Forumi Horizont Gjithsej 72 faqe: « E parë ... « 15 16 17 18 19 20 21 22 23 [24] 25 26 27 28 29 30 31 32 33 » ... E fundit »
Trego 718 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Besimi Fetar (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=182)
-- Përse kryepeshkopi i vetëshpallur grek Janullatos nuk largohet nga Shqipëria !!?? (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=8821)

Postuar nga Stanley datë 31 Janar 2006 - 11:09:

Nikolla Marksi.

Po me Nikolla Markun c'behet? S'kemi degjuar ndonje gje te re.

Me sa duket tentativat e tij gjate kohes se zgjedhjeve deshtuan; dhe tani kushedi se cfare po ben.

Dje ishte festa e Tre Hierarkeve. Te kete bere Meshe valle ne kishe?
Te kene shkuar njerez?

Apo do t'ia kete futur ndonje dipio rakie me ndonje nga bijte e tij ne Hieroren e Kishes? I pelqen shume alkooli.

Amoxil, meqe ti flet ne telefon me ate, pyete dhe na thuaj.

Gjithashtu, kam degjuar qe ne ndertesen ku u zhvillua Kongesi i Elbasanit, do te hapet nje shkolle Teologjie. Kushedi se sa vete do te shkojne dhe do te studiojne dhe te jene prifterinjte e ardhshem te kishes se vetme shqiptare ne Shqiperi. Keshtu, tradita nuk do te shuhet.

Uroj qe te hapet sa me shpejt dhe t'ia kaloje edhe Akademise se Durresit.

Amoxili, Kontinenti, Katia, Ujedhesa, ss1, Diabolic (qe e ka afer)........ etj etj., do te jene filizat e pare te kesaj shkolle.

Mos humbisni kohe.

Ju uroj suksese ne mesime. Marci vetem noten 10. Sidomos, mesoni mire lenden e Historise, ndersa lenden e Ligjit Kanonik, s'besoj se ju duhet, sepse keni ligjet tuaja.

Sinqerisht,

Une.

Postuar nga Stanley datë 31 Janar 2006 - 11:13:

Citim:
Po citoj ato që tha diabolic
Hajd pra ta shporrim qelbesiren ...

Edhe sa kohe ju duhet?

Postuar nga Stanley datë 31 Janar 2006 - 11:24:

Re: ...

Citim:
Po citoj ato që tha Petrit Kola

Stenlo, dhe mos haro se une jam e VERTETA

I falemi dhe adhurojme Perendine tone, te vetme te vertete, i pakrijuar, i perjetshem, i tereshenjte, i tereditur, i kudondodhur, qe ne te nuk gjendet asnje e genjeshter, zotin dhe kryebariun tone: Petrit Kola.

O i mjere, o egoist, o i mashtruar nga vetja jote, si guxon dhe ze vendin e Perendise? Lutju megjunjazi dhe kerkoi falje o qenie e krijuar dhe mekatare se s'ka kohe per pendim, sepse nuk e dime se kur na vjen fundi.

Te dua te miren prandaj te them keto.
Sepse keto tha krenari Lucifer dhe ra nga qielli.

Me shume sinqeritet dhe Krisht,

Stenli.

Postuar nga ksenia datë 31 Janar 2006 - 13:26:

Re: Re: ...

Citim:
Po citoj ato që tha Une Stenli

I falemi dhe adhurojme Perendine tone, te vetme te vertete, i pakrijuar, i perjetshem, i tereshenjte, i tereditur, i kudondodhur, qe ne te nuk gjendet asnje e genjeshter, zotin dhe kryebariun tone: Petrit Kola.

O i mjere, o egoist, o i mashtruar nga vetja jote, si guxon dhe ze vendin e Perendise? Lutju megjunjazi dhe kerkoi falje o qenie e krijuar dhe mekatare se s'ka kohe per pendim, sepse nuk e dime se kur na vjen fundi.

Te dua te miren prandaj te them keto.
Sepse keto tha krenari Lucifer dhe ra nga qielli.

Me shume sinqeritet dhe Krisht,

Stenli.

O Stenli!
Boll ore se na kalle daten...Na trembe...Ose vendos nje pulle te kuqe ne mesazhet e tua qe nuk lejohet per femra dhe femije...
Me barbarizma te tilla po mundohesh te predikosh besimin tend?? (qe mesa duket qenka vetem i yti)...
Eshte bere te shash "te rafte Stenli ne qafe!" aq i frikshem dukesh...
Eshte duke u kthuer emri yt si personazhi i Nastradinit dhe Janullatosi si gomari i NAstradinit... Hypja gomarit o NAstradin sa i ka kembet e forta...Hypja po me delikatese se eshte shume shume i brishte ai dhe ka per t'u thyer ne nje te ardhme te afert...
Hapi syte o Nastradin dhe shiko turma islamistesh qe po zbarkojne ne vend...Ti i njeh ata...Ti e di rrezikun qe ata sjellin...Uniteti i tyre global eshte per t'u admiruar...
Te uroj hypje sa me te embel o Nastradin!

Postuar nga amoxil datë 31 Janar 2006 - 14:39:

E pyeta uraten Stenlo dhe meqe me vjen keq se sa i varfer je ne zemer per vendin tend me thaerendia do ta fali se i paudhi edhe pse mekatar ka vend ne zemren e perensise po ma la amanet qe ai te fal para se te vdesesh sepse smund te shkosh dot andej ne ferr me mekate ne kurriz se do te te hane shpirtrat qe i qe prekur sidomos martiret e kishes sone qe dhane jeten per atdhe pastaj per fe.
Per gjynah te pergjigjem se e shoh se te mbaken me buke,e shqiptar frikacak frikacak,nga frika jote e shite zemren edhe e shite vendin tend.Me tipa te tille ka ngelur mbrapa e ardhmja jone derisa ti shfarosim nje dite.

