Forumi Horizont Gjithsej 72 faqe: « E parë ... « 9 10 11 12 13 14 15 16 17 [18] 19 20 21 22 23 24 25 26 27 » ... E fundit »
Trego 718 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Besimi Fetar (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=182)
-- Përse kryepeshkopi i vetëshpallur grek Janullatos nuk largohet nga Shqipëria !!?? (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=8821)

Postuar nga Kuriozi datë 21 Janar 2006 - 19:47:

ershendetje.

Une kama kohe qe nuke kam shkruar por e kam ndjekur forumin shpesh. Nuk me eshte dukur e udhes te nderhu sepse shpesh me dukej se do nderhyja ne debate per te cilat kisha pak per te thene ...ketu i referohem cektesise dhe argumenteve te vaefer te disa individeve ketu ne forum.

Dhe per ta mbullur dhesha te sugjeroj ta lini te qete kete "te mangetin" qe here quhet stenli dhe here te tjera ''une stenli".
Ti japesh pergjigja ati une mendoj se eshte njelloj si te zhytesh ne llum.
:-&

Postuar nga diabolic datë 21 Janar 2006 - 23:16:

Citim:
Po citoj ato që tha Une Stenli

Me pelqeve ne dy fjalite e para. Ky mendim u hodh poshte kur lexova fjaline pasuese. Me vjen shume keq qe ti je shprehur ne ate menyre. Madje, per kete pyetje une do te doja te dija nje pergjigje nga ty, i nderuar, qe jeton atje. Por, perderisa kerkove "shpjegimin" tim po te them qe: Ti, nqs je orthodhoks, mbetu jashte ketyre mendimeve te grekeve. Megjithate ti nuk ke pse te gjykosh nje popull te tere. Gjykimi eshte i Perendise. Ti si orthodhoks bej punen tende. Shko ne Kishe, kungohu, merr Naforen etj etj. Mos hyr ne biseda qe edhe ty te merzisin.
Nqs disa njerez mendojne ashtu, legenit le t'i bien, ti vazhdo lutju Perendise dhe bashkohu me te. C'rendesi ka se nga je?

Te gjithe jemi Bij te Perendise.

O ti stenli por cfar po ben ketu ti mer byrazer po predikon apo cfar? Ik thirri kallaballekut se le nam, dy metrra burre ka shkuar dem kot . Ah stenli ske faj ti jo fajin e ka qeveria qe te hoqi prasin e te futi bananen ( mos e fshini mer se eshte batut e cekes nuk eshte sharje jo) Ika une se te hiqni oreksin ju per zotin .

PS: ore akoma gjalle eshte Janullatosi mo, akoma se kan vrare ate mu... nejse. ika tung kalamaja

Postuar nga Stanley datë 22 Janar 2006 - 10:43:

Nje pyetje per Amoxilin. Pyetja e harruar!

O Amoxil...

Perse Kryepeshkopi i veteshpallur Anastas nuk largohet nga Shqiperia?

Perse? Perse? Perse? Perse? Perse? Perse? Perse? Perse? Perse?

Postuar nga ss1 datë 22 Janar 2006 - 18:28:

Stenli faleminderit qe me kujtove c'duhet te bej por nuk ishte nevoja per predikime te tilla.Ne fakte pyetjes sime nuk iu pergjigjendaj dua te pyes dhe njehere me pyetjen e plote se ne dy mesazhet e para ka dale e gjysmuar pra:pse greket nuk na besojme qe jemi ortodoks shqiptare por na indetifikojne ose si minoritare ose si "vorio-epirote" dhe kurre si shqiptare.Mos valle kesaj politike i sherben dhe Janullatosi? Perse?

Postuar nga Petrit Kola datë 22 Janar 2006 - 21:04:

Citim:
--------------------------------------------------------------------------------

Ajo Korca qe eshte djepi i kultures, patriotizmit, shkolles, muzikes etj etj., e perkrah Janullatosin aq shume sa ty s'ta pret mendja. Shko ne Korce dhe shaje Kryepeshkopin e tyre, Anastasin, dhe ta shikosh po s'te moren me shqelma. Shko, shko provoje dhe te mallkosh diten qe ke lindur.
--------------------------------------------------------------------------------
E para krypeshkopi nuk eshte i tyre sepse Korca nuk eshte Greqi dhe e dyta kam vajtur une ne Korce dhe e kam share (thene te verteten) dhe c'fare thua ti Stenli hahahaha... por prifterinjete e Korcesh dhe rrethinave kane qene ata qe i kane vene dermen grekut me letra dhe me dyfek... dhe kjo eshte nje arsye pse shqiptaret urrejne zaptuesit e kishes se tyre, sepse eshte lene amanet nga te paret tane prifterinje.

Stenli,
Po nuk te besohet se kam qene ne Korce leme nje date dhe vemi bashke o "byrazer"...

Postuar nga amoxil datë 23 Janar 2006 - 01:53:

Re: Nje pyetje per Amoxilin. Pyetja e harruar!

Citim:
O Amoxil...

