Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Diskutime Shoqërore > Arkiva > Si e dallon qe nje femer/mashkull eshte i/e virgjer?
Gjithsej 5 faqe: [1] 2 3 4 5 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Indrit
I pandreqshem.

Regjistruar: 01/04/2004
Vendbanimi: I ulur ne zemren e nenes.
Mesazhe: 1814

Angry

Sekreti!

Ashtu sikur meshkujt dine te dallojne femren a eshte e virgjer apo jo kam degjuar qe edhe femrat e dallojne mashkullin a eshte i virgjer apo jo .
E kam me te degjuar por se di sa e vertete eshte!
A dini gje ju?

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 16 Qershor 2004 20:47
Indrit nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Indrit Kliko këtu për të kontaktuar me Indrit (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Indrit Shto Indrit në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Indrit në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
hirushja
Lule mos prekese

Regjistruar: 07/08/2003
Vendbanimi: Misterioze
Mesazhe: 1475

Hahaha sa kam qesh Indriti. No koment, une per vete s'di gje per keto pune:o..

Mesazh i vjetër 16 Qershor 2004 23:32
hirushja nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të hirushja Kliko këtu për të kontaktuar me hirushja (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: hirushja Shto hirushja në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto hirushja në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Isis9481
Anetar i ri

Regjistruar: 16/06/2004
Vendbanimi: New Jersey
Mesazhe: 5

Re: Sekreti!

Citim:
Po citoj ato që tha INDRITI2004
Ashtu sikur meshkujt dine te dallojne femren a eshte e virgjer apo jo kam degjuar qe edhe femrat e dallojne mashkullin a eshte i virgjer apo jo .
E kam me te degjuar por se di sa e vertete eshte!
A dini gje ju?

Sekreti -> nuk dine se si te veprojne ne krevat. Ose shume me e thjeshte, pyeti a jane te virgjer apo jo!

Mesazh i vjetër 16 Qershor 2004 23:58
Isis9481 nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Isis9481 Kliko këtu për të kontaktuar me Isis9481 (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Isis9481 Shto Isis9481 në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Isis9481 në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
durrsake_topolake
virtualmente virtuale

Regjistruar: 17/05/2004
Vendbanimi: itali
Mesazhe: 908

hahhahahahaha

po pse mo indrito kaq problem e paske ti?!
edhe po e moren vesh, ska problem ! e rendesishmja eshte qe mos te behen deme se atehere pastaj nisin problemat e verteta........

ciao

Mesazh i vjetër 17 Qershor 2004 00:06
durrsake_topolake nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të durrsake_topolake Kliko këtu për të kontaktuar me durrsake_topolake (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: durrsake_topolake Shto durrsake_topolake në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto durrsake_topolake në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Indrit
I pandreqshem.

Citim:
Po citoj ato që tha hirushja
Hahaha sa kam qesh Indriti. No koment, une per vete s'di gje per keto pune:o..

Nejse hirushe ti asnjehere ske per tu bere serioze, gjithmone me te qeshur i mer gjerat.

Nejse u pa puna do pyes Madonen se ajo duhet ta dije patjeter.
ahahahahahahahahahha.
Ufffffffffffffffffffffff.

Mesazh i vjetër 17 Qershor 2004 15:20
Indrit nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Indrit Kliko këtu për të kontaktuar me Indrit (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Indrit Shto Indrit në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Indrit në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Indrit
I pandreqshem.

Re: Re: Sekreti!

Citim:
Po citoj ato që tha Isis9481

Sekreti -> nuk dine se si te veprojne ne krevat. Ose shume me e thjeshte, pyeti a jane te virgjer apo jo!

Pergjigjie e gabuar!

Duhet ta dish se ca gjera njeriu i ka te lindura e disa te fituara.
Psh kush e meson femijen qe te pije qumesht tek nena e tij?
Kush e meson ate qe ta shprehe deshiren e tij nepermjet qarjes?
Pra edhe kjo eshte dicka e lindur mendoj une qe ne teori dihet mirepo eksperimenti behet pasi te gjendet laboratori.

Ps. nese do ti pyejse mendoj se do te tregonte njeri drejt?!!!
Me fal por nese kjo eshte e vertete duhet ta pranoj qe ky eshte kulmi i ndershmerise.
Indriti.

Mesazh i vjetër 17 Qershor 2004 15:40
Indrit
I pandreqshem.