Kerkoj nga moderatoret nje rishikim dhe te marrin vendim nga te ikurit nga spitali.

Postuar nga diabolic datë 31 Janar 2006 - 15:26:

Re: Nikolla Marksi.

[QUOTE]Po citoj ato që tha Une Stenli
[B]Po me Nikolla Markun c'behet? S'kemi degjuar ndonje gje te re.

Me sa duket tentativat e tij gjate kohes se zgjedhjeve deshtuan; dhe tani kushedi se cfare po ben.

Dje ishte festa e Tre Hierarkeve. Te kete bere Meshe valle ne kishe?
Te kene shkuar njerez?

Apo do t'ia kete futur ndonje dipio rakie me ndonje nga bijte e tij ne Hieroren e Kishes? I pelqen shume alkooli.

Amoxil, meqe ti flet ne telefon me ate, pyete dhe na thuaj.

Gjithashtu, kam degjuar qe ne ndertesen ku u zhvillua Kongesi i Elbasanit, do te hapet nje shkolle Teologjie. Kushedi se sa vete do te shkojne dhe do te studiojne dhe te jene prifterinjte e ardhshem te kishes se vetme shqiptare ne Shqiperi. Keshtu, tradita nuk do te shuhet.

Uroj qe te hapet sa me shpejt dhe t'ia kaloje edhe Akademise se Durresit.

Amoxili, Kontinenti, Katia, Ujedhesa, ss1, Diabolic (qe e ka afer)........ etj etj., do te jene filizat e pare te kesaj shkolle.

Ti more pishkash kur flet per At Nikolla Markun shko laj gojen me acid sepse nuk je i denje te flasesh per te . Nuk je i denje te japesh komenteper veprimtarine e kishes autoqefale te elbasanit qe nuk i perulet qelbesires greke .Ti je filiza e pare e asfalis greke ketu ne forum o i paudhe dhe nuk mund te na thuash ne se duhet te bejm pjese e e nje shkolle teologjike duke e ditur shume mire se feja ime eshte shqiptaria dhe fete e tjera duhet te jenevetem ne dore te shqiptareve sepse ne duhet te jemi zoter te vetes.Ti stenli me habit kur flet si koopetent, sikur i di te gjitha ti , sikur te ishe sekretarja ose avokatja personale e janullatosit. Mah servilat jane gjithe andej dhe me vje keq qe ka nga ata edhe ne forum .Edhe te lutem mos na bej katekizem ne forum se nuk ja vlen se nuk ke as aftesite dhe as mundesite. Hajd pra fuksi i vogel Stenli, veri gishtin kokes dhe hajde merr rrogen 1200 ... Ju lutem plehrat e kan vendin ne koshin e tyre.

.

Postuar nga Ujëdhesa datë 31 Janar 2006 - 17:46:

Re: Per Ujedhesken.

Citim:
Po citoj ato që tha Une Stenli
Moj cupke 31 vjece. Shume here ke permendur "bursat per jashte shtetit".
Si eshte puna?

Ky eshte çmimi i shitjes suaj, keto jane karamelkat qe u japin grekerit cave si puna jote dhe ju shisni edhe mamakat tuaja. Une kam permendur shpesh here, madje me shpesh sesa bursat edhe nje fare "at" Efremi, qe idhulli yt e mbante afer. Pergjigju atyre pyetjeve.
Ika tani se kam gjera me te rendesishme sesa te merrem me nje kaush si puna jote dhe te premtoj se nuk kam per te shkruar me se boll kohe kam humbur.
Shko shiko profilet e te tjereve dhe merr vesh sa vjec jane. Kurse ti duhet te jesh nga ata burra qe nuk e tregojne moshen, me keq se grate, po nejse ju korcaret ne pergjithesi jeni ca delikate.

Postuar nga Kuriozi datë 31 Janar 2006 - 17:56:

More miq te forumit.

Une kam mendimin (se pari duke ju kerkuar ndjese er krahasimin) se me kete miushin po ndodh se i me orkanin sexual mashkullor. Po ta ferkosh..ai ngrihet perpjete. Eshte orgjinal keshtu.
lereni o trapin te vozise ne keneten e mendjes se tije se nuk pine as uje e as shurre ato qe thote ai. Ai eshte i trashe he nuk meriton pergjigje.
Kaq

Postuar nga Cindi datë 31 Janar 2006 - 18:20:

Perse moderatoret nuk e mbyllin kete teme. Nuk eshte ne doren e forumistave heqja dhe venja e Janullatosit, kjo eshte e qarte. Eshte bere sebep per molle sherri ketu dhe ofendimet nuk pushojne. Eshte turp te vazhdojne replikat dhe eshte si te rahesh uje ne havan. Anastasi nuk ka qene vetem ne Shqiperi me sa di une, por edhe ne vende te tjera per ceshtjen e ortodoksise. Prandaj dikush tjeter vendos per kete dhe jo ai vete.

Postuar nga amoxil datë 31 Janar 2006 - 18:22:

.................................................................................................................

Gjithsej 72 faqe: « E parë ... « 15 16 17 18 19 20 21 22 23 [24] 25 26 27 28 29 30 31 32 33 » ... E fundit »
Trego 718 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.