnje fjale anglisht, ishte lufta ne kosove atehere dhe kur doli clintoni ne tv une gjoja po perktheja dhe i thashe qe ka dhene urdher clinton qe cdo nenshtetas shqiptar me moshe 60 apo me siper qe ndollet tani ne usa ka te drejten te marri pencion gjithe jeten 2000 dollar ne muaj, i bera edhe shoket shqiptar qe te mbeshtetnin ate qe po thoja, nuk e ke iden rreagimin e saj 100% me besoj deri sa foli me motren ne telefon dhe ma nxorri genjeshtren... nejse, vetem per gallat, eshte per te miren e shendetit te pleqve, gjera te tilla...
my mother is the most geniuane tender loving soul in this planet, it's a fact, and is a funny old lady, and i miss her. shume vite pa u pare...
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
|