Forumi Horizont | Gjithsej 238 faqe: « E parë ... « 91 92 93 94 95 96 97 98 99 [100] 101 102 103 104 105 106 107 108 109 » ... E fundit » Trego 238 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Besimi Fetar (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=182)
-- Kush lind si mysliman duhet të vdesë i tillë? (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=12714)
Re: Re: pergjigje jarigas
Per The Bad Boy_1
Selamu Alaikum vlla i dashtun !
Shko pak ke nen- forumi "A jeni ateista apo besimtare" dhe tek "Simbolet Fetaretare" Shikoje kete Jarigas kete CRAP-in se fuqi intelektuale dhe sa sa kapacitet ka. Une e pyes a nuk pergjigjet.....ketu hiqet si grate e keqija e te jep pershtypjen sikur i din gjerat, por cfare eshte me e cuditshme , eshte se ne kete nen- forum psh ate gjera qe i kundershton tek nen-forimi tjeter ktu i merr si argumenta, e keto qe kundershton ketu i merr si argumenta atje. Shkurt fjala, keto tipa jane "Prostitutat intelektuale" te kohes neper forume, dhe se kalojn tere kohen neper forume duke mos lexuar studiuar dhe hulumtuar si duhet, e per me teper nuk kane fuqine intelektulae dhe edukaten e duhur per te, te pakten komunikuar se per te na argumentuar nuk behet fjale.
Injoranteve thuaj selam, sith thote Allahu ne Kuran
Waslamu alaikum
Citim:
Po citoj ato që tha The Bad Boy_1
pranimi eshte diqka e ofruar dhe e njohur per here te pare, si mund ndryshe te jesh besimtare i nje feje nqs nuk e pranon ate? analize se jo mahi...
NUk thashe se nuk dua ta di, por thashe se nuk e dime as une as ti, dhe per kete jam plotesisht i sigurt... Sa i perket pyetjes tende se ne mes sa feve kam zgjedhur, shume e thjeshte, kam hasur Islamin ne fillim, dhe pasi qe jam pajtuar plotesisht, 100%, as nuk kam tentuar qe te kerkoj strehim tek ndnje fe tjeter...kete e kam vertetuar cdo dite e me teper, sa me shume qe kam lexuar rreth feve tjera(shume nga autoret qe i perkasin vete atyre feve) kam kuptuar se sa dhurate e qmueshme paska qene Islami per mua dhe paraardhesit e mi, kjo eshte pergjigjja ime zoteri...
Me trego se kush te tregoi ty historine time qe e di ti roberimin tim ndaj nje ideologjie, me siguri qe te kane genjyer...une deri tash dhe ne vazhdim flas ato qe me duken te arsyeshme ne perputhje te parimeve fetare Islame...nese jam diku gabim, mund te me kontestoje nje njeri i cili e njeh fene me mire se une, e jo nje injorant si puna yte....
Duhet ta sqarosh termin FE, duhet ta kuptosh se ajo nuk eshte parti politike, por eshte menyre jetese, eshte program jetesor per njerezit me logjike te shendoshe. Une jam musliman dhe e mbroj mendimin se Islami eshte feja e drejte dhe e pandryshuar, nuk ja mohoj te drejten e dikujt te besoje qfare te doje, por e kontestoj kur flet sharlatanizma ne emer te Islamit....Allahu ne Kur'an nder te tjerash thote"...sot e permbusha fene tuaj dhe zgjodha per ju Islamin fe"..... E ti nese ke fytyre edhe drejtesine e Zotit ta kontestosh, te lutem mos e bej kete gjersa thua se e ke te veshur petkun prej muslimani... quaje vehten qfare te duash por jo musliman, sepse muslimanit i mbushen syte me lot vetem kur e kujton meshiren dhe drejtesine e Zotit, e jo larg qofte te beje polemizime rreth tij.... E ti nuk do ta kuptosh dallimin FE dhe KOMB, qfar te te bej une? Sa per nene e babe ata duhet rrespektuar me shume se cdo njeri tjeter sipas udhezimeve Kur'anore dhe te Resulullahit s.a.v.s. por jo te vihen para Zotit dhe Lajmetarit te Tij.... As ata nuk e kerkojne kete lloj respekti, nqs jane besimtare te devotshem... Mesues i mire do te behesh, pa pasur ne bagazhin e dijes as edhe nje horizont te hapur.... Mendjemadh deshiron te shitesh, me mendjen e fryre nga injoranca... Ke gabuar adrese vella i dashtun, jo ne grupin e muslimaneve, jo ne grupin e shqiptarve te mirefillte, jo ne grupin e njerzve me logjike te shendoshe, sepse ky forum ka nje prestigj te cilin edhe po te duash nuk mund ta njollosesh.... Me kete me duhet te te them se me nuk do te polemizoj me ty, pasi qe nuk ja vlen, mendo qfare te duash, nuk do te shkruaj derisa vellezerit dhe motrat muslimane te lirohen nga analfabetizmi yt dhe te fillojne diskutimet e mirefillta perseri...
Gjithsej 238 faqe: « E parë ... « 91 92 93 94 95 96 97 98 99 [100] 101 102 103 104 105 106 107 108 109 » ... E fundit » Trego 238 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.