Re: hahhahahahaha

Citim:
Po citoj ato që tha durrsake_topolake
po pse mo indrito kaq problem e paske ti?!
edhe po e moren vesh, ska problem ! e rendesishmja eshte qe mos te behen deme se atehere pastaj nisin problemat e verteta........

ciao

Durrsake topolake.
Pershendetje!
Te them te drejten e kam ca problem se kushedi na dikton gruaja pastaj dhe kushedi me le fare.

Nejse me sa shoh une spaska ndonje gje qe e dallon ja hodha,

Mos me keqkuptoni se nuk vuaj nga pandershmeria une.

Mesazh i vjetër 17 Qershor 2004 15:48
Isis9481
Anetar i ri

Regjistruar: 16/06/2004
Vendbanimi: New Jersey
Mesazhe: 5

Re: Re: Re: Sekreti!

Citim:

Pergjigjie e gabuar!

Duhet ta dish se ca gjera njeriu i ka te lindura e disa te fituara.
Psh kush e meson femijen qe te pije qumesht tek nena e tij?
Kush e meson ate qe ta shprehe deshiren e tij nepermjet qarjes?
Pra edhe kjo eshte dicka e lindur mendoj une qe ne teori dihet mirepo eksperimenti behet pasi te gjendet laboratori.

Ps. nese do ti pyejse mendoj se do te tregonte njeri drejt?!!!
Me fal por nese kjo eshte e vertete duhet ta pranoj qe ky eshte kulmi i ndershmerise.
Indriti.

C'lidhje ka pirja apo qarja e femijes me virgjerine e nje mashkulli xhanem? Pyetja ne mos gaboj qe se si mund te dallosh nje mashkull qe eshte i virgjer. Dhe une te shpjegova se mund ta kuptosh nga veprimet qe ben. Do te me thuash qe nje mashkull i virgjer e ka eksperiencen te lindur?

Nese do te pyesja drejt mendoj se varet nga njeriu me te cilin kam te bej. Ca do genjenin e ca do thonin te verteten dhe une serish do kuptoja te kunderten ne te dyja rastet.

Mesazh i vjetër 17 Qershor 2004 18:39
Isis9481 nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Isis9481 Kliko këtu për të kontaktuar me Isis9481 (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Isis9481 Shto Isis9481 në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Isis9481 në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
durrsake_topolake
virtualmente virtuale

Regjistruar: 17/05/2004
Vendbanimi: itali
Mesazhe: 908

Re: Re: hahhahahahaha

Citim:

!
Te them te drejten e kam ca problem se kushedi na dikton gruaja pastaj dhe kushedi me le fare.

Nejse me sa shoh une spaska ndonje gje qe e dallon ja hodha,

Mos me keqkuptoni se nuk vuaj nga pandershmeria une.

po pse mo indrito te gjithe problemin aty e paske ti. mos te le gruaja? ke frike se na ngelesh beqar.....................
po ti martohu njehere se nuk te le gruaja, don sdon do te mbaje.....
hahahaha

nejse mos u preukupo shume per kte gje se do e gjesh vete pergjigjen me kalimin e kohes

durrsakja

Mesazh i vjetër 17 Qershor 2004 18:50
durrsake_topolake nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të durrsake_topolake Kliko këtu për të kontaktuar me durrsake_topolake (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: durrsake_topolake Shto durrsake_topolake në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto durrsake_topolake në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Indrit
I pandreqshem.

Re: Re: Re: Re: Sekreti!

Citim:
Po citoj ato që tha Isis9481

C'lidhje ka pirja apo qarja e femijes me virgjerine e nje mashkulli xhanem? Pyetja ne mos gaboj qe se si mund te dallosh nje mashkull qe eshte i virgjer. Dhe une te shpjegova se mund ta kuptosh nga veprimet qe ben. Do te me thuash qe nje mashkull i virgjer e ka eksperiencen te lindur?

Nese do te pyesja drejt mendoj se varet nga njeriu me te cilin kam te bej. Ca do genjenin e ca do thonin te verteten dhe une serish do kuptoja te kunderten ne te dyja rastet.

E rendesishme une mendoj se eshte dicka e lindur tek mehkujt ajo pune por edhe sikur te mos jete jam i mendimit se ne ditet e sotme ka meshkuj qe spikaten si aktore dhe e luajne rolin e budallait.
Cdo te mire.

Mesazh i vjetër 18 Qershor 2004 18:21
Ora tani: 01:20 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 5 faqe: [1] 2 3 4 5 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Diskutime Shoqërore > Arkiva > Si e dallon qe nje femer/mashkull eshte i/e virgjer?

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML nuk lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar