Forumi Horizont Forumi Horizont > Arti & Kultura > Moda dhe Estetika > Cfare Keni Veshur Sot??? Vlerësimi i Temës: 2 votime, mesatarja 3.00.
Gjithsej 109 faqe: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
roke
me AC MILAN ne zemer

Regjistruar: 19/07/2003
Vendbanimi: USA
Mesazhe: 2397

Cfare Keni Veshur Sot???

Doja te dija se cfare keni veshur ne keto momente qe jeni ne kompjuter ose te dites.Une per vete momentalisht pantallona te shkurtera dhe nje kanatiere

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 11 Korrik 2004 21:57
roke nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të roke Kliko këtu për të kontaktuar me roke (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: roke Shto roke në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto roke në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
amor alucius
Ennology

Regjistruar: 11/04/2003
Vendbanimi: city of the sin
Mesazhe: 7605

Burkha,teper komode lol

Mesazh i vjetër 11 Korrik 2004 22:13
amor alucius nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të amor alucius Kliko këtu për të kontaktuar me amor alucius (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: amor alucius Shto amor alucius në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto amor alucius në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
SEXY_GIRL05
BEST DANCER

Regjistruar: 19/11/2003
Vendbanimi: HAWAIIAN STYLE
Mesazhe: 326

sa kam erdhur nga puna
e me roba pune jam me kemishe te bardhe
e pantallona te zeza si fshat lol

Mesazh i vjetër 11 Korrik 2004 23:38
SEXY_GIRL05 nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të SEXY_GIRL05 Kliko këtu për të kontaktuar me SEXY_GIRL05 (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: SEXY_GIRL05 Shto SEXY_GIRL05 në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto SEXY_GIRL05 në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Don_Mondi
papuns

Regjistruar: 14/05/2003
Vendbanimi: uk
Mesazhe: 43

Citim:
Po citoj ato që tha SEXY_GIRL05
sa kam erdhur nga puna
e me roba pune jam me kemishe te bardhe
e pantallona te zeza si fshat lol

hmmmm

me duket se punoke kamarjere

po qe se po na jep noj discount po erdhem aty ?

Mesazh i vjetër 11 Korrik 2004 23:41
Don_Mondi nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Don_Mondi Kliko këtu për të kontaktuar me Don_Mondi (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Don_Mondi't! Kërko mesazhe të tjera nga: Don_Mondi Shto Don_Mondi në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Don_Mondi në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
volter
shpirt artisti

Regjistruar: 20/11/2003
Vendbanimi: Moscow
Mesazhe: 4646

Wink

Eh c'e thote roke tani, mire de mire, ja qe sot jam veshur me trecerekshe (nike) ups, dhe me nje kanatiere....

Pershendetje nga Plloshtani

Mesazh i vjetër 12 Korrik 2004 01:25
volter nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të volter Kliko këtu për të kontaktuar me volter (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: volter Shto volter në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto volter në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
jimmy84
Veteran ne forum

Regjistruar: 12/12/2003
Vendbanimi:
Mesazhe: 1021

Vetem nje pale breke dmth nje pale pantallona te shkurtra. Jam gati te heq edhe nja 2 lekure se plasa vape vetem se me vdiqen keto dreq mushkonjash qe me vijne si APASH mikroskopik. (edhe une sa te embel qe e kam gjakun )

Mesazh i vjetër 12 Korrik 2004 06:48
jimmy84 nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të jimmy84 Kliko këtu për të kontaktuar me jimmy84 (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të jimmy84't! Kërko mesazhe të tjera nga: jimmy84 Shto jimmy84 në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto jimmy84 në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
roke
me AC MILAN ne zemer

ne fakt sot e diel eshte dhe shumica paskan qene lakuriq.Une per vete kam veshur ne keto momente nje pale pantallona te shkurtera dhe lakuriq larte.kam nje birre te ftohte corona me lemmon lime paketen dhe jam ne kompjuter.hajdeni,o burra dhe ju te tjeret tregoni cfare vishni.le te mos jene firmato,mjafton qe jan te lara dhe te hekurosura:p:p
P.S. Amor!!Nga fshati jemi ne.ca kishe veshur ?Thohe ne shqip:p

Mesazh i vjetër 12 Korrik 2004 11:31
roke nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të roke Kliko këtu për të kontaktuar me roke (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: roke Shto roke në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto roke në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
^blu^
udhetim x ne hene

Regjistruar: 22/06/2003
Vendbanimi: me pare te thoja"te dua"me gjithe shpirte,tani te them"te urrej"me gjithe forcen e zemres time.harrom
Mesazhe: 199

une pizhame kam veshur...se sa jam zgjuar nga gjumi.

Mesazh i vjetër 12 Korrik 2004 12:59
^blu^ nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të ^blu^ Kliko këtu për të kontaktuar me ^blu^ (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: ^blu^ Shto ^blu^ në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto ^blu^ në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
amor alucius
Ennology

Regjistruar: 11/04/2003
Vendbanimi: city of the sin
Mesazhe: 7605

Citim:
Po citoj ato që tha roke

P.S. Amor!!Nga fshati jemi ne.ca kishe veshur ?Thohe ne shqip:p

I ke parasysh ato rrobat e zeza qe veshin ne Afghanistan?Qe mbulohen nga koka deri ke kepucet? That's Burkha :p

Mesazh i vjetër 12 Korrik 2004 15:13
amor alucius nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të amor alucius Kliko këtu për të kontaktuar me amor alucius (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: amor alucius Shto amor alucius në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto amor alucius në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
roke
me AC MILAN ne zemer

Cfare thua!!!!Po pse do vije vizite osama Bin Laden andej nga ju?????:p Pse sthua qe paskeni sebet:p

Mesazh i vjetër 12 Korrik 2004 16:22
Ora tani: 01:49 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 109 faqe: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Arti & Kultura > Moda dhe Estetika > Cfare Keni Veshur Sot???

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar