Forumi Horizont | Gjithsej 72 faqe: « E parë ... « 11 12 13 14 15 16 17 18 19 [20] 21 22 23 24 25 26 27 28 29 » ... E fundit » Trego 718 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Besimi Fetar (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=182)
-- Përse kryepeshkopi i vetëshpallur grek Janullatos nuk largohet nga Shqipëria !!?? (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=8821)
Lezhjani,
Me sa di une kjo nuk quhet pyetje por argument;
"E para, harta e Shqiperise qe eshte vene ne forum eshte bere ne Greqi... Ate e kemi peshqesh nga akademia e shkencave greke...
Une e kam hapur nje tem per te dhe munde te japesh mendimin tende http://forumihorizont.com/showthrea...2384#post202384"
Lezhjani,
Kur dikushi na i nderton bisedat ne baze te Historise Shqiptare por ne variantin greke une them se ka te beje shume me forumin...
Lezhjani,
Frrok Cupi eshte i deklaruar dhe i paguar...
Lezhjani,
Une nuk i pershtatem Janullatosit. Ti vazhdo...
Nga i nxore te gjitha keto stenlo qe shqiptaret e duan janullen e tereshenjte,sa per myzeqaret te garantoj une sa e duan ah harrova te shiturit te greku ata per te cilet dhe vete toka eshte bere pishman qe i mban siper.
I duhet dhene fund...
Larva rreth botes dhe bota perreth saje.
Njehere ne nje kohe nje mendimtar u dogj ne turren e druve thjesht se pohonte dicka qe kishte lidhje me rrotullimin ose jot e planetit tone…dhe qysh atehere kane kaluar shume vjet. Gjate kesaje kohe ne nje menyre ose ne nje tjeter njerezit vazhdojne te rrotullohen ose te jene ne rrotullim e siper ; dhe kjo ne nje kohe net e cilen edhe asketit me te lashte i eshte mbushur mendja se ajo (toka) rotullohet.
Gjthsesi ky eshte fakt kozmik fizik ose hynor…le ta qujme si te duam. Ketu me tej idea ngushtohet ne trajte teper banale. Formula e vjeter e trinitetit duket sikur kerkon te mbaje gjalle me fryme vdektare kete forum. Eshte nje fare “dikushi”- nje mjekercjap-dhe forumiste te tjere qe po i vijne pas avazit.
Ketu nuk vlen aspak historia e budallait qe hodhi nje gure ne pus…(!).
Ne bote mund te kerkosh te nxjerresh morale nga fabula te ndryshme por mendoj se ka raste kur vete fabulat do te tembeshin ne themel te llojit te tyre nese do te merrnin vesh per banalitetin e perralles pseudorto- odokso –pro mjekerrcjapore qe se fundmi emrit apo nickut te tij bajat u ka vene peremrin vetor “une’. Ne fakt eshte pikerisht ai qe nuk rresh se shfaqur talentin e tije te rralle per t’u shfaqur si nje hic me pak se hici dhe qe kerkon ne rruge kibernetik te shkallengjisi deficencat e tij te shumta duke u perpjkur te levdoje ne qiell nje mjekerrcjap tejet tokesor qe gjarperohet ne toke te huaj. Patjeter se ai ketu ha, pi defekon dhe urinon ne ruge anale uterale dhe orale.
Fenomen vertet per tu permendur. Vetem nje moment ftese ne reflektim te bente kuptosh se tip ate tille s‘I ky hibridoforumisti nuk jane helmonjese por fecenxjerres nga gojet e tyre te liga. Duke I dhene rendesi fjaleve te tyre te varfera dhe te ceketa mendoj se jo vetem bie ne niveli e tyre baltor por edhe i jep pa dashur grada shovene nje njeri me nje QI per te ardhur keq.
Nese do ti ktheheshim serish argumentit te te rrrotulluarit rreth dickaje serisht te vjen ne mend dicka. Me kujtohet nje here nje kokerr budallai qe sillej verdale nj peme te thare tamam si kali ne leme…dhe ne nje fare menyre o vellezer Shqipetare pak a shume te gjithe po rrrotullohemi pas brockulave te ketije hibridi qe edhe sanco pancos I vjen anash.
Sot eshte koha “to be or not….” Ndaj ju lutem mos e ngacmoni plehun se me eshte krijuar pershtypja se po mbajme ere te gjithe. Po preken tema te cilat nuk duhen te marrin rendesi, ashtu si larvat e brezit te ri te pan mjekrrristave qe te perbashket me krishtin kane vetem planetin net e cilin na ka rene fati te jetojme perkohesisht te gjithe.
Kush ben lojen e krimbave mbase I pelqen nje jete tille.
Ky larva I forumit nese do te filloje te shpetoje gjithcka te tjen nga kalbezimi duhet te filloje te beje nje pune qe ja vlen ne jete. Psh nese do te behej nje pastrues dhe maxhordom i mjekerrcjapit te tije se sa per zedhens….mjere shovinizmi per keta larva se eshte ne pike te hallit.
Si nje nga figurat me te dashura te ketije forumi ( ne sensin e patriotizmit) I lutem Amoxil te mos e ndote me logon flamur me keta parazite qe per nje sufllaqe shesin e dhe nenat edhe motrat.
Te lumte goja kuriozo... e ke thene me fuli si themi ne nga anet tona.
Ore cuditem me dicka, si ka mundesi qe kaq kohe, me gjithe kete propagande, fjalor dhe botekuptim, ky Stelni nuk ka marre ndonje "Ban" ketu dhe e lene akoma te llomotise si ato grate e liga.
Qe te gjithe jemi koshiente per qellimet antishqiptare te Janullatosit me asfaline greke qe i vjen nga pas.Une e solla kete teme pikerisht te bejme te ditur tek ata te rinj qe nuk e dine se si qendron e verteta,pavaresisht se disa antishqiptare ketu u munduan ta shtremberojne te verteten.Rendesi ka qe ne te gjithe na prek ne zemer kur dikush mundohet te na hudhi balte mbi fytyren tone,ne e dime dhe e diskriminojme 'QELLIMIN E MIRE PAQESOR" te grekerve ne Shqiperi ku me ane te fese mundohen te na mohojne origjinen tone.
Po sa vlere ka ta themi 100 here kur ne e dime te gjithe se gjithmone grekerit tremben per koshiencen tone sidomos vendosmerine tone qe nuk lejojme njeri te na shkeli deri ne vetmohim????????????
Problemi ekonomik nje dite do te zhduket ne Shqiperi.Cdo te bejne grekerit pasatj?
Ata per vete jane refugjate ne te gjithe globin tokesor,i gjen gjithandej.Kjo do te thote se edhe ata kane probleme ekonomike por nuke shprehin aq hapur si puna jone,pra smbetet se kane dicka me teper se ne por kane vite te liruar nga komunizmi me teper se sa ne mund te thuash.
Nqs do te ishin aq mire sa e heqin veten perse i gjen ne te gjithe Ameriken apo Kanadane refugjate ne nje numer shume te madh sa edhe lagjet e tyre greke i kane krijuar ashtu si ne shqiptaret???????????????????????
Me vjen keq te dashur shoke qe smund te sjell dot ketu harten ne te cilen studenteve te vitit 1992 te cilet shkuan ne greqi per te studiuar per prift nga bamiresia dhe zemra e madhe e janullatosit,u eshte treguar per te pare qellimin e vertete te tyre.Kjo harte ka qene provokimi pare qe u eshte bere ketyre studenteve per te pare se cili nga keta do ta percjelli pa problem kete provokim.
Harta eshte ne formen e lopes ne te cilen shkruhet ALVANIA.
Pastaj pak me poshte eshte gjoksi i lopes me ngjyre te erret pra i nxire ku lexohet VORIO EPIRI,dhe nga gjoksi rrjedhin pika gjaku pak me poshte ku nje gjarper me goje hapur eshte poshte gjirit me emrin GREECE.
Cfare tregon kjo?????????????????
Por neve smund te na bejne dot gje pervecse ndonje demtim te vogel sepse per pak me teper se kaq atyre u del pune me neve.
Nejse me vjen mire qe jam shqiptar dhe me vjen mire qe edhe juve ju vjen mire qe jeni shqiptar,ky eshte helmi qe greqia se kapercen dot dhe gjithmone ka per te ngelur me goje hap pavaresisht nga endrrat e saj me sy zgurllduar.Shqiperine e kane prekur dikur po sot smund ta prekin dot me
pervecse ndonje larve me fare te ngaterruar qe mund ta kete infektuar ne gjak si puna e Stenlit.
O stenli rrofte Shqiperia!
Do te vdesesh me infarkt ne zemer, hyre ne forum dhe lexo shprehjen time RROFTE SHQIPERIA, te vdekte Janulli e mbetsh pa te edhe te zencin shqiptaret me hu nga pas deri sa te dalin site gelldoqe. Haahahahahaahahahahahhahahahahahahahahahahahahahah
ahahahahahahahaahahhahaahahahahaahahahahahahahahah
ahahahahahha
RROFTE SHQIPERIA E POSHTE JANULLATOSI PER INAT TE GREKERVE SIDOMOS EDHE NJEHERE QE TE BEJ TE SIGURT QE TI BJERI INFARKT NE ZEMER ZOTIT STENLI .
Jo jo jo Xilo , me fal per shprehjen po ja ke fut por^"*es , ku e gjen gje kete Stenlin tone , bie rufeja ne ha*e ?
Jo ma thuaj ti mua bie ?
p.s Gjynaf qe do te na i fshijne mesazhet
C'fare nuk lexoke ke kjo teme, nga ofendimet ndaj stenlit, e deri ne forume greke.
Petriti ku e shikon Grekllikun ne kete forum ti???
Se mua s'po me duket aq grek.
Shume fjalor i padeshirueshem perdoret ne kete teme.
Do ti lutesha Moderatoreve te benin pak pastrim.
Te shkretet ju!
Une cuditem me ju "shqiptaret e vertete".
Ju kam thene qe trupat greke kane pushtuar Korcen, Gjirokastren, Saranden dhe Permetin. Nderkohe, ne menyre te pandalshme, po i afrohen Beratit, Fierit dhe Vlores. Ka mundesi qe Exploren, ss1 etj t'i kapin ndersa largohen nga Fieri. Shpetoni kokat o te shkrete. Ne te njejten kohe
Presidenti i Greqise i ka dhene ultimatum Qeverise Shqiptare dhe dje ka pasur nje takim koke per koke me Janullatosin. Eshte biseduar se cfare ka bere ai deri tani. Janullatosi, me bindje te plote i tha: Te gjitha i bera. Kisha ndertova, Klinika perurova, Kopshte per femijet hapa, Shkolle te Ciklit te Ulet, te Mesem, te Larte, Fierit i dhashe ndertesen me te bukur ne qytet, Shkodres, Katedralen me te Bukur, Korces, gjithashtu, Vlores, Beratit, Sarandes, Lushnjes, Elbasanit, Pogradecit, Durresit, dhe se fundmi edhe Lezhes.
Ju kam thene: mos me shkruani fjale, beni vepra. Shporreni te mallkuarin. Si duroni qe ai t'ju pushtoje vendin tuaj dhe ju te rrini duarkryq? Levizni, mos rrini ne vend numero.
Ose, vazhdoni te shkruani ne kompjuter me shpresen se nje dite Ai do te largohet. Keshtu do te shpetoni njehere e mire.
Gjithashtu, fjalori juaj me ben te pyes veten: Pse keshtu qenkan "shqiptaret e vertete"?
Ta dini qe me vjen shume keq.
Jo, jo. S'me vjen keq fare.
Me aq sa lexova me duket se disa po grinden me kembet e veta (Amoxili i pari qe here here behet edhe qesharak me shprehjet qe perdor)...
Duket qarte fryma AllaPetritKola qe mbizoteron ne kete teme dhe me vjen mire qe ne fund te fundit bashkimi ketu ka vetem nje emer "Shqiptarine"...
Per sa i perket Stenlit mua me duket se e keni kap kot fare me te (ose s'po e kuptoni ose s'doni ta beni kete, ose po i shkoni prapa ndonje teveqeli qe i bie daulles pa sebep) pasi ky i fundit nuk me duket se mbron Janullatosin por fene te cilen ka (fenomen ky qe ndodh edhe me te tjere). Stenli sjell fakte dhe ju ne vend qe t'i hidhni poshte ato me fakte te tjera te argumentuara i bini njeri kalit tjeteri patkoit...
Disa here lexova parrulla te Stenlit te tipit "SHPORRENI JANULLATOSIN NGA SHQIPERIA!!!"...
Ulni gjakrat sepse kam pershtypjen qe kjo eshte arsyeja qe jeni verbuar e mesazhet e shkruara shqip nga anetare ju duken greqisht...
p.s Pet. S'jam e shitur
Gjithsej 72 faqe: « E parë ... « 11 12 13 14 15 16 17 18 19 [20] 21 22 23 24 25 26 27 28 29 » ... E fundit » Trego 718 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.