Une e di pse-ne po te gjithe e morem vesh se kush ishe ti dhe se sa i shitur ishe,nje grekofil i shitur deri ne rrenze te origjines sate.Pthuu fare e ndyre.

Postuar nga Petrit Kola datë 23 Janar 2006 - 02:12:

O Amoxil...

Sepse eshte oficer i zbulimit greke ne Shqiperi... dhe do te largohet kur nuk do te jete me i dobishem per te avancuar interesat greke ne Shqiperi. Atehere do ti vije urdheri per te thyer qafen...

Postuar nga Stanley datë 23 Janar 2006 - 04:59:

Te paafte per t'u pergjigjur.

Sa keq me vjen! Asnje nuk iu pergjigj pyetjes sime dhe te Amoxilit.
Madje edhe Titi (Petriti) ka shkruar dicka aq te pakuptimte sa s'ka ku te shkoje. Ah more Kontinent c'u bere ketyre njerezve qe i le si peshku pa uje, pa argumentet dhe faktet e tua.

Amoxili, nuk e di "pse". Nga ta dije? Ku e ka idene ai debil se c'behet ne Shqiperi; se sa shume e duan orthdhokset shqiptare Kryepeshkopin e tyre te TERESHENJTE. Se sa shume korcare, beratas, vlonjate, gjirokastrite, elbasanllinj, durrsake, myzeqare, tiranas, shkodrane, pogradecare, permetare, sarandiote, kavajas, cerrikas, etj., e duan Janullatosin.

Te gjithe keta bejne qe Kryepeshkopi Anastas te mos largohet nga Shqiperia. Se e duan aq shume. Dhe, sikur me ligje te duan pushtetaret ta largojne, nuk do te mundin. Sepse ata qe lartpermenda do te mblidhen si zinxhir i pathyeshem dhe do ta mbrojne Bariun e tyre me bindje te plote.

Kjo ishte pergjigjja e pyetjes. Nuk ishte e veshtire per t'u kuptuar, por zemerngurtesia juaj, injoranca, verberia, idiotizmi dhe shoke te ketyre semundjeve te sherueshme, nuk ju lene te vazhdoni perpara; nderkohe qe Anastasi nderton banesa shpirterore, Kisha, Klinika, Kopshte, Shkolla, Qendra Rinore, Azile etj., etj.

Ju? Vazhdoni shkruani mesazhe ne kompjuter.

Postuar nga myzeqari datë 23 Janar 2006 - 05:06:

O Stenlo , ti thote Qeveria te shporret atij dhe te jesh i sigurte qe bashke me te do veni ne hale te gomares dhe ju te tjetret me bariun tuaj !
Te siguroj una 100% qe Ky vend Greqi as ka per tu bere dhe as nuk do behet

Nuk na thua sa e ka tarifen e shkollave dhe te klinikaVE jANULLASI ?

Ne fakt mire e ke qe na thua te shkruajm , se kur nuk ka qeveri ngelen ca si puna jote te tallin lesht

Postuar nga Petrit Kola datë 23 Janar 2006 - 06:28:

...

Stenli tha:
"Se sa shume korcare, beratas, vlonjate, gjirokastrite, elbasanllinj, durrsake, myzeqare, tiranas, shkodrane, pogradecare, permetare, sarandiote, kavajas, cerrikas, etj., e duan Janullatosin."

Po Stenlo,
Ata jane aq shume sa viza dhe Dhrami i jep pederasi Janullatos, por nuk jane shumica. Po ashtu eshte, ka dhe nga ata qe per nje vize ja cojne femijet prifterinjeve greke..., dhe dikush ne Sarande bertiste i stresuar se si s'me bene mua spiun keta greket qe te beja ndonje pare.

Stenlo,
Une jam i brendshem dhe e di mire, parate e spiunave ndahen nga greket prifterinje...te jape dhe fakte dhe lista...

Po do te dish se sa shume e duan korcaret, saranditet, beratasit etj... shiko sondazhet qe behen neper forume. Shiko forumin Horizont qe eshte me shume nje forum grek se sa shqiptar dhe prape jeni te humbur shiko sondazhin tek forumi shqiptar i ALBOS nga Permeti qe i merr ldhrahmite ne kishen greke ne Filadelfia dhe atje jeni te humbur se po te behet fjale per forumin ZERIYT dinamitin ne bythe merr Janua tende...
Dhe po s'te dolen keto sondazhe be nje ne Shqiperi...

Anastasin shqiptaret ja ngulin nje hu ne bythe, por te keqen e kane te qeverite e tyre te shitura, ato qe sollen dhe koleren Janullatos...

Petriti

P.S Argumento pse jam i gabuar ne arsyetimin dhe faktet e mija dhe po s'munde thuaj Janos, atij jargavacit te dali dhe te mbroje ato te cilat te paguan ti te mbrosh...
Stenlo, dhe mos haro se une jam e VERTETA

Gjithsej 72 faqe: « E parë ... « 9 10 11 12 13 14 15 16 17 [18] 19 20 21 22 23 24 25 26 27 » ... E fundit »
Trego 718 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.