kurt
.........
Regjistruar: 29/12/2007
Vendbanimi: ......
Mesazhe: 5021
|
Citim: Po citoj ato që tha cedrus
???
une nuk mora vesh asnje gje ketu o kurt.
Nejse.
Nje gje qe bie ne sy ne jeten e perditshme eshte qe njeriu per te arritur nje qellim te caktuar vesh ngjyra nga me te ndryshmet.
Ka kaq shume njerez qe shtiren, sa te vjen cudi. Me mijra jane falxhoret, pseudoshkencetaret, sherues qe perdorin turli barerash e bimesh dhe me e bukura ehste qe duke veshur per shume kohe te njejten lekure fillojne e besojne qe vertet jane te tille.
Ne nje program TV pashe qe paska te pakten tre persona qe besojne se jane mesia, Krishti. Njeri prej tyre ne Filipine paska miliona pasues. Cudi!!
Ne kete rast, njeri genjen dhe tjetrit i pelqen qe te genjehet.
Mire ai qe genjen, se ka nje perfitim te mirefillte, po kjo turme qe genjehet, ku e shpie mushka?
Vetem ne Amerika ka 24 % te popullsise qe besojne se do ta shohin Krishtin gjate jetes se tyre.
Te shkojme me tej. korporate te fuqishme farmaceutike prodhojne miliona lloje barnash duke pretenduar se jane me te vertete sheruese.
ka ketu komplekse vitaminash e kriprash mminerale, sigurisht te paaprovuara nga FDA, qe lejohen te shiten neper farmaci. Miliona amerikane marrin tabletat "magjike" cdo dite duke rrezikuar te semuren nga efekte anesore nga me monstruozet
Falcitet qe ka pushtuar njeriun shoqerine dhe shtetin e tere... te gjithe boten.
sic e shpjegova ne rreshtin e pare, tema se si me duket, te len hapesire te flasesh
p'sh une e ktheva individualisht, ne kartakteret e njerzve
kurse ti po flet per con arstists dhe korperata! edhe kjo brenda temes
te githa kto qe ti permend nuk jane asgje e re, dhe nuk jane me shume apo pak viktima se sa ti edhe une.
nese jetojm ne amerike, apo evrope, si une dhe ti e te gjithe jemi viktima e nje con-artisti me te madh. shtetit ku jetojm.
nese ti punon pse duhet te paguash taksa aq shume per paran qe ti e fiton me djerse, dhe po nuk i paguan shkon ne burg.
nese blen nje shtepi ne amerike, dhe e paguan plotesisht, perseri duhet te paguash property tax, gjithe jetes! dmth, kurre nuk do jete shtepia jote dhe po nuk i pagove, e humbe shtepine.
nejse, lista vazhdon, por une po flisja me shume per personalitetin e njerzve...
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
|