Forumi Horizont | Gjithsej 62 faqe: « E parë ... « 15 16 17 18 19 20 21 22 23 [24] 25 26 27 28 29 30 31 32 33 » ... E fundit » Trego 62 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Grupi A1 (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=231)
-- KS. Dinamo (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=2261)
Lika: Ndaj Teutës, "të dënuar" të fitojmë
Portieri i bluve shprehet optimist për tri pikët në sfidën që do të luhet nesër në "Niko Dovana"
Dinamoja do të luajë nesër një tjetër ndeshje shumë të vështirë në kampionat. Kundërshtarja e bluve në javën e 14-të është Teuta e Durrësit, që aktualisht mban vendin e dytë në klasifikim. Kjo skuadër e ka vënë në vështirësi Dinamon edhe në takimin e fazës së parë, të luajtur në "Selman Stërmasi", ku ka arritur t'i marrë një pikë të vlefshme. Ndeshja e nesërme cilësohet tepër vendimtare nga dinamovitët për ecurinë e kampionatit, sepse një rezultat tjetër negativ do t'i komplikonte shumë llogaritë për ta. Humbja në derbin e javës së kaluar me Partizanin la një shije mjaft të hidhur te blutë, pasi ata u shkëputën nga grupi i skuadrave që udhëheqin tabelën e klasifikimit në javët e deritanishme. Kështu, në takimin që do të luhet nesër në "Niko Dovana", Dinamoja do të kërkojë të marrë maksimumin e pikëve për të shlyer atë gabim.
Portieri Ilion Lika mendon se në ndeshjen e nesërme me Teutën, fitorja është më shumë se një detyrim për Dinamon. Sipas Likës, skuadra është e dënuar të fitojë në këtë ndeshje, pasi vetëm kështu mund të qëndrojë në objektivat që ka në këtë sezon. Ai e konsideron skuadrën durrsake një kundërshtare mjaft serioze, ndaj parashikohet një ndeshje shumë e fortë. Portieri i bluve pohon se me Teutën do të kërkohet rezultati pozitiv për të prishur atë imazh të keq që la për Dinamon loja në derbin me Partizanin.
"Me Teutën jemi "të dënuar" të fitojmë, - thekson Lika. - Për vetë synimet që kemi në këtë kampionat, nuk kemi rrugë tjetër dhe ndeshja në "Niko Dovana" do të jetë vendimtare për ne. Vijmë pas një paraqitjeje të dobët në derbin me Partizanin, prandaj me Teutën do të përpiqemi të bëjmë më të mirën për ta prishur atë imazh jo të këndëshëm që u krijua. Natyrisht që është një nga ndeshjet më të forta që luajmë jashtë fushe, por mendoj se gjithçka do të jetë e hapur. Për Teutën do të thosha se është një skuadër shumë kompakte, që e qarkullon mirë topin. Fazën e parë kemi barazuar me këtë skuadër në fushën tonë. Për më shumë, Teuta është një nga pretendentet kryesore për titull në këtë sezon dhe ndaj nesh do të kërkojë fitoren. Megjithatë, besoj se do të jetë një ndeshje e hapur dhe ne duhet të dimë t'i shfrytëzojmë me qetësi rastet për shënim që do të krijojmë. Na duhet të shënojmë sa më shpejt."
Portieri Lika mendon se ekipi ka mundësi për të reaguar si duhet ndaj Teutës dhe për të treguar se Dinamoja mbetet një nga pretendentet për të fituar titullin kampion." Kualifikimi për në turin tjetër të Kupës së Shqipërisë na ka shërbyer më shumë për moralin. Tani jemi më të qetë dhe shpresojmë që ndaj Teutës t'i rikthehemi fitores në kampionat. Pavarësisht se aktualisht jemi në vendin e katërt të renditjes, mendoj se vazhdojmë të jemi në luftën për titull dhe ndeshja me Teutën është rasti më i mirë për ta vërtetuar këtë gjë." Me këto fjalë e ka përfunduar deklaratën e tij portieri i Dinamos, Ilion Lika.
Gjithsej 62 faqe: « E parë ... « 15 16 17 18 19 20 21 22 23 [24] 25 26 27 28 29 30 31 32 33 » ... E fundit » Trego 62 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.