Forumi Horizont Gjithsej 32 faqe: « E parë ... « 8 9 10 11 12 13 14 15 16 [17] 18 19 20 21 22 23 24 25 26 » ... E fundit »
Trego 313 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Probleme Sociale (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=312)
-- Ekziston racizmi ne shqiperi??? (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=8878)

Postuar nga AngelDevil datë 16 Nëntor 2009 - 03:10:

ERIOUS QENDRO BRENDA TEMES. POSTIMET JASHTE TEME DO FSHIHEN DIREKT.

Postuar nga erious datë 16 Nëntor 2009 - 03:12:

une ty moj e nderuar agata, nuk te keqkuptova perderisa po e thua dhe ti qe gabova ne shkrim... prita, sepse thash boooh te shkruajti dhe biondia duke te kerkuar falje, ti i replikove lereni jeten time jasht... tashi cdreqin ke qe ngren dhe zerin a thua se ta kemi per borxhe... ku per mendimin tim do te respektoheshe me shume te thoje jam jevge

Postuar nga BIONDIA datë 16 Nëntor 2009 - 03:12:

Citim:
Po citoj ato që tha agata
Cilat postive fshive o Angel...., un nuk te kerkova te fshije mesazhet e mia, por mesazht e aty qe me ishin drejtuar duke me keq kuptuar, si psh, biodia dhe eriusi... kurse ti ke fshi cfare ke dashur... nejse...

Agata te lutem mos luaj me inteligjencen time ...mua e dashur sme intereson se cfar ngjyre ke ti dhe nuk ishte aspak deshira ime dhe kureshtja ime te dija nje te VERTET(dhe pse tani e mohon por ska vlere) mbi jeten tende private...te pakten mundohu te jesh vetvetja ne cdo cast dhe kudo qe te jesh ...une nese e ke vene re mundohem qe mos keqkuptoj asnje sepse nuk me pelqen te rrembehem para se te shkruaj perdor trurin jo menderen por kur e kuptoj qe kam gabuar kerkoj falje dhe po te them me vjen keq qe ty te kerkova falje sepse se meriton faljen time ...kaq agata te uroj fat ne jete ty dhe familjes tende.

Postuar nga agata datë 16 Nëntor 2009 - 03:30:

Citim:
Po citoj ato që tha AngelDevil
lind pyetja e drejtperdrejte

do ishe martu me ndonje te zi te kuq te verdhe ti Agata?

pra doja me thene a do doje qe kalamoni yt te qe ndryshe nga ty e prinderit e tu?

Citim:
Perderi sa im ate e ka bere vite me pare Angel do e beja edhe un...
Dhe e adhuroj kurajon e tij...

Kurse ju ma bete im ate te zi... ah nuk keni faj ju por un...

Postuar nga erious datë 16 Nëntor 2009 - 03:35:

je kurioze ti, se po na ben dhe per budallej... s'me pelqen, perse nuk u s'qarove qe mbreme sepse shkrimi i biondes dhe i imi ndaj teje ishte i prere... apo kshu kot per sport

Postuar nga Deb* datë 16 Nëntor 2009 - 03:37:

Citim:

Sinqerisht Agata me gjithe respektin qe kam, mos na bej per budallenj. Erious u ngaterrua se nga ato qe shkruajte te lije te nenkuptoje qe jot eme eshte jevge dhe jo babai. Ka ndonje dif. te madhe per ty? Jo babi, por nena, apo njerka? Cila i bie? Nuk te kuptoj. Je ti vet qe e deklarove, asnje nuk ta kerkoi.  

Postuar nga erious datë 16 Nëntor 2009 - 03:38:

u bome si jevgjit sinqerisht, boll me budalliqe... e kisha mbyllur qe mbrem kete teme, ti dhe cito shkrime por e bukura eshte qe kur te replikoi me thua mos me shkruaj.

Postuar nga BIONDIA datë 16 Nëntor 2009 - 03:51:

Citim:

Nje keshille Agata merre si te duash ose mos e merr fare ...asnjeher mos fol o shkruaj per te terhequr vemendjen e dikujt duke thene gjera qe te vihen kunder ty si njeri ...sinqerisht me vjen keq... nuk mund te gjykoj njeri sepse para se te gjykoj te tjeret duhet te shof veten time por nuk me pelqejne kur me bejne per budallaqe ...

i kerkoj falje moderatorit por besoj se do e kuptoi se dolem nga tema jo me qellim dikush na nxorri ...

Postuar nga erious datë 16 Nëntor 2009 - 04:02:

hahahahahahaha... qesh sepse po mendoja smoker, kur thote qe jam gjithmon ne mes, kur ngaterrohen gjerat... hej bela

Postuar nga erious datë 16 Nëntor 2009 - 04:07:

ka moderator ketu ? un mendoj te mbydhet kjo tema, beni c te doni... taten njerez.

Gjithsej 32 faqe: « E parë ... « 8 9 10 11 12 13 14 15 16 [17] 18 19 20 21 22 23 24 25 26 » ... E fundit »
Trego 313 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.