Forumi Horizont | Gjithsej 72 faqe: « E parë ... « 12 13 14 15 16 17 18 19 20 [21] 22 23 24 25 26 27 28 29 30 » ... E fundit » Trego 718 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Besimi Fetar (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=182)
-- Përse kryepeshkopi i vetëshpallur grek Janullatos nuk largohet nga Shqipëria !!?? (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=8821)
Citim:
Po citoj ato që tha ksenia
Me aq sa lexova me duket se disa po grinden me kembet e veta (Amoxili i pari qe here here behet edhe qesharak me shprehjet qe perdor)...
Duket qarte fryma AllaPetritKola qe mbizoteron ne kete teme dhe me vjen mire qe ne fund te fundit bashkimi ketu ka vetem nje emer "Shqiptarine"...
Per sa i perket Stenlit mua me duket se e keni kap kot fare me te (ose s'po e kuptoni ose s'doni ta beni kete, ose po i shkoni prapa ndonje teveqeli qe i bie daulles pa sebep) pasi ky i fundit nuk me duket se mbron Janullatosin por fene te cilen ka (fenomen ky qe ndodh edhe me te tjere). Stenli sjell fakte dhe ju ne vend qe t'i hidhni poshte ato me fakte te tjera te argumentuara i bini njeri kalit tjeteri patkoit...
Disa here lexova parrulla te Stenlit te tipit "SHPORRENI JANULLATOSIN NGA SHQIPERIA!!!"...
Ulni gjakrat sepse kam pershtypjen qe kjo eshte arsyeja qe jeni verbuar e mesazhet e shkruara shqip nga anetare ju duken greqisht...
p.s Pet. S'jam e shitur![]()
Citim:
Po citoj ato që tha Kuriozi
Une mendoj se nuk duhet folur me.
tashme eshte sterdiskutuar kjo teme.
O stenli ti qenke nje idi.. nejse .Ik me mire se na hape barkun ik .Ik se sta kemi ngene se po hallaktesh ne gjera qe sduhet te grricesh shume . Hajd pra ta shporrim qelbesiren ... Shnet e pare nga DIABOLIC A'S
Citim:
Une ne pergjithesi jam sakord me ato qe thua, me perjahtim te fakti qe mendoj se ky nuk eshte thjeshte debat fetar apo per fene. Nuk e besoj se as ai i gjori eshte ne lartesine e duhur as te argumenteve the as te banaliteteve qe i paraqet si fakte.
Une insistoj serish se ne po i japim rendesi ketij individi qofte edhe duke e permndur. Mendoj se nuk ia v en dhe shume shume duket si "ai 'qe e ngacmon me shkop dhe pastaj...
Une mendoj se nuk duhet folur me per te dhe kaq.
tashme eshte sterdiskutuar kjo teme dhe te gjithe e dijme qe shqiptaret "mbarojn'' per ansatas janullatosin.
Mua pershembull nuk me ze gjumi nga dashuria per te sidomos pas nje vizite qe per nje shoku im per te kontrolluar veshkat te klinika prane medresese. Gati la te tere rrogen mujore.
Gjithsesi te uroj gjithe te mirat
Citim:
Po citoj ato që tha Une Stenli
Edhe une ate dua te them. Hyni ne veprim tani. Anen teorike e moret, tani eshte ana praktike. Jepini. Cdo dite do t'ju pyes a e shporret apo jo. Nqs., bete ndonje akt real, etj.
Hajdeni, erdhi koha.
Citim:
E ku mundet mendja jote e thare te kuptoje se s'ka gje me te rende kur je i shporrur nga zemrat e njerezve.
A eshte Kisha qe krijoi Fan Noli "Autoqefale"?
Kjo eshte nje pyetje shume e drejte qe me lindi ne mendjen time.
Une mendoj Jo. Sepse kjo Kishe Autoqefale Kombetare e USA, qeveriset nga Kryepeshkopi Rus, Herman. Keshtu, s'ka pike Autoqefalie.
Administrohet nga Kisha Ruse. Kontrollohet nga ajo. Gjykohet nga ajo. Arsimohet nga po Ajo. Financohet, drejtohet, Hirotoniset, etj etj., terma qe ju nuk e merrni vesh.
Re: A eshte Kisha qe krijoi Fan Noli "Autoqefale"?
Citim:
Une mendoj Jo. Sepse kjo Kishe Autoqefale Kombetare e USA, qeveriset nga Kryepeshkopi Rus, Herman. Keshtu, s'ka pike Autoqefalie.
Administrohet nga Kisha Ruse. Kontrollohet nga ajo. Gjykohet nga ajo. Arsimohet nga po Ajo. Financohet, drejtohet, Hirotoniset, etj etj., terma qe ju nuk e merrni vesh.
Re: A eshte Kisha qe krijoi Fan Noli "Autoqefale"?
Citim:
Gjithsej 72 faqe: « E parë ... « 12 13 14 15 16 17 18 19 20 [21] 22 23 24 25 26 27 28 29 30 » ... E fundit » Trego 718 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.