Forumi Horizont Gjithsej 72 faqe: « E parë ... « 6 7 8 9 10 11 12 13 14 [15] 16 17 18 19 20 21 22 23 24 » ... E fundit »
Trego 718 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Besimi Fetar (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=182)
-- Përse kryepeshkopi i vetëshpallur grek Janullatos nuk largohet nga Shqipëria !!?? (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=8821)

Postuar nga Stanley datë 10 Janar 2006 - 01:24:

Citim:
Po citoj ato që tha ss1
me te vertet per te qeshur 1937 kur e beri noli pucin atehere? a e di ti i nderuar stenli se kur erdhi noli ne shqiperi ne 1920 peshkopi i atehershem i korces i dergon leter s delvines qe ky njeri i rrezikshem te mos lejohet te hyj ne shqiperi a mund te me thuash perse?

As me intereson fare. Une jetoj kohen time.
Vetem me pelqen te di se kush eshte ne Parajse: Noli apo ndonje tjeter?

Postuar nga Stanley datë 10 Janar 2006 - 01:26:

Citim:
Po citoj ato që tha amoxil
Hahahaahahhahahhaha e pyete janullatosin mbreme e haahahhhahahahah.

O Xilo, pse s'pyet Nikolla Markun ti?
Ai i di te gjitha.

Postuar nga amoxil datë 10 Janar 2006 - 04:58:

Citim:
Po citoj ato që tha Une Stenli

O Xilo, pse s'pyet Nikolla Markun ti?
Ai i di te gjitha.

unë të pyes ty se ti ke info të reja dhe të përditshme duke u lidh telefonikisht me janullan......
At Nikolla është një njeri i shenjtë jashtë konceptit të shitur që keni ju o krimba

Postuar nga ss1 datë 10 Janar 2006 - 20:24:

une jetoj kohen time thote stenli sa keq qe me vjen per ty larteson njerez si janullatosi e hedh poshte figura si noli nejse sa per kujtese nese autoqefalia e kishes shqiptare eshte shpallur ne 1937 ateher mund te me thuash c'puc do bente noli kur kishte shume vite si kryepeshkop dhe dicka po shqiperia kur e shpalli pavarsine kur l.Qemali ngriti flamurin ne 28.11.1912apo ne 31.7.1913 kur konverenca famkeqe e londres njohu pavarsine,ke festojme ne i nderuar?

Postuar nga Stanley datë 11 Janar 2006 - 10:47:

Citim:
Po citoj ato që tha ss1
une jetoj kohen time thote stenli sa keq qe me vjen per ty larteson njerez si janullatosi e hedh poshte figura si noli nejse sa per kujtese nese autoqefalia e kishes shqiptare eshte shpallur ne 1937 ateher mund te me thuash c'puc do bente noli kur kishte shume vite si kryepeshkop dhe dicka po shqiperia kur e shpalli pavarsine kur l.Qemali ngriti flamurin ne 28.11.1912apo ne 31.7.1913 kur konverenca famkeqe e londres njohu pavarsine,ke festojme ne i nderuar?

Ne rradhe te pare shkruaj me pika dhe me presje se nuk te merret vesh fare se cfare ke shkruar. Di te shkruash shqip ti apo jo? Cdo gje e ke shkruar ne nje fjali te vetme. Kulmi.

Se cfare festojme ne eshte dicka tjeter. Por, une po te them qe personalisht, festoj keto gjera: Ngjalljen e Krishtit, Pentikostine, Krishtlindjen, Ujin e Bekuar, Festat e Shen Marise, (Lindjen, Hyrjen ne Tempull, Ngjizjen, Fjetjen) Festat e Shenjtoreve, (Shen Vasili, Gojearti, Athanasi, Spiridhoni, Nikolla, Nikodhimi, Dhimitri, etj), Rrethprerjen e Zotit, e shume e shume te tjera.

Po ti cfare feston?

Postuar nga Ujëdhesa datë 11 Janar 2006 - 20:45:

Citim:
Po citoj ato që tha Une Stenli

Pentikostine

Pentikostine???? Ku e feston ti kete feste ne Greqi, se ne Shqiperi ortodokset festojen Pesedhjetoren. A po harrova une ti je orthodhoks jo ortodoks.

Postuar nga amoxil datë 12 Janar 2006 - 06:17:

Citim:
Po citoj ato që tha Ujëdhesa

Pentikostine???? Ku e feston ti kete feste ne Greqi, se ne Shqiperi ortodokset festojen Pesedhjetoren. A po harrova une ti je orthodhoks jo ortodoks.

Ujëdhesa!
pikërisht për këto e kam hap unë temën sepse Shqipërin po e basaldon janulli dita-ditës si nga ana e gjuhës të cilën e ka "pasuruar" me fjalë të reja greke ashtu dhe trojet tona të cilat prej shumë shekujsh grekt e ndyrë përpiqen ti zaptojn sipas ëndrrës "vorjopirjaqis".
po kush dëgjon se?
kto sahanlëpirsit e janullt?

Postuar nga Stanley datë 12 Janar 2006 - 10:05:

Citim:
Po citoj ato që tha unforgiven

Pse harxhon energji kot..

Pse do te rri une te harxhoj energji dhe kohe me ju?
Pse nuk e harxhoni ju kohen duke e shporrur Janullatosin qe po ju zapton tokat jugore? Kete shikoni, dhe mos me qeshni me te madhe nderkohe qe trupat greke kane zaptuar Korcen, Gjirokastren, Saranden dhe po i afrohen Beratit dhe Fierit.

Ahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
hahahahha.

Te me falin moderatoret.

Postuar nga Stanley datë 12 Janar 2006 - 10:28:

Mendimet e te Vetelarguarit.

Citim:
Po citoj ato që tha kontinenti

Ndokush mund te dyshoje e te thote; Atij Stenlit, ate detyre i kane caktuar...qe te beje injorimin e At Nikolla Markut, sepse kembe ngulja jote, pikerisht tek At Nikolla Marku, keshtu i detyron njerzit qe te mendojne. I detyron njerzit te thone qe, ai Stenli eshte futur ne forum per nje qellim te vetem... te hedhe balte kundra At Nikolla Markut...kaq !

Ne rradhe te pare, mua as me behet vone fare per NM.
Une cuditem, pse vazhdoni t'i ofendoni akoma shqiptaret.
A jane patriote shqiptaret? Nqs po, pse nuk jane bashkuar me Shen Nikolla Markun? Pse jane kaq pasive?
Domethene qe shqiptaret nuk jane patriote. Nikolla eshte i vetem, pa njeri, nuk e perkrah asnje organizate qeveritare ose jo, asnje kishe tjeter e botes, (Katolike, Protestante dhe aq me teper ORTHODHOKSE), Qeveria, dhe mbi te gjithe, POPULLI. OK? POPULLI, POPULLI, POPULLI.

Prandaj do ju lutesha, mos i ofendoni shqiptaret.

Postuar nga Ujëdhesa datë 12 Janar 2006 - 18:01:

Citim:
Po citoj ato që tha amoxil

Ujëdhesa!
pikërisht për këto e kam hap unë temën sepse Shqipërin po e basaldon janulli dita-ditës si nga ana e gjuhës të cilën e ka "pasuruar" me fjalë të reja greke ashtu dhe trojet tona të cilat prej shumë shekujsh grekt e ndyrë përpiqen ti zaptojn sipas ëndrrës "vorjopirjaqis".
po kush dëgjon se?
kto sahanlëpirsit e janullt?

Sahanlepires ka pasur gjithmone Amoxil dhe fatkeqesisht do te vazhdoje te kete. Une i kam bere disa pyetje si Stenlit ashtu edhe Mobidikut, lidhur me "idhullin" e tyre por siç duket nuk u vjen per mbare te pergjigjen, sepse nuk kane ç'te thone, sepse faktet flasin qarte. Kur u ben ndonje pyetje me spec, zhduken nga forumi per disa kohe dhe kthehen me vone per t'u marre me vogelsira. Ç'e zyri njeriun dhe s'e hoqi? Edhe ne na duhet t'i durojme keta sahanlepires qe kane studiuar ne Greqi, keta orTHoDHokset e rinj.

Gjithsej 72 faqe: « E parë ... « 6 7 8 9 10 11 12 13 14 [15] 16 17 18 19 20 21 22 23 24 » ... E fundit »
Trego 718 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.