mIsTreCe_NyC
Anetar i ri
Regjistruar: 03/02/2003
Vendbanimi: new york
Mesazhe: 8
|
e crendesi ka se kujt sex i perket loti
njerez femrat njerez dhe meshkujt me shpirt e zemer femrat me shpirt e zemer dhe meshkujt me ndjenja femrat me ndjenja dhe meshkujt loti lot eshte dhe kur e derdh femra, i dhemb, ashtu sikurse i dhemb mashkullit kur i derdh lotet dhe ai. sikur dhuhet ne ate kengen fituese te lilos 'loti qe pikon nje zemer lendon' me kete dua te them qe askush nuk eshte ne gjendje ta percaktoje nese loti eshte me i dhimbshem kur buron nga fmr ose mshk. kshu qe ti pergjigjem pyetjes se parashtruar vete fjala 'lot' ndjell dhembshuri vetevetiu e pak rendesi ka ne e derdha une si femer apo ti si mashkull.
do pajtohesha me mendimin e Natures qe femrat qajne me kollaj se meshkujt gjithsesi keshilla e saj qe meshkujt duhet te qajne me shpesh per te nxjer ate qe kan brenda me duket me verte dicka teper utopike dhe e paaritshme thjesht duke u nisur nga fakti qe shumica e gocave nuk duan te bejne me nje cun qe se permban dot veten qe si te thuash sillet si 'mama's boy' qullac etj etj. tani eshte normale kur nuk mban me uje pilafi nuk mban e do e nxjeresh jashte disi gjithe ate siklet gjithsesi menyra e te shprehurit te Natures dukej sikur ajo do preferonte qe cunat te qanin pothuajse ne ate shpeshti qe qajne gocat, qe kjo e fundit do ishte me verte pa dyshimin me te vogel totalisht e paaritshme. pastaj femra eshte femer dhe si dicka e tille eshte me e ndjeshme qenie me sensibel nga natyra kurse mshk si mshk qe eshte do sillet si ca me i forte shpirterisht e fizikisht patjeter. pastaj nga shume libra e shume filma qe kam lexuar e pare kur mshk do filloje te qaje per dicka qe psh konsiderohet "feminine" si psh humbja e cmimi ne koncert e ku di une cfare tjeter, u get the point, po keto mshk qe ti Nature e dashur enderron te kesh ishin looked down upon, konsideroheshin whimps etj etj. gjithsesi Nature e dashur une personalisht ashtu si shume goca te tjera do preferonim nje mshk qe te jete 'in touch' me ndjenjat e tij po gjithsesi te mbaje ate imazhin e tij si mashkull, nuk e di ne me kupton apo jo?????? feel free te komentosh dhe shpresoj qe te lexohemi perseri.
xOxO mIsTrecJa