Forumi Horizont Gjithsej 24 faqe: « E parë ... « 13 14 15 16 17 18 19 20 21 [22] 23 24 »
Trego 238 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Besimi Fetar (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=182)
-- Kush lind si mysliman duhet të vdesë i tillë? (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=12714)

Postuar nga sjara datë 25 Maj 2008 - 16:54:

Citim:
Po citoj ato që tha IQVLORA
Sa mire do te kish qene nqse nuk do te ishim nen sundimin e otomaneve!Zhvillimet ekonomike,politike e shoqerore te vendit tone do te ishin te njejta me ato te kombeve te tjera te Europes.Turqia na ka turbulluar gjakun dhe mendjen,prandaj ne nuk e gjejme gjuhen me njeri tjetrin asnjehere.

Sa keq qe kjo evropa nuk na dha nje koke te re, sepse ne askush tjeter nuk ka ka faj. Kemi kaluar shekuj qe prej ati pushtimi dhe deri sa te permbyset bota ne ata na kane faj.
Ah Turqi moj turqi qe na ke turbulluar mendjet dhe ne nuk duam njeri tjetrin, gjithe kombet lufta i ben te duhen ne na ka bere te urrehemi ah Turqi moj turqi. Vete perparove ne na le mbrapa.
(Dikush kerkoi te shperbleje dy shqiptare, cfar do ti i tha te parit? nje lope tha ai, po ti i tha te dytit? te mos i japesh lopen atij.)
Ah Turqi moj Turqi...

Sa mire do te ishte te na kishte pushtuar ndonje Grek apo Serb, dhe ta merrnim pavaresine SOT apo Mot

Postuar nga sajmolabi datë 02 Qershor 2008 - 02:02:

edhe ata i kishte pushtuar turqia Sjara,prandaj kane ngelur aq traper,...Tek ne zgjati me shume pushtimi dhe siç duket edhe traplleku,...hapni ore syte se nuk do njeri serbin apo grekun ketu,por ama per turqit po shoh shume simpati nga ana e dikujt,...Shikoni more nga bota e zhvilluar dhe boll mbrojtet dallkauko-arabet se late nam,....Ne jemi gjak Shqiptari,...perse nuk diskutojme per ate qe ne jemi e jo per ate qe kane dashur te tjeret te jemi?Jo se me duket se dikush ka arritur shume mire te na beje si vetja prandaj s'hecim perpara ne,...Po edhe po nuk deshet ju ne do te futemi me shpejt se tyrku ne UE.

Postuar nga sjara datë 02 Qershor 2008 - 02:15:

Se pari pastro fjalorin( do te te duhet per ne BE)
Se dyti simpati ndiejme per ke shtet te duam dhe kjo as e con para as pas Shqiperine, kuptoje nje here kete.
Se treti ke folur pa plan.

Postuar nga saintman datë 04 Qershor 2008 - 21:08:

Citim:
Po citoj ato që tha sajmolabi
edhe ata i kishte pushtuar turqia Sjara,prandaj kane ngelur aq traper,...Tek ne zgjati me shume pushtimi dhe siç duket edhe traplleku,...hapni ore syte se nuk do njeri serbin apo grekun ketu,por ama per turqit po shoh shume simpati nga ana e dikujt,...Shikoni more nga bota e zhvilluar dhe boll mbrojtet dallkauko-arabet se late nam,....Ne jemi gjak Shqiptari,...perse nuk diskutojme per ate qe ne jemi e jo per ate qe kane dashur te tjeret te jemi?Jo se me duket se dikush ka arritur shume mire te na beje si vetja prandaj s'hecim perpara ne,...Po edhe po nuk deshet ju ne do te futemi me shpejt se tyrku ne UE.
O sajmo ti i hap nonjiher syte apo ja fut ashtu kot ti ee!Kush na ka dash ne si popull e kush na do ne more labi?Asnji!!! Sa per Shqiperine dhe ca nga venet e ballkanit qe dun me i "fut' ne Europe,jo per gje tjeter po vetem me i bo ato shtete vend plerash toksike.S'ka Amerika,Anglia etj shtete ku ti cojne llumrat toksike qe prodhojne fabrikat e tyre dhe do i zbrazin te ne.Edhe ti i gezohesh "fuqive te medha".Shiko o sajmo icik me largpamesi!

Postuar nga sajmolabi datë 06 Qershor 2008 - 01:43:

Hapni syte ju se une kam simpati vetem per Shqiperine dhe ne qofte se dikujt nuk i pelqen BE-jaaaa se thoni qe po te futemi do te behemi kosh plehrash i BE-seeee e keni gabim sepse keshtu si jemi tani ne jemi edhe kosh plehrash edhe s'na p... njeri po e ngritem zerin.Sjara,per mua ti mund te simpatizosh edhe per Mugamben ne Afrike por mjafton te mos thoni qe eshte i mire per ne,....te mire per ne jemi dhe duhet te jemi vetem ne.(jo po tyrku....)

Postuar nga sjara datë 06 Qershor 2008 - 01:51:

Sajmolab po te lexosh postimet e mia do te shohesh qe nuk kam shprehur kush eshte me mire apo me i keq. Kam kerkuar ti hedhim syte nga vetja sepse duke fajesuar te tjeret nuk po e gjejme gabimin i cili qendron tek ne.
Lereni Turqine apo greqine, merruni me veten.

"Ktheje fytyrën kah dielli dhe hija bie pas teje".

Postuar nga sajmolabi datë 06 Qershor 2008 - 02:18:

Ketu jam dakort

Postuar nga sjara datë 06 Qershor 2008 - 02:22:

Citim:
Po citoj ato që tha sajmolabi
Ketu jam dakort

Je lodhur kot atehere, jo per gje por une nuk jam as per diskutime, e mori-se mori Kete kam thene prej fillimit por ti ke qene gjysem ne gjume mendoj:p

Postuar nga sajmolabi datë 06 Qershor 2008 - 02:37:

e lagu se lagu i themi ne....

Postuar nga ELESA datë 20 Gusht 2008 - 23:56:

jemi te lire te zgjedhim

Pershendetje te gjitheve!
une do te thoja qe disa prej nesh ecin me opinionin e gabuar qe nqs prinderit jane muslimane apo edhe te krishtere edhe femija i tyre detyrimisht duhet te jete i tille.Kjo nuk me duket e drejte sepse e mbeshtes fuqimisht idene qe cdo njeri eshte i lire te zgjedhe vete besimin qe do.Kete sigurisht qe e ben ne nje moshe te pjekur mirepo cfare ben derisa e arrin kete moshe?Ne shumicen e rasteve duhet te respektoje fene e prinderve te vet ,por kur te rritet duhet te vendose nqs duhet te vazhdoje ta beje kete apo jo .Nqs pas reflektimit qe ben ne vetvete vendos qe duhet te ndryshoje fe eshte apsolutisht i lire ta beje.

Gjithsej 24 faqe: « E parë ... « 13 14 15 16 17 18 19 20 21 [22] 23 24 »
Trego 238 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.