Forumi Horizont Gjithsej 4 faqe: « 1 [2] 3 4 »
Trego 181 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Video Muzikore (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=357)
-- Soundtracks - Kolonat zanore te filmave (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=15877)

Postuar nga Glaukus datë 18 Maj 2008 - 01:38:

The Beach

Postuar nga Katilesha datë 18 Maj 2008 - 01:55:

Lightbulb

Violina e kuqe

Nje film madheshtor.. Tingujt e violines te perpijne aq shume saqe per nje moment te duket edhe ty sikur po luan ne violine...

Postuar nga Glaukus datë 18 Maj 2008 - 02:12:

Gladiator ... : Lisa Gerrard - " Now We Are Free "

Postuar nga Katilesha datë 18 Maj 2008 - 02:58:

A Beautiful Mind

- Kete film e kam pasur te rekomanduar nga pedag. per te studiuar skizofrenine paranoide ,por fatkeqesisht asnjehere nuk kam pasur mundesine ta shoh deri ne fund filmin :p Gjithsesi shpresa vdes e fundit :p:p

ps: po ve kete video se me like me mucho :p

Postuar nga Katilesha datë 18 Maj 2008 - 03:02:

weeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee  po kam harruar filmin me kryesor :p:p

Katilesha James Bond 007

Postuar nga Katilesha datë 19 Maj 2008 - 15:21:

Thumbs up

Robin Hood  nga Michael Kamen

Postuar nga Tulipani datë 19 Maj 2008 - 18:10:

Patti Smith & Leonard Cohen - Sweet Jane (Natural Born Killer Ost)

Postuar nga Tulipani datë 19 Maj 2008 - 18:21:

Love story - Andy Williams

Une Love story se kam pare, se keto historite me vdekje tragjike ne fund si me porosi i kam inat

Nejse kolona zanore eshte e bukur, Francis Lai eshte po i njejti qe ka bere Pergjithmone Xhulia me duket e qe s'besoj te kete shqiptar pa e pare

Postuar nga Katilesha datë 21 Maj 2008 - 04:08:

Braveheart ( muzika nga Enya)

ps; Tuli "Pergjithmone Xhulia" kam dasht me e vu une (edhe pse asht serial) ,sepse e ka muziken shume te bukur dhe aq per me teper qe luan nje aktor shqiptar aty,por nuk di me e gjet ne yt. Pastaj "Love story" e kam lexu liber dhe eshte shume interesant. Nej novele dashurie ,por qe ka dicka te vecante , sidomos hyrja e librit eshte shume e bukur.

Postuar nga Glaukus datë 21 Maj 2008 - 04:30:

" Conquest of Paradise " - Vangelis

Postuar nga Tulipani datë 21 Maj 2008 - 18:17:

Kati po mund te vesh dhe te serialeve mjaft te kete te beje me kinematografine se eshte televizive ska problem

sa per precizim, muzika e Braveheart s'eshte kompozuar nga Enya por nga James Horner (ai i Titanikut) por ne web shpesh gabohen sepse kur flitet per kete lloj muzike pak si New Age e me origjine irlandeze i vene emrin perhere Enya

Postuar nga Tulipani datë 29 Maj 2008 - 21:01:

Estella's Theme - Great Expectations

Ky film ka nje kolone zanore shume te bukur, kjo pjese eshte e preferuara ime .

Postuar nga Tulipani datë 29 Maj 2008 - 21:02:

Mono - Life in Mono (Great Expectations OST)

Postuar nga Glaukus datë 08 Qershor 2008 - 04:16:

Gheorghe Zamfir - " Einsamer Hirte " tek filmi Kill Bill

Postuar nga Demokrate4ever datë 08 Qershor 2008 - 04:58:

Glak ti qe s'perton dhe une qe s'dua te prish ritmin e muzikes qe po degjoj tani na e sjell ketu kolonen zanore te filmit " La Piovra"

Postuar nga Glaukus datë 08 Qershor 2008 - 05:19:

ka shumë melodi aty ( nga një në cdo serial ) ktu vritet Kanani ... Katani desha me than

Postuar nga AndreaPirelli datë 08 Qershor 2008 - 09:12:

Muziken e filmit Izaura na e gjen dot njeri???
Faleminderit ne advance.

Postuar nga Katilesha datë 08 Qershor 2008 - 12:47:

Lightbulb

The Crow

Postuar nga Katilesha datë 08 Qershor 2008 - 12:53:

Anaconda

ps: Eshte nder filmat e pakte qe nuk i kam pa as fillimin dhe as fundin :p

Postuar nga Katilesha datë 11 Qershor 2008 - 03:09:

Po degjoja kengen dhe m'u kujtua filmi.

Mbaj mend qe kur e kam pare kete film  kam qare me denese sidomos te mbyllja e filmit.

Postuar nga AndreaPirelli datë 11 Qershor 2008 - 05:18:

Citim:
Po citoj ato që tha katilesha007

Mbaj mend qe kur e kam pare kete film  kam qare me denese sidomos te mbyllja e filmit.

Une tek filmi "Mimoza llastica" kam qare shume ........ .

Postuar nga lezhjani-82 datë 11 Qershor 2008 - 06:08:

Citim:
Po citoj ato që tha turll

Une tek filmi "Mimoza llastica" kam qare shume ........ .

Ku ke qare tek pjesa qe ha buk me gjalp edhe nuk ja jep shoqes nje kafshate?

Postuar nga Demokrate4ever datë 22 Qershor 2008 - 23:49:

Fergie - Labels or Love?:D

Enigma:Nese s'ke vajtur akoma ta shohesh filmin, te sugjeroj. Nuk ishte kushedi film, por me shume ishte funny, especially the fifty blond hair hahaha

p.s Tule, na gjej soundtrack te filmit "Dy vjet pushime" kerkoj ndihme edhe shefit nese s'mundesh vete.

Postuar nga ~Enigme~ datë 23 Qershor 2008 - 00:01:

Re: Fergie - Labels or Love?:D

Citim:
Po citoj ato që tha Demokrate4ever
Enigma:Nese s'ke vajtur akoma ta shohesh filmin, te sugjeroj. Nuk ishte kushedi film, por me shume ishte funny, especially the fifty blond hair hahaha

p.s Tule, na gjej soundtrack te filmit "Dy vjet pushime" kerkoj ndihme edhe shefit nese s'mundesh vete. [/B]

ahah e pashe naten qe u hap. U kenaqa, mgjs filmi ishte i parashikueshem (ashtu si ne filmi "sweet home alabama") , pak i gjate mendova, por mqs ishim nje grup i madh qe perfunduam pas filmit me cosmo duke defryer e beri momentin te paharrueshem.
ps U cuditem me bjonden u zgjenjeva ahahha !

Postuar nga Tulipani datë 23 Qershor 2008 - 16:05:

2 vjet pushime

sa pertace i kam kto forumistat s'kerkojne fare :p:p ...

e kishe fjalen per kete ?

une filmin se mbaj mend fare por librin e kam lexuar 2 here, te dyten here gjate pushimeve

Postuar nga Tulipani datë 23 Qershor 2008 - 16:09:

Izaura

e kishin kerkuar dhe kete me duket ... se di eshte kjo apo jo se nuk e kam pare por me hamendje them se eshte ky version ... se na paska dhe versione te tjera

Postuar nga Tulipani datë 23 Qershor 2008 - 16:13:

Des'ree - Kissing You(OST Romeo & Juliet'96)

tani po ve 1 qe me pelqen mua ... Ost e versionit te 96 ka shume kenge te bukura ...

ps ... Leo ne max e ndricimit te vet

Postuar nga Tulipani datë 23 Qershor 2008 - 16:17:

Romeo and Juliet 1968

ja dhe versioni i vjeter qe une se kam pare por kolona zanore eshte kjo ... muzika nga Nino Rota qe e listen e filmave e ka ca shume te gjate per ta shkruajtur.

Postuar nga AndreaPirelli datë 23 Qershor 2008 - 17:25:

Njesh fare je Tulipan .............. "Dy vjet pushime" e kam pat fiksim ene une, po e kisha harruar.

p.s. OT . Del Piero ishte i pesti ne listen e Penalltive. Dhe pasi jepet lista, rradha nuk ndryshohet. Dyshohet per Tonin .... apo Ambrosinin ...????!!!!

Postuar nga Eria datë 23 Qershor 2008 - 18:29:

Citim:
Po citoj ato që tha turll

p.s. OT . Del Piero ishte i pesti ne listen e Penalltive. Dhe pasi jepet lista, rradha nuk ndryshohet. Dyshohet per Tonin .... apo Ambrosinin ...????!!!!

Mos ki merak ore se do hyje prape Tulpja ke tema Sportit ,se nuk rri vetem ke muzika ajo....

Postuar nga AndreaPirelli datë 23 Qershor 2008 - 18:34:

Citim:
Po citoj ato që tha Eria

Mos ki merak ore se do hyje prape Tulpja ke tema Sportit ,se nuk rri vetem ke muzika ajo....

Postuar nga Tulipani datë 24 Qershor 2008 - 00:10:

ore dhe ketu e futet futbollin ? :p

Po Toni pra thone se eshte ...
do kete menduar : boll po kthehem pa gol, te humb dhe penalltine mi prene kembet kur te kthehem

Postuar nga Katilesha datë 08 Korrik 2008 - 23:45:

Exclamation

The day after tomorrow

-hmmmmmm kaos , shkence, fantazi dhe nje muzike e mrekullueshme.

Postuar nga Tulipani datë 09 Korrik 2008 - 00:25:

Lightbulb The Hours

Kush se ka pare kete film ta beje sepse eshte shume i bukur. Kolona eshte bere nga Philip Glass qe eshte me te vertete nje gjeni i minimalizmit ne muzike. Oscar per Nicole Kidman.

Pa muziken e tij ky film s'do kishte qene i njejte.

Postuar nga Tulipani datë 19 Korrik 2008 - 16:08:

The Beach OST All Saints - Pure Shores

ndoshta The Beach kaloi si pa u ndjere por per mua eshte nga me te realizuarit e Leo Di Caprio. Idea e nje ishulli larg teknologjise e shoqerise nderthuret me faktin se ekzistenca e tij nuk eshte medoemos parajsa e se njerezit qe e popullojne ate jane po ata qe jane dhe ne shoqerine moderne qe kane lene pas me gjithe difektet e tyre.

Postuar nga Katilesha datë 14 Gusht 2008 - 19:54:

Tomb Rider

Mbreme pashe vetem disa sekuenca nga ky film. Interesant, por aksioni dhe fantazia e tepruar me te cilen ndertuar historia e heroines Lara Croft nuk me kane ngacmuar asnjehere te shoh filimin edhe pse me pelqen shume aktorja.

Postuar nga Katilesha datë 15 Gusht 2008 - 20:14:

The Jacket

Hmmm nje film shume interesant  qe te le ankth , mbresa dhe nje deshire per te udhetuar ne kohe ,per te ecur me shpejt se te tjeret.  Adrien Brody kur e kam pare tek filmi "Pianisti" nuk me ka lene ndonje pershtypje te vecante,por tek ky film me ka pelqyer shume. Sidomos syte e tij.

Postuar nga Katilesha datë 15 Gusht 2008 - 20:17:

The Jacket

Hmmm nje film shume interesant  qe te le ankth , mbresa dhe nje deshire per te udhetuar ne kohe ,per te ecur me shpejt se te tjeret.  Adrien Brody kur e kam pare tek filmi "Pianisti" nuk me ka lene ndonje pershtypje te vecante,por tek ky film me ka pelqyer shume. Sidomos syte e tij.

Postuar nga Katilesha datë 20 Gusht 2008 - 22:53:

Pretty Woman

Kur e kam pare per here te pare para shume viteve me ka pelqyer shume si film dhe per nje moment kam  besuar edhe une (atehere) ne nje princ te kalter qe do vinte te me merrte me kale. Gjithsesi R. Gere dhe J.Roberts jane nje cift i kendshem ketu. Kenga gjithashtu!

Postuar nga Balerina datë 22 Gusht 2008 - 07:04:

Long Long Time Ago - Pan's Labyrinth

Zhaneri nuk eshte ai qe pelqej une zakonisht, por e dua shume kete film pavaresisht zhanerit, sepse eshte egzekutuar shume bukur. Eshte me te vertete nje perralle per te rritur, sic ka thene regjizori Guillermo del Toro.

Postuar nga Katilesha datë 23 Gusht 2008 - 20:46:

Lightbulb

Ky eshte nje nga filmat e mi te preferuar. Ndoshta sepse eshte Al Pacino sepse ne te vertete ka kohe qe i jam larguar filmave me aksion , arme etc etc. Gjithsesi edhe kenga eshte shume e bukur , filmi dhe dyshja Al Pacino & M.Phiffer...

Scarface ( Njeriu me shenje) - push it to the limit

Postuar nga Tulipani datë 29 Shtator 2008 - 20:22:

Lightbulb Iggy Pop & Goran Bregovic - In the Death Car (Arizona dream OST)

Filmi i pare i Emir Kusturices ne Hollivud, Arizona Dream eshte dicka surreale, me personazhe te cuditshme e me ndjesi te cuditshme... kolona zanore eshte nje bashkepunim po i cuditshem Iggy Pop e Goran Bregovic ...rezultati eshte nje mrekulli , degjojeni vete

Postuar nga Tulipani datë 25 Tetor 2008 - 15:43:

The Shawshank Redemption (1994)- Thomas Newman

Thomas Newman ka bere shume kolona zanore e duke qene se shumica jane dhe filmat e mi te preferuar po i marr me rradhe .

ps. te atin, vellain xhaxhain i ka te gjithe muzikante ... Kur i thone te lindesh ne nje familje artistesh

Postuar nga Tulipani datë 25 Tetor 2008 - 15:45:

Pay It Forward - Thomas Newman

Imagjinoni sikur kjo ideja ne film te realizohej

Postuar nga Tulipani datë 25 Tetor 2008 - 15:48:

Thomas Newman - Meet Joe Black

ky film s'do kish qene i njejte pa 2 gjera : Antony Hopkins dhe kjo muzika

Postuar nga Tulipani datë 25 Tetor 2008 - 15:50:

Thomas Newman - Little Women

se di e kam vene me perpara apo jo, e gjithe simpatia eshte per ciftin Ryder-Byrne

Postuar nga Tulipani datë 25 Tetor 2008 - 15:52:

Thomas Newman - Angels in america

kete serialin shume te bukur ne Itali e dhane njehere si fshehurazi dhe e zhduken se mos bente gabim dhe e shihte njeri

Postuar nga Tulipani datë 13 Dhjetor 2008 - 19:03:

Nils Holgersson

sot per nje moment mu kujtua kjo sigla, ka aftesine qe te ngulitet ne mendje

Postuar nga Tulipani datë 13 Dhjetor 2008 - 19:04:

Delfini i bardhe

po i marr me rradhe kartonat e vjeter tani, me duket keshtu e kish emrin ky

Postuar nga Tulipani datë 13 Dhjetor 2008 - 19:05:

Tao Tao

Gjithsej 4 faqe: « 1 [2] 3 4 »
Trego 181 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.