Forumi Horizont Forumi Horizont > Shkenca > Informatikë & Programim > Arkiva e Informatikes > Keshill per WinXp Prof.
  Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
bixha001
Anetar i ri

Regjistruar: 07/05/2005
Vendbanimi: Ferizaj
Mesazhe: 4

Keshill per WinXp Prof.

Pershendetj per te gjithe antaret e forumit

Para disa ditesh e kam formatizuar hardisku dhe e kam instaluar WinXp Prof SP2 , sisitemi oerative po me punon mire por kur po e kyqi kompjuteri po me del nje dialog po me paraqitet dy pocione si kjo "WINDOWS XP PROF" nese e shtypi ENDER me njehere aktivizohet WinXp ne rregull kurse njera nuk ben pra "WINDOWS XP PROF.." ose ne menyre automatike pas 20sec aktivizohet.D.m.th po me shkon nerva kjo proceture , nese ka dikush ndonje ide le te diskutoj kete.

Faleminderit te gjitheve .

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 09 Shkurt 2006 14:35
bixha001 nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të bixha001 Kliko këtu për të kontaktuar me bixha001 (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të bixha001't! Kërko mesazhe të tjera nga: bixha001 Shto bixha001 në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto bixha001 në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Lord_Of_The_Strings është moderator/e në këtë nën-forum   Lord_Of_The_Strings
Veterinary Psychiatrist

Regjistruar: 27/08/2004
Vendbanimi: Asgard
Mesazhe: 1568

Me ndiq me vemendje: My Computer -> Properties -> Advanced -> Start Up and Recovery -> Settings -> Aty lexo opsionet dhe ishalla gjen ndihme. Ne rast te kundert, kur te besh format bej Format dhe jo Windows mbi Windows. Biles, sa here qe te besh format, me mire bej dhe FDisk para formatit.

Mesazh i vjetër 16 Shkurt 2006 13:26
Lord_Of_The_Strings nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Lord_Of_The_Strings Kliko këtu për të kontaktuar me Lord_Of_The_Strings (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Lord_Of_The_Strings't! Kërko mesazhe të tjera nga: Lord_Of_The_Strings Shto Lord_Of_The_Strings në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Lord_Of_The_Strings në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
team/UARE
Anetar i regjistruar

Regjistruar: 14/07/2005
Vendbanimi: atje
Mesazhe: 196

Exclamation

fdisk/mbr

do te kisha dhene une nje pergjigje qe me pare,por me duket se nuk je shprehur shume qarte.....!!! se di se ku banon,por pa te fyer.... flasim shqip dhe nuk kuptohemi???? mund te kishe bashkangjitur dhe ca foto per me shume sqarim.... mendoj se mund te kete ardhur ky problem nga mbivendosja e windows.....

po le ne fuqi cte shkruan lord_of_the_strings!!!

p.s.

une kurre se kam perdorur fdisk ne kete rast...por po te them nje keshille!
kur ke bere boot,ose double boot me linux ose dicka tjeter ose vertet do te perdoresh fdisk (qe besoj se do ta gjesh ne diskun boot te windowsxp-thjesht te duhet te shtypesh R-repair ne momentin kur CD boot e winxp thote se ka gjetur nje windows tjeter ne sistem dhe te afron mundesine Repair.... me duket se nuk jam gabim,se tani nuk kam perpara nje CD boot te windowsxp qe ta provoj)... pra kalo aty ne prompt dhe zbato komanden... fdisk/mbr >>> kujdes...... fdisk/mbr...shkaterron te gjithe sektoret boot ).mjafton te besh ca praktikime.... si???? instaloje windowsxp ca here vete (pasi ta kesh prishur vete !!!) dhe do te shikosh se do te behesh ekspert.te keshilloj si fllim qe dokumentet qe ke,ti kalosh ne nje cd ose dvd (ose ne nje particion tjeter shtese.....) ,pastaj hyri me themel.... krijo partitione,prishi,zmadhoji,ngushtoji....
kujdes.... qe nga windows 2000 -microsoft afron nje menyre tjeter te partitionit te windows (ndarjes se tyre) jo vetem ne sensin qe permiresohet FAT (File Allocation Table ) ,por automatikisht windows krijon nje partition 8 mb (ky i vlefshem per boot - me kete partition mos u ngaterro !prishja e tij,ta hedh windows e toke ... ha ha ha ha ha )

pra ???? eksperimento pa frike !

Mesazh i vjetër 16 Shkurt 2006 16:50
team/UARE nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të team/UARE Kliko këtu për të kontaktuar me team/UARE (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: team/UARE Shto team/UARE në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto team/UARE në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Veterinary Psychiatrist

Formati duhet ta ndreqi pa frike problemin mgjt une FDisk e bej si zakon te vjeter qe e kam qe nga kohet kur instaloja Linux Slackware si newbie qe kam qene...

Mesazh i vjetër 16 Shkurt 2006 17:16
Lord_Of_The_Strings nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Lord_Of_The_Strings Kliko këtu për të kontaktuar me Lord_Of_The_Strings (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Lord_Of_The_Strings't! Kërko mesazhe të tjera nga: Lord_Of_The_Strings Shto Lord_Of_The_Strings në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Lord_Of_The_Strings në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
bixha001
Anetar i ri

Regjistruar: 07/05/2005
Vendbanimi: Ferizaj
Mesazhe: 4

Problemin ka zgjidhur

Problemin e kam zgjidhur sipas udhezimeve te Lord_Of_The_Strings dhe njeherit ju falemenderi te gjith antaret e forumit e sidomos e fal... edhe njehere Lord_Of_The_Strings.

Me respekt nga Bixha

Mesazh i vjetër 21 Shkurt 2006 19:02
bixha001 nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të bixha001 Kliko këtu për të kontaktuar me bixha001 (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të bixha001't! Kërko mesazhe të tjera nga: bixha001 Shto bixha001 në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto bixha001 në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Veterinary Psychiatrist

Rrofsh por s'mbahet shtepia me faleminderit. Prit te te jap bank accountin tim te me hedhesh ca Euro

Dhe TEAM UARE ishte mjaft ndihmues. Me Repair mund te zgjidhesh shumicen e problemeve pa qene nevoja te jesh ekspert.

Respekte...

Mesazh i vjetër 21 Mars 2006 15:22
Ora tani: 04:37 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
  Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Shkenca > Informatikë & Programim > Arkiva e Informatikes > Keshill per WinXp Prof.

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML nuk lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar