Forumi Horizont | Gjithsej 72 faqe: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 [10] 11 12 13 14 15 16 17 18 19 » ... E fundit » Trego 718 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Besimi Fetar (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=182)
-- Përse kryepeshkopi i vetëshpallur grek Janullatos nuk largohet nga Shqipëria !!?? (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=8821)
Re: Re: Ore po ky ku humbi???
Agatha
do bëje mirë mos më shuaje mesazhe të cilat jan në temë ok????
mgjthse dhe nga emri që paske vënë tani duket shumë mirë shtytja e fuqishme greke...........
Citim:
Po citoj ato që tha kalorsi_i_kuq
hmmm nuk e di pse e morri, se une spashe ndonje ndryshim nga ju te tre, keshtu qe se kuptoj pse jeni ju akoma ketu e ai s'eshte.
Mesa vera re, ai u permbajt me shume!
Faleminderit Kontinent per fjalet e tua.
Citim:
Po citoj ato që tha amoxil
Agatha
mgjthse dhe nga emri që paske vënë tani duket shumë mirë shtytja e fuqishme greke...........
Re: Re: Re: Ore po ky ku humbi???
Citim:
Po citoj ato që tha amoxil
Agatha
Disa nga mesazhet e fundit ne kete teme i kam hequr une per arsye se ishin komplet jashte teme. Nuk dua tja di se ca debatesh keni ne kete teme dhe me ke keni debat por sa here te shoh mesazhe jashte temes nuk do ti le pa hequr.
Nese ka verejtje dikush le te ankohet te zyra e ankesave. Ketu duhet te diskutohet vetem persa i perket temes dhe pa fyerje, me llogjike.
Diskutim te mbare.
Amoxil mos e zgjat shume me keto mesazhe pa bereqet.
Nese ke ndonje gje konkrete per temen bujrum. Ne fakt ke te drejt se une kam hequr vetem disa mesazhe, por kjo tem ka nevoj per tu pastruar totalish. Gjithsesi ndofta me ndihmojne modertoret e tjere per kete pastrim dhe per regull.
amoxil
Paralajmerimi i fundit per Ban.
Toleranca dhe verejtjet e moderatoreve kane fundin e tyre.
Citim:
Po citoj ato që tha kalorsi_i_kuq
Amoxil,
mbeshtetja e Demokrate4ever edhe sykaltres ste ben ty te paprekshem.
Une kerkoj per barazi edhe drejtesi, ti me verte qe mund te kesh me shume respekt ose moshe ne kete forum, por ne asnje menyre ste jep ty imunitet ndaj ketij forumit, as ty e as Kontit.
ndoshta duhet te hidhet nje sondazh per ty e per kontin qe te kuptoni se ne forum ka barazi e drejtesi, edhe nese ka provokim duhet te jesh i matur edhe i respektueshem, nese nje temporary ban apo nje qortim i forte te meson ty keta gjera praktike e etike, jam shume pro saj!
Nje anetar i ri mesa shikoj une eshte shume i dobet per te mbrojtur veten e tij.
Faleminderit per mirkuptimin,
kalorsi
luftetari i te vertetes
Re: amoxil
Citim:
Po citoj ato që tha erzeni_be
Paralajmerimi i fundit per Ban.
Toleranca dhe verejtjet e moderatoreve kane fundin e tyre.
Gjithsej 72 faqe: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 [10] 11 12 13 14 15 16 17 18 19 » ... E fundit » Trego 718 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.