Forumi Horizont | Gjithsej 32 faqe: « E parë ... « 7 8 9 10 11 12 13 14 15 [16] 17 18 19 20 21 22 23 24 25 » ... E fundit » Trego 313 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Probleme Sociale (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=312)
-- Ekziston racizmi ne shqiperi??? (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=8878)
Citim:
Po citoj ato që tha erious
a the jam jevge prej babe ? apo po tallim bythen ketu ?
Citim:
Po citoj ato që tha agata
ahahaaha ku e pe kete meeeeeee
Bir selmani nenes ke te qaj me pare...
Po, e lexuam te gjithe mbreme ca kishe shkruar ti Agata, dhe Bjondja e shkrete, aq zemermire, po te kerkonte aq te falur, sa thua i ra forumi nen koke![]()
![]()
Vec me nje ndryshim nga Nena jote, dhe jo nga Babai. Dmth, ke pohuar qe "Perderisa YT Ate eshte martuar Vite me pare me Evgjite, pse te mos e beje dhe ti? Dhe Ajo ( pra Mami yt jo rrace e bardhe) ishte shum her me e bukur dhe me e zgjuar sesa TY." Kete ke shkruar Agate e dashur, nuk po te shpifet nejri.
Ketu me vjen dhe mua inat, jo vetem Erious. Hajt pash zotin kujt i intereson nese je mulate, gabele, evgjite apo rome, ( kaq permbledhje di une). Rendesi ka qe ke gjet vetveten ne France.
Citim:
Im ate Angel, dhe ajo femer eshte me e bukur dhe shume me e zgjuar se un...
Megjithate Angel, tema nuk ka te bej me mua, un kam 15 vjet qe jetoj ne nje shtet tjeter, qe ndoshta eshte shume me pak racist se sa ai i joni...
Citim:[/B]
Po citoj ato që tha Enya
Po, e lexuam te gjithe mbreme ca kishe shkruar ti Agata, dhe Bjondja e shkrete, aq zemermire, po te kerkonte aq te falur, sa thua i ra forumi nen koke![]()
![]()
[/color]
Citim:
Po citoj ato që tha Enya
Erious nuk eshte rracist, por eshte Realist, me "R" te madhe. Dhe qe thua ti, nga bazohesh ti per erious qe e ofendon kaq rende publikisht? Ti mund te lavderosh shokun tend Jevg, por kurre te besh krahasime me nejrez qe kurre ne jeten tende s`i ke pare. Se kot mos je ti evgjit dhe tu preken interesat,Shko bjeri daulles, se vec per aheng jeni, e keni ne gjak !
Jemi rraciste, dhe sigurisht kush e ndjen veten sadopak Shqipetar do mbroje gjakun e tij.
Sa per Fajtorin, e ka ne gjak perbuzjen per anetaret. Nuk ka lene anetar pa e ofenduar ne forum( atijt te gjithe ne i dukemi Injorante, Idjote, etj...), me kunja larg e larg, dhe ai pretendon se na prishen interesat shume se kush eshte Fajtori, turk (musliman) apo kaurr( grek) apo katolik ( Shqipetar).
Pastaj sigurisht Fajtori do fuse nje kunj, qe te" digjet" muhabeti, ndryshe nuk ecen forumi. Eh medet, ca mban kjo bote, dhe ku ne mergim pale!
ps: Ec o vella shikoni punet tuaja, ca mban familja juaj, se as ca mban lagjia s`na intereson!
Angel me pyeti ne nje mesazh qe e ka fshire duke me thene a do merje dike te nje race tjeter...
Dhe ju pergjigja, perderisa im ate e ka bere edhe un do e beja...
Kishte nje gabim drejtshkrimore ne mesazhin tim.. dhe per korigjim i them im ate...
Pastaj vazhdova duke mbrojtur femren ne fjale qe eshte me e bukur dhe me e zgjuar se un...
keshtu eshte kur lexoni me prapanica, e kur moratorja ne fjale fshin ato qe nuk duhet.
Po ne jemi aq injorante ne kete forum, sa ngaterojme njerzit antiraciste, me jevgjit... se ti Enya keshtu i the edhe al74, mos na eshte jevg... Kurse eri i tha fajes, se eshte c'virgjeruar nga jevgat prandaj i mbron... ja sa ulet flisni... dhe kur ju ofendojne thoni uaaaaaaaa si na ofenduat, duke harruar se ofendoni ju te paret...
Nuk flas me ne kete teme se me vjen vertet te vjelle...
hajt shendet, copa mishi me dy sy...
Pershendetje Agata
Postimet i fshiva me kerkesen tende meqe ma kerkove me mp.
Mgjate po i ripostoj serish nqse deshiron e bej pa problem.
JU LUTEM E NJEHERE TE GJITHEVE TI PERMBAHENI TEMES NDRYSHE DO MBYLLET.
Citim:
keshtu eshte kur lexoni me prapanica, e kur moratorja ne fjale fshin ato qe nuk duhet.
hajt shendet, copa mishi me dy sy...
Cilat postive fshive o Angel...., un nuk te kerkova te fshije mesazhet e mia, por mesazht e aty qe me ishin drejtuar duke me keq kuptuar, si psh, biodia dhe eriusi... kurse ti ke fshi cfare ke dashur... nejse...
AGATA TE GJITHA POSTIMET E FSHIRA U RI-PUBLIKUAN KESHTU QE MOS U SHQETESO ME.
TE LUTEM QENDRO BRENDA TEMES. PO KE ANKESA TE TJERA POSTO TE TEMA PERKATESE JO KETU.
KLM
dhe sic thote populli fillozof... muhabet jevgjish
Gjithsej 32 faqe: « E parë ... « 7 8 9 10 11 12 13 14 15 [16] 17 18 19 20 21 22 23 24 25 » ... E fundit » Trego 313 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.