Forumi Horizont | Gjithsej 72 faqe: « E parë ... « 13 14 15 16 17 18 19 20 21 [22] 23 24 25 26 27 28 29 30 31 » ... E fundit » Trego 718 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Besimi Fetar (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=182)
-- Përse kryepeshkopi i vetëshpallur grek Janullatos nuk largohet nga Shqipëria !!?? (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=8821)
Re: Re: A eshte Kisha qe krijoi Fan Noli "Autoqefale"?
Citim:
Po citoj ato që tha Ujëdhesa
Perfundimisht te merresh me ty eshte humbje kohe.
Re: Re: Re: A eshte Kisha qe krijoi Fan Noli "Autoqefale"?
Citim:
Po citoj ato që tha Une Stenli
Po shko ti ne Kryepeshkopate dhe merru me Janullatosin, po ta mbajti.
Ti mua s'me njeh fare, dhe me pergjigjesh.
E paguximte!!!
Citim:
E paguximte!!!
Asnjeres prej pyetjeve qe i eshte bere nuk do ti pergjigjet sepse eshte me shume se i paguximte.
Citim:
E paguximte!!!
Re: Re: Re: Re: A eshte Kisha qe krijoi Fan Noli "Autoqefale"?
Citim:
Po citoj ato që tha Ujëdhesa
Atehere sipas kesaj qe thua ti forumet nuk duhet te ekzistojne.
Re: Re: Re: Re: Re: A eshte Kisha qe krijoi Fan Noli "Autoqefale"?
Citim:
Cili eshte qellimi i Forumeve?
Mendimet e shokeve i mora e i falenderoj per pergjigjet e tyre te sinqerta.
Do t*ju thosha se policia sekrete e Shqiperise kurre nuk e ka prekur At NikollaMarkun qe ne vitin 1995 bashke me qytetasit e Elbasanit kane nxjerre nga kisha e Shen Marise lagjes Kala tre prifterinj greke perfundimisht jashte duke i kapur keta te fundit perkrahesh se ndryshe nuk degjonin te dilnin jashte.Me kete akt u be e mundur dhe u deklarua se asnje grek ska te drejte te na drejtoje kishat tona.
Fatkeqesia e madhe e ketij problemi egziston ne anen financiare qe kontrollohet nga Janullatosi ne Tirane e asfalia greke po ne Tirane.Kjo gje ben te mundur heshtjen e prifterinjve te tjere te cilet e kuptojne realitetin por nuk e ngrene zerin pasi nuk duan te rrezikojne buken e femive te tyre.
At Nikolla Marku financohet nga Shoqata Pan Shqiptare Vatra me qender ne NEW YORK, si edhe shume e shume shoqata te tjera patriotike ne mergim.
Aktin e debimit te grekerve nga kisha e e Elbasanit na ben te jemi krenare dhe tu tregojme grekerve hapur se burrat e Shqiperise skane vdekur akoma.
Ne librin e botuar ne vitin 2003 'SHQIPTARET E AMERIKES" shkruar nga VEHBI BAJRAMI ne faqen 438 eshte permendur dhe figura e shquar e priftit tone heroik qe beri te mundur tu tregoje vendin grekerve At Nikolla Marku.
Rendesi ka se pavaresisht se nga na ekonomike te varfer shqiptari kurre se ka shitur gjakun e vet dhe jam i bindur se ska per ta shitur kurre.
Dicka me teper per kete liber e gjeni tek; www.albanianpublishing.com
Qe prej 10 vjetesh kisha e Elbasanit ne zemer te lagjes Kala nuk lejon asnje kembe greku te hyje aty bile as Janullatosi nuk shkon aty.
PO PSE VALLE KA FRIKE JANULLATOSI TE PERBALLET ME TE VERTETEN KUR AI FUNDI I FUNDIT KA ARDHUR NE SHQIPERI PER BAMIRESI DHE SDUHET TE KETE FRIKE NGA DESHIRAT E POPULLIT SHQIPTAR APO NGA BESIMTARE??????????????????????????????????????????????????????????
Shpresojme se nje dite nen shembullin e aktit heroik te AT Nikolles do te ngrene zerin edhe shoket e tij te cilet akoma jane ne heshtje per arsyet qe permenda pak me lart.
Feja e shqiptarit eshte shqiptaria por si duket grekerit akoma se heqin dot endrren shekullore qe edhe feja e tyne eshte shqiptaria edhe harrojne se me shqiptarin duhet te vritesh qe te ia marresh ftyren perndryshe nuk u shkon gjate mashtrimi qe u bejne ca shqiptarve larva pa karakter.
JU FALENDEROJ PER MIREKUPTIMIN DHE TE SHPRESOJME SE BURRA TE TILLE DO TE NXJERRI GJITHMONE SHQIPERIA.
RROFTE SHQIPERIA ETNIKE!
Doktor-Lela
Po shikoje se m*** eshte bere mullar.
Po deshet gjeni ndonje shprehje idiotike tjeter me te mire se kjo "Te mos dashurosh nga frika se mos vuan eshte si te mos lindesh nga frika per te jetuar" qe edhe mesuesat ne fshatrat e Mllakastrs ta kene zili.
Ty ne fund te fundit nuk ta morri njeri doren se do lindesh apo jo. Dikush beri qejf dhe juve aksidentalisht e pate driten e diellit ose dikush beri planifikim familjar dhe perseri ju e pate driten e diellit po ju pyetur njeri.
Tani Doktor-Lela dua te them qe themeluesi dhe pronari i ketije sajti eshte greke ose paguehet nga greku, nuk them per shumicen e antareve. E kam theksuar here te tjera ku ja kam shpjeguar edhe Lezhjanit arsyen. Po ashtu lejimi i propogandes antishqipatre tregon me se miri ato qe thashe... etj..
Tani me Ksenian nuk kam me bollafe se e kam bo shoqe. Sepse nuk banojme shume large ajo ne Tiranen saj dhe une ne Lapraken time. Ajo mi nis do pare sa me ble cigare duan... dhe per kete une e falenderoje. Gjeje raste te falenderoje gjithashtu dhe zotni Janon qe me duket se na e ka beku kete miqesi te re.
Tani mo Stenli kur ti lexon nga lajmet qe kishit pregatitur 1997 per perparimin e grekeve ne shqiperi nuk na cudit fare, sepse dihet tashme qarte ato plane, por vecse Turqia dhe Amerika vetem me nga nje deklarate ju a moren dhe ju a futen ne bythe ato plane dhe une e kuptoje sikletin tende kur flete me sforco per ato ngjarje, sepse sic i thone ne gjuhen shkencore te Doktor Leles anusi juaj ka marre te cara nga sforcua qe Turqia dhe Amerika ju a ngjeshen planet e pergatitura ne te...
Re: Doktor-Lela
Citim:
Po citoj ato që tha Petrit Kola
Po shikoje se m*** eshte bere mullar.
Po deshet gjeni ndonje shprehje idiotike tjeter me te mire se kjo "Te mos dashurosh nga frika se mos vuan eshte si te mos lindesh nga frika per te jetuar" qe edhe mesuesat ne fshatrat e Mllakastrs ta kene zili.
Ty ne fund te fundit nuk ta morri njeri doren se do lindesh apo jo. Dikush beri qejf dhe juve aksidentalisht e pate driten e diellit ose dikush beri planifikim familjar dhe perseri ju e pate driten e diellit po ju pyetur njeri.
Tani Doktor-Lela dua te them qe themeluesi dhe pronari i ketije sajti eshte greke ose paguehet nga greku, nuk them per shumicen e antareve. E kam theksuar here te tjera ku ja kam shpjeguar edhe Lezhjanit arsyen. Po ashtu lejimi i propogandes antishqipatre tregon me se miri ato qe thashe... etj..
Gjithsej 72 faqe: « E parë ... « 13 14 15 16 17 18 19 20 21 [22] 23 24 25 26 27 28 29 30 31 » ... E fundit » Trego 718 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.