Forumi Horizont | Gjithsej 72 faqe: « E parë ... « 6 7 8 9 10 11 12 13 14 [15] 16 17 18 19 20 21 22 23 24 » ... E fundit » Trego 718 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Besimi Fetar (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=182)
-- Përse kryepeshkopi i vetëshpallur grek Janullatos nuk largohet nga Shqipëria !!?? (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=8821)
Citim:
Po citoj ato që tha ss1
me te vertet per te qeshur 1937 kur e beri noli pucin atehere? a e di ti i nderuar stenli se kur erdhi noli ne shqiperi ne 1920 peshkopi i atehershem i korces i dergon leter s delvines qe ky njeri i rrezikshem te mos lejohet te hyj ne shqiperi a mund te me thuash perse?
Citim:
Po citoj ato që tha amoxil
Hahahaahahhahahhaha e pyete janullatosin mbreme e haahahhhahahahah.
Citim:
Po citoj ato që tha Une Stenli
O Xilo, pse s'pyet Nikolla Markun ti?
Ai i di te gjitha.
une jetoj kohen time thote stenli sa keq qe me vjen per ty larteson njerez si janullatosi e hedh poshte figura si noli nejse sa per kujtese nese autoqefalia e kishes shqiptare eshte shpallur ne 1937 ateher mund te me thuash c'puc do bente noli kur kishte shume vite si kryepeshkop dhe dicka po shqiperia kur e shpalli pavarsine kur l.Qemali ngriti flamurin ne 28.11.1912apo ne 31.7.1913 kur konverenca famkeqe e londres njohu pavarsine,ke festojme ne i nderuar?
Citim:
Po citoj ato që tha ss1
une jetoj kohen time thote stenli sa keq qe me vjen per ty larteson njerez si janullatosi e hedh poshte figura si noli nejse sa per kujtese nese autoqefalia e kishes shqiptare eshte shpallur ne 1937 ateher mund te me thuash c'puc do bente noli kur kishte shume vite si kryepeshkop dhe dicka po shqiperia kur e shpalli pavarsine kur l.Qemali ngriti flamurin ne 28.11.1912apo ne 31.7.1913 kur konverenca famkeqe e londres njohu pavarsine,ke festojme ne i nderuar?
Citim:
Po citoj ato që tha Une Stenli
Pentikostine
Citim:
Po citoj ato që tha Ujëdhesa
Pentikostine???? Ku e feston ti kete feste ne Greqi, se ne Shqiperi ortodokset festojen Pesedhjetoren. A po harrova une ti je orthodhoks jo ortodoks.
Citim:
Po citoj ato që tha unforgiven
Pse harxhon energji kot..
Mendimet e te Vetelarguarit.
Citim:
Po citoj ato që tha kontinenti
Ndokush mund te dyshoje e te thote; Atij Stenlit, ate detyre i kane caktuar...qe te beje injorimin e At Nikolla Markut, sepse kembe ngulja jote, pikerisht tek At Nikolla Marku, keshtu i detyron njerzit qe te mendojne. I detyron njerzit te thone qe, ai Stenli eshte futur ne forum per nje qellim te vetem... te hedhe balte kundra At Nikolla Markut...kaq !
Citim:
Po citoj ato që tha amoxil
Ujëdhesa!
pikërisht për këto e kam hap unë temën sepse Shqipërin po e basaldon janulli dita-ditës si nga ana e gjuhës të cilën e ka "pasuruar" me fjalë të reja greke ashtu dhe trojet tona të cilat prej shumë shekujsh grekt e ndyrë përpiqen ti zaptojn sipas ëndrrës "vorjopirjaqis".
po kush dëgjon se?
kto sahanlëpirsit e janullt?
Gjithsej 72 faqe: « E parë ... « 6 7 8 9 10 11 12 13 14 [15] 16 17 18 19 20 21 22 23 24 » ... E fundit » Trego 718 